KINA KAO DRŽAVA VELIKOG BRATA: Što je socijalni kreditni sustav i što čeka svijet u budućnosti?

 

Što nam je do sada donijela “korona pandemija”? Digitalizaciju? Uvođenje aplikacija za praćenje? Nadzor? Rat protiv gotovine? Digitalne identifikacije koje bi trebale sadržavati naš imunološki – cjepni status? Pse robote na ulicama u svrhu održavanja socijalne distance? Da li ove tehnologije zahtijevaju implementaciju 5G i Umjetnu inteligenciju?

Sve ove nabrojane tehnologije zajedno čine kineski sustav društvenog iliti socijalnog kredita, a sada se o njima ili sve više raspravlja ili se uvode od strane zapadnih vlasti kao odgovor u borbi protiv “pandemije” koronavirusa.

Idea o nadziranom i kontroliranom stanovništvu postoji puno prije izbijanja “pandemije” – pandemija je samo izgovor za uvođenje tehnologija koje u potpunosti nadzirano društvo čine mogućim.

Tehnokracija: digitalni zatvor Svjetskog ekonomskog foruma

Orwellova 1984-ta u Kini je u potpunosti zaživjela, i to do tih razina da većina kineza svoje ropstvo vidi kao slobodu. Da li će zapadni “slobodni” svijet pod teretom straha od virusa doživjeti istu sudbinu?


Kina danas je zapad sutra, ukoliko se ne probudimo

https://www.facebook.com/1369436486512576/videos/711905679619146/

https://www.facebook.com/Svjesnost/videos/931346030637201/

 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.