Kirurginja dr. Natalija Lučev: ‘Najviše bolesnika je cijepljeno, ali to ne smije u javnost’

 

Mislim da je svakom sa zrnom pameti jasno, ako covid potvrde prođu u zdravstvenom sustavu, vlasti će uskoro na njima insistirati na razini cijele države, u privatnom i javnom sektoru, zato moramo stati uz zdravstveno radnike i pružiti im podršku i potporu

Jutrošnji prosvjedi pred hrvatskim bolnicama motivirali su brojne liječnike da istupe u javnosti.  Jedna od njih je i ugledana abdominalna kirurginja dr. Natalija Lučev iz Opće bolnice Zadar sa 26 godina medicinskog iskustva, prenosi portal PARAF

– Nas koji ne pristajemo na cijepljenje su izolirali. Kao da smo kužni. Uz to nametanjem covid- potvrda ukinuta su nam sva ljudska i radnička prava, ogorčana je dr. LUčev no i dalje je čvrsta u odluci da se neće cijepiti.

– Testirati ću se koliko će trebati. Ako to više neće plaćati država, ja neću više plaćati dopunsko osiguranje, kaže.

Tvrdi kako je situacija u bolnici – katastrofalna.

– Kolegama koji su cijepljeni kažem, zašto se vi mene bojite ako ste cijepljeni, zaštićeni? Nisu nam dali odgovor ni na pitanje, zašto se testiraju samo necijepljeni ako virus mogu prenijeti i cijepljeni i necijepljeni. A uglavnom, najviše bolesnih je cijepljenih. No, ne žele u javnost dati prave podatke. Da ih je stvarno briga za zdravlje ljudi testirali bi sve, kaže dr. Lučev.

Otkriva kako je u Zadarskoj općoj bolnici još preko 400 necijepljenih djelatnika.

Pogledajte video:


Valja napomenuti kako su se danas i djelatnici Splitske bolnice prilikom prosvjeda pitali zašto se cenzuriraju nuspojave i posljedice cjepiva:

“Uvijek je u medicini postojalo pravo na drugo mišljenje, u ovom slučaju prava na drugo mišljenje nema. Cijepljenje da, ali ne eksperimentalnim cjepivom. Zašto je cenzura o nuspojavama cijepljenja i cjepiva….” prenosi dalmacijadanas


Dakle, necijepljeni doktori i sestre radili su sa pacijentima punih osamnaest mjeseci, što se promijenilo od samih početaka “pandemije” do danas da im više nije dozvoljeno da rade svoj posao na uobičajeni način, bez covid potvrde?

Da li cijepiva pružaju sto postotnu zaštitu, ne pružaju.

Da li se cijepljeni mogu zaraziti i zaraziti kako cijepljene tako i necijepljene kolege i pacijente, mogu!

Koja je onda svrha covid potvrda i pritiska da se zdravstveno osoblje cijepi?

Podržimo naše medicinske sestre i doktore!


 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.