Dr. Naomi Wolf – Zašto COVID putovnice predstavljaju trajno ropstvo

 

Dr. Naomi Wolf, bivša savjetnica u Clintonovoj administraciji, spisateljica i direktorica tehnološke tvrtke DailyClout, uputila je ozbiljno upozorenje o imunitetnim ili COVID putovnicama i što nam donosi njihovo prihvaćanje, istaknuvši kako je ovo njezino najozbiljnije upozorenje do sada.

“Još 2008. godine sam upozoravala da bismo mogli skliznuti u fašističku stvarnost, a covid imunitetne putovnice ili potvrde su zadnji korak u tom smjeru… jer kad jednom covid putovnice budu implementirane, otpor/izbor gotovo više neće biti moguć… platforma za covid putovnice ista je kao i platforma za totalitarni kineski sustav bodovanja, takozvani “Društveni kredit”. Ponovit ću još jednom. Platforma za covid putovnice ista je kao i kineski sustav društvenog bodovanja…”

Molimo vas pogledajte i podijelite ovaj video sa što većim brojem ljudi, informirajte se o kineskom sustavu bodovanja, što možete OVDJE, i pokušajte shvatiti da držanje po strani ili šutnja nikada nisu bili izbor, pa tako nisu niti danas.

Izvor videa: Kaleidoskop


Covid putovnice ili potvrde uvode se ili su uvedene u brojnim zemljama, poput Izraela ili Čilea, dok neke zemlje koje rade na implementiranju covid putovnica iliti potvrda, od svojih građana traže negativan test kako bi mogli uči u trgovinu i kupiti živežne namirnice, ili u kafić i restoran.

Stoga još jednom pitamo političare, novinare, znanstvenike (i sve one koji se ne bi hteli mešat), što to radite??? Što to radite, u zatvoru kojeg pomažete izgraditi za nas, i vi ćete i vaša djeca do kraja života živjeti! Što to radite???

Prvo su došli po komuniste, a ja se nisam pobunio jer nisam bio komunist.

Zatim su došli po Židove, a ja se nisam pobunio jer nisam bio Židov.

Zatim su došli po sindikaliste, a ja se nisam pobunio jer nisam bio sindikalist.

Zatim su došli po katolike, a ja se nisam pobunio jer sam bio protestant.

Zatim su došli po mene, a do tada više nije bilo nikoga da se pobuni.


“Prvo su došli…” poznata je izjava i provokativna pjesma koja se pripisuje pastoru Martinu Niemöller (1892.-1984.) o tromosti i nereagiranju njemačkih intelektualaca nakon dolaska nacista na vlast te politike “čišćenja” pojedinih društvenih skupina. 


 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.