KOVID PROPUSNICE – Distopijski svijet tehnokrata

 

Nove zdravstvene propusnice i druge „Kovid hi-tech inovacije“ jasno su upozorenje kako će tehnokratsko-globalističko „Novo Normalno“ izgledati.

Pristup putovanjima, sportskim natjecanjima, restoranima i trgovinama će možda biti zabranjen svima koji odbiju propusnice, piše RT.com

“Predstavljene u svibnju, a najavljene za mjesec rujan, “Health Pass” je proširenje mobilne aplikacije Clear. Usluga povezuje podatke povezane sa KOVID-19, poput zdravstvenih podataka i temperature da bi se utvrdilo je li netko dovoljno zdrav da uđe na određeno mjesto. Uz to, aplikacija ima mogućnost povezivanja rezultata testa na KOVID-19 kroz partnerstvo s laboratorijima i, na kraju sa statusom cijepljenja. “

This app could help revive global travel and large events during the pandemic

Travelling with confidence.📕 Read more: https://bit.ly/3fchjZs

Objavljuje World Economic Forum u Četvrtak, 30. srpnja 2020.

Dakle, same kovid propusnice, na način na koji su dizajnirane jasno daju do znanja da ukoliko odbijete cjepivo, nećete moći putovati, ići u trgovinu, na posao itd.

Od kovid propusnica ili putovnica do mikročipova

Svjetski ekonomski forum koji stoji iza stvaranja tehnokratskog distopijskog društva iliti “Tehnokracije”, digitalnog-tehnološkog zatvora novog svjetskog poretka planira u rujnu plasirati kovid putovnice, kako bi nas spasili od virusa i bijede koju su sami kreirali. Zanimljivo, zar ne?

Korak po korak do cilja. Naime, kovid digitalne putovnice vode do digitalnih identifikacija koje pak vode do mikročipova, koji će zamijeniti i putovnice i identifikacije kao i bankomat kartice, sve na jednom mjestu, na čipu implantiranom u naše tijelo.

O mikročipiranju, digitalnim identifikacijama i digitalnoj valuti pisali smo još prije dobrih DESET godina! Upozoravali smo na ovo u samom začetku ove lažne pandemije, ne zato što smo vidoviti, već zato što ništa i nije tajno, sve je tu, javno, samo izloženo na način da mase ispranih mozgova vjeruju da je sve to za njihovo dobro.

Svjetsku ekonomski forum gura takozvanu “Tehnokraciju”, novi svjetski poredak, društvo u kojem cijelim svijetom upravlja Umjetna inteligencija uz pomoć satelita, robotike, dronova, Interneta stvari i umjetne (sintetičke) hrane na jelovniku. Globalni digitalni zatvor (panoptikon) u kojem se sve ljudske aktivnosti bilježe, analiziraju i ispravljaju uz pomoć Socijalnog Kredita – da, poput onog u Kini!!!

Rješenje? Za početak riješite se pametnog telefona!

Opširnije o tehnokraciji i ciljevima Svjetskog ekonomskog foruma pročitajte ovdje i, molim vas PODIJELITE, sva ova sranja prolaze jer su ljudi ne samo neinformirani, već i dezinformirani: 

https://www.facebook.com/1313631423/videos/10223499440376836/

 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.