DAVID ICKE UŽIVO – “London Real”

DAVID ICKE 5g
 

David Icke je u intervjuu rekao kako ne postoji virus, jer onog trena kada bi pustili virus izgubili bi kontrolu nad njim, virus bi mogao ubiti ljude koji igraju ključnu ulogu na razini država, a koji su iznimno važni za ispunjenje ciljeva globalista, dok medijski stvorenu “pandemiju” mogu kontrolirati u potpunosti…


YouTube, Facebook, VIMEO… brišu sve video uratke koji propitkuju službenu priču Svjetske zdravstvene organizacije, bilo da u videu govore svjetski stručnjaci, bilo građani koji propitkuju trenutna zbivanja i mjere vezane uz koronavirus.

Korporativni mediji pak vrše totalnu cenzuru te nameću jednoumlje, blokirajući bilo koju vrstu javne rasprave odnosno suočavanja mišljenja. Ovakvo nešto je postojalo samo za vrijeme najcrnijih dana komunizma i fašizma.

Znanstvena oporba ovom koranavirus ludilu postoji i, nije mala niti tiha, samo nema pristup medijima. Sustavno je cenzurirana.


LINK na “London Real” TV: https://londonreal.tv/1000000-fighting-for-freedom/


 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.