DA LI SU CIJEPLJENI POSTALI SUPERŠIRITELJI Uz 40% cijepljene svjetske populacije brojevi aktivnih slučajeva u odnosu na kolovoz prošle godine tri puta su veći

 

Novo znanstveno istraživanje potvrdilo da se potpuno cijepljeni pretvaraju u superširitelje, prenosi provjeri.hr

Još jedan znanstveni rad prestižne kliničke istraživačke grupe Fakulteta Oxford, objavljen 10. kolovoza u časopisu The Lancetnaprosto „vrišti“ o besmislenosti i opasnosti provođenja „cijepljenja“ protiv COVIDA-19.

Studija je pokazala da cijepljene osobe nose 251 puta veće opterećenje virusom SARS-CoV-2 u nosnicama u odnosu na necijepljene!!!

Iako se u radu govori kako ublažava simptome infekcije, cjepivom se cijepljeni pojedinci pretvaraju u predsimptomatske superširitelje, jer su detektirana neuobičajeno velika virusna opterećenja koja nose, a da se pri tome još nisu razboljeli.

Ovaj fenomen može biti odgovor na pitanje zašto se diljem svijeta javljaju  nagli porasti slučajeva u visoko procijepljenoj populaciji, poput Izraela, Islanda i drugih.

Autori rada, Chau i drugi, pokazali su neuspješnost cjepiva i prijenos virusa pod strogo kontroliranim uvjetima u vijetnamskoj zatvorskoj bolnici u Ho Chi Minhu.

Znanstvenici su proučavali zdravstvene radnike koji dva tjedna nisu napuštali bolnicu. Podaci pokazuju da su potpuno cijepljeni radnici, otprilike dva mjeseca nakon primitka cjepiva Oxford/AstraZeneca COVID-19 (AZD1222), razvili, nosili i vjerojatno prenijeli varijantu Delta svojim cijepljenim kolegama.

Također, s gotovo 100 %-tnom sigurnušću su prenijeli varijantu Delta na osjetljive necijepljene ljude, uključujući i njihove pacijente. Sekvenciranje sojeva potvrdilo je da su radnici prenosili SARS-CoV-2 jedni na druge.

Zaključci ovog rada u potpunosti su u skladu s prethodnim istraživanjima koje je proveo dr. Timothy Farinholt i njegove kolege u SAD-u, a na osnovu kojih je direktor Centra za kontrolu i prevenciju bolesti u SAD-u (CDC) priznao da cjepiva protiv COVIDA-19 nisu uspjele zaustaviti prijenos SARS-CoV-2.

Dakle, postoje neoborivi dokazi da cijepljeni pojedinci izbacuju koncentrirane „virusne eksplozije“ u svoju okolinu i doprinose novim „valovima“ zaraze COVIDA-19. Ista stvar se događa i unutar zdravstvenog sustava, gdje cijepljeni zdravstveni radnici „sustavno“ inficiraju svoje suradnike i pacijente, izazivajući užasnu kolateralnu štetu.

Nastavak cijepljenja može samo pogoršati ovaj problem, posebno među liječnicima i medicinskim sestrama koji brinu o ugroženim pacijentima, prenosi provjeri.hr

Da, možda zvuči ludo, ali svi dostupni podaci potkrepljuju ove tvrdnje. Naime, broj aktivno zaraženih na svjetskoj razini tri puta je veći u odnosu na kolovoz 2020. godine, a kada se uspoređuju brojke novozaraženih i aktivno zaraženih u zemljama sa najvećim postotkom cijepljenih, poput Izraela, dolazi se do gotovo identičnih rezultata.

Kao što možete vidjeti, u kolovoza prošle godine u svijetu je bilo aktivno zaraženo gotovo 6 milijuna ljudi, danas, krajem kolovoza na svijetu je aktivno zaraženo 18 milijuna ljudi, koliko i na samom vrhuncu trećega vala u prvom mjesecu ove godine.

Da li je ovo vrhunac četvrtog vala? Teško da jest.

Ako se ovako nastavi, uspoređujući sa trečim valom, u prvom mjesecu 2022. mogli bi brojiti 54 milijuna aktivno zaraženih ili tri puta više zaraženih u odnosu na prvi mjesec 2021. godine.

Kako ako je cijepljeno 40% ukupne svjetske populacije? Kako, kako ako cjepiva štite od zaraze i sprječavaju širenje zaraze? Zašto brojevi umjesto da strmoglavo padaju, rastu?

Da li se cijepljeni zaista pretvaraju u superširitelje, kao što pokazuje znanstveni rad prestižne kliničke istraživačke grupe Fakulteta Oxford?

Primjerice, Izraelsko Ministarstvo zdravstva koje je procijepilo više od 80% odrasle populacije te čak 25% sa trećom dozom, izvijestilo je da su u srijedu imali 11,246 novozaraženih na čak 145 tisuća testova, što znači da je 7,9 posto od testiranih ispalo pozitivno, a to im je najviši postotak od početka pandemije koronavirusa.

Što tvorac mRNA tehnologije, dr. Robert Malone ima za reći o cjepivima za covid, pogledajte u nastavku.

Video objavljujemo i iz razloga što dr. Malone kaže kako se čini da postoje podskupovi cijepljenih pacijenata koji su zaraženi i mogu imati čak i više razine virusnih replikacija od onih koje su prisutne kod necijepljene populacije


 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.