LAŽNA ZNANOST: slučajevi koronavirusa medicinski gledano su beznačajni, pa ipak vlast ih koristi kao opravdanje za ograničavanje i ukidanje osnovnih ljudskih prava i sloboda

test za koronavirus
 

Da li ste primijetili kako su glavni mediji prestali govoriti o “umrlima” od koronavirusa i prešli na “novooboljeli od koronavirusa”? To je zato što je izraz “oboljeli” pogrešan naziv. Svaka osoba koja ima pozitivan test na koronavirus sada se smatra „oboljelom“. Što se više ljudi testira, pojavljuje se više “oboljelih”.

Međutim, imamo vijest za korumpirane korporativne medije. Svi zaraženi, odnosno pozitivni nisu ujedno i bolesni, odnosno oboljeli, pa se kao takvi niti ne mogu ubrajati u “OBOLJELE”.

Kao što svaki liječnik i virolog zna, „oboljelim“ se smatraju oni koji:

1) Imaju simptome bolesti
2) i kada se kod osobe identificiraju patogeni za koji se zna da uzrokuje takve simptome

Samo prenošenje virusa nije “slučaj.” Da je tome tako, tada bi kod velikog broja građana bili dijagnosticirani “slučajevi” gripe, a mi bi bili u paničnoj pandemiji gripe proglašenoj od strane medija.

(Naime, godišnje na svijetu od virusa gripe oboli gotovo milijardu ljudi, od čega između 300.000 i 500.000 osoba umire. Dakle, govorimo o stvarno oboljelima.)

Cijeli tekst možete pročitati OVDJE


 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.