VIDEO: David Icke u Wembley Areni održao predavanje karijere pred 12.500 ljudi

Poznati britanski autor i teoretičar geopolitičke scene s koketiranjem prema tzv. ‘Teorijama zavjere’ David Icke tijekom jučerašnjeg dana održao je najveće predavanje u karijeri, pred čak 12.500 gledatelja u Wembley Areni.

Cjelodnevno predavanje nazvano ‘Remember Who You Are’ potvrdilo je popularnost ovog britanskog autora koji je kroz godine prošao put od ‘najvećeg engleskog ridikula’ do čovjeka koji je već 1998. govorio o pedofilskom lancu na BBC-u, o ‘false flag’ napadu na SAD, zakonskom izjednačavanju GMO hrane s prirodnom putem etikete ‘100% prirodno’, mikročipiranju ljudi, nadzoru gradova putem kamera i brojnim drugim činjenicama. Tada su takve tvrdnje imale prizvuk SF literature, no danas su ‘normalni’ dio okoline u kojoj živimo.

Posjetitelji su već istaknuli prve dojmove. Jay Bubs je tako konstatirao da je ‘nije požalio što je platio 60 funti za kartu’ te je ‘dirnut do suza fantastičnom izvedbom’. S druge strane ga ‘iznimno nervira činjenica da britanski tisak konstantno potencira naplatu predavanja Davida Ickea jer čovjek mora od nečega živjeti i plaćati izvore, a da to nije sponzoriranje iz sumnjivih pravaca’.

YouTube korisnik pod imenom Aurora Moon također navodi kako je ‘pustila suzu, naročito jer prije desetak godina nitko nije vjerovao u njegove teorije’. Danas su se ljudi probudili i uvidjeli da se to zbilja događa te je pozvala čovječanstvo da se ‘digne s koljena’. Naravno, bilo je i negativnih komentara onih koji nisu otišli na predavanje pa je tako korisnik Toffee pitao je li to onaj ‘Sin Božji, koji krivo slijedi tragove i ima paranoju’.

Nakon ovog velikog predavanja Icke će se odmarati par tjedana, a onda će najavio odluku o svojim sljedećim planovima i putovanjima. Kako je nedavno izdao novu knjigu ‘Remember Who You Are’, za očekivati je da će uzeti kraću stanku prije pisanja novog djela. (dnevno.hr)
.

.

Comments are closed.