KINA KAO DRŽAVA VELIKOG BRATA: Što je socijalni kreditni sustav i što čeka svijet u budućnosti?

 

Što nam je do sada donijela “korona pandemija”? Digitalizaciju? Uvođenje aplikacija za praćenje? Nadzor? Rat protiv gotovine? Digitalne identifikacije koje bi trebale sadržavati naš imunološki – cjepni status? Pse robote na ulicama u svrhu održavanja socijalne distance? Da li ove tehnologije zahtijevaju implementaciju 5G i Umjetnu inteligenciju?

Sve ove nabrojane tehnologije zajedno čine kineski sustav društvenog iliti socijalnog kredita, a sada se o njima ili sve više raspravlja ili se uvode od strane zapadnih vlasti kao odgovor u borbi protiv “pandemije” koronavirusa.

Idea o nadziranom i kontroliranom stanovništvu postoji puno prije izbijanja “pandemije” – pandemija je samo izgovor za uvođenje tehnologija koje u potpunosti nadzirano društvo čine mogućim.

Tehnokracija: digitalni zatvor Svjetskog ekonomskog foruma

Orwellova 1984-ta u Kini je u potpunosti zaživjela, i to do tih razina da većina kineza svoje ropstvo vidi kao slobodu. Da li će zapadni “slobodni” svijet pod teretom straha od virusa doživjeti istu sudbinu?


Kina danas je zapad sutra, ukoliko se ne probudimo

KINA JE GLOBALISTIČKI PROJEKT, KOJI ŽELE PRENIJETI NA CIJELI SVIJET

Objavljuje Ivica Perković – Šibenska Stina u Srijeda, 13. svibnja 2020.

Kina danas je Zapad sutra – ako se ne probudimo!Kinezi 5G iskoristili za potpuni nadzor i kontrolu građana, pa čak i školaraca uz pomoć Umjetne inteligencije

Objavljuje 2012 Transformacija Svijesti u Utorak, 5. svibnja 2020.

 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.