LOGIČNO Vlada Velike Britanije predviđa da će trećim valom ”smrtnosti” od Covida-19 dominirati oni koji su cijepljeni

 

U službenim dokumentima, koje je objavila vlada Velike Britanije, modeli planiranog “trećeg vala” COVID-19 predviđali su da će svim slučajevima novih hospitalizacija i smrtnih slučajeva “dominirati” ljudi koji su već bili cijepljeni.

31. ožujka, Britanska znanstvena skupina, odnosno operativna podskupina (SPI-MO), objavila je najnoviji dokument koji sadrži predviđanja modeliranja o učinku koji bi postupno ublažavanje ograničenja imalo na širenje zaraze i naknadne hospitalizacije i smrti. Podaci su preuzeti iz predviđanja Sveučilišta Warwick, Imperial College London i Londonske škole za higijenu i tropsku medicinu.

Iznenađujuća izjava sadržana je u dokumentu, jer su razne institucije predviđale utjecaj “trećeg vala” virusa na zdravstvenu službu u zemlji i rezultat na stanovništvo.

„Povećavanju broja slučajeva hospitalizacije, kao i smrtnih slučajeva dominiraju oni koji su primili dvije doze cjepiva, što obuhvaća oko 60 posto, odnosno 70 posto vala. To se može pripisati visokoj razini unosa u najugroženijim dobnim skupinama, tako da neuspjeh imunizacije predstavlja ozbiljniji problem od necijepljenih osoba.”

Sljedeći je odlomak potvrdio ovo priznanje, napominjući da je u predviđenom trećem valu “većina smrtnih slučajeva i broj hospitaliziranih uvelike otpada na one koji su već cijepljeni.”

Cijeli tekst pročitajte na Logično.com

Gotovo četvrtina registriranih smrtnih slučajeva od Covida NIJE uzrokovana virusom – MailOnline


 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.