Kako možete…

Siromastvo bjedaJa sam Bog. Nisam biblijsko stvorenje, nisam superman koji će doći kad se pomolite i riješiti sve probleme.
Ja sam sve ono što je i što će ikada postojati, ja sam svaki kamen, svaki čovjek, svaka životinja.
Sve ono šta postoji u prirodi, i u vama samima sam ja. Jako sam ljut, i bijesan na sve vas.
Sramim se što postojim. Kako ne shvaćate da vam je cijeli život izrežiran, namješten i isplaniran.
Zar nemožete progledati i vidjeti što je sve ovo, zašto je sve tako naopako, koliko ratova, boli i tuge u svijetu. Nemate pojma, koliko zapravo ništa ne znate, i šta je najgore od svega, ne želite znati.

Zar sunce postoji da ga se bojite, da bježite od njegovog sjaja, a živite zahvaljujući njemu.
Koliko ste samo naivni. Koliko vas još mora umrijeti od bolesti jer se bojite sunca.
Koliko lijekova i otrova morate uzesti da bi izašli iz depresije, a dovoljno je samo koji put pozdraviti sunce.

Dopuštate da vas gaze vladari koje ste sami izabrali. Zar postojite da vas cijeli život gaze oni koji sebe smatraju uzvišenima, a vi ste im to omogućili.  Oko vaših života su sagrađene tribine, na kojima sjede i smiju vam se oni koji vas i kontroliraju. Mislite da je to život… pojma vi nemate

Koliko ste pohlepni za novcem, život vam prođe a nevidite istinsku ljepotu života i svijeta oko sebe.
Opsjednuti ste nasiljem, uživate u tuđoj boli, a plačete i kukate kad vas ista bol zadesi.
Jebeno sam ljut. Mislio sam da ste vi pouzdana bića, da imate svoj um, svoju svijest.
Tako lako vas je prevariti, manipulirati svama, pa kako,  zar ste svi ludi?

Vaši čuvari vas mlate i ubijaju, a vi ih zato plaćate. Nisu oni krivi, oni su jednako manipulirani kao vi, samo na  drugačiji način. Bacate bombe i granate u ime boga, država i zakona koje su izmislili oni koji vas uništavaju odkada postojite. Zamarate se tako glupim i nevažnim stvarima pa nevidite šta se uistinu događa.

A toliko toga je neotkriveno, priroda nudi toliko toga, u stanju ste stvarati tako divne stvari, a vi stvarate strojeve za ubijanje. Zar toliko nisko možete pasti, od sebe budaletine praviti da bi ste zadivili publiku.
Oni koji nose  uniforme, odijela i halje drže vas u šaci. Nisu na sreću ni oni svi zli, samo im je zatrovan um.

Koliko djece mora umrijeti od gladi da biste vi više shvatili da većina hrane koju jedete dolazi iz tih krajeva gdje djeca gladuju. Kolikom broju djece moraju biti slomljena leđa i uništeno djetinsvo, da bi vi imali odijeću koju plaćate skupo. Kako možete svoju djecu pogledati u oči i reći da niste učinili ništa da bi spriječili takav fašizam, i omogućili im bolju budućnost. Zaista, kako možete biti takvi?

Toliko ste jadni i hipnotizirani da vjerujete sve što vam kažu, da od crnog vidite bijelo, iako znate da je crno. Toliko ste ponosni na skupine zamišljenih linija u kojima se nalazite da bi za to i umrli, čak i ubili vlastito dijete. Kad ćete shvatiti da borbom protiv nasilja nasiljem pretvarate se u ono protiv čega se borite? Ubijate se čak oko nogometa, igre koja bi trebala spajati ljude i promicati vrijednosti zdravlja, a ne nasilja i novca.

Kako možete toliko biti glupi i tražiti me u crkvi i sličnim ustanovama, kad se nalazim u vama i u svemu? Imate priliku biti tako sretna bića a niste jer ne želite, zatvarate oči da negledate stvarnost, bježite u svoje lažirane svijetove dok je drugima potrebna vaša pomoć. Jedan od vas je jednom rekao ” rođeni ste kao original, nemojte umrijeti kao kopije”.

Marko Učić

Linkovi su ispod, glazbu nemorate ali videa obavezno. Pozdrav prijatelji

muzika:  http://www.youtube.com/watch?v=lMhubEGVofgsvijet bez maske: http://www.youtube.com/watch?v=syLnXZy_W1c
http://www.youtube.com/watch?v=zjbDKEXJ9Bs


http://www.youtube.com/watch?v=2VTuau7qkq8

Comments are closed.