Njemački tabloid Bild: brojevi kreveta na intenzivnoj lažirani tijekom “pandemije”!!!

 

Kako prenosi Bild, u Njemačkoj se otkriva ogroman skandal i laži na najvišem nivou.

Broj kreveta na intenzivnoj njezi cijelo vrijeme plandemije uopće nije bio kritičan kako su to političari tvrdili, a sve da bi uveli izvanredno stanje s policijskim satom, zaključavanjem, zatvaranjem škola, zabranom okupljanja i vladanjem bez dozvole parlamenata.

Bolnice su svjesno i umjetno smanjivale broj raspoloživih kreveta zbog financijskih razloga, jer je vlada davala poticaj onim bolnicama koje su imale popunjenost preko 75%. Budući da nije bilo dovoljno pacijenata, bolnice su jednostavno smanjivale ukupan broj kreveta intenzivne njege kako bi dosegnule 75% popunjenosti i tako dobivale novac od vlade. Vlada je dakle bolnice poticala na takvo ponašanje kako bi se stvorio dojam da nema dovoljno kreveta, da je situacija dramatična i kako bi opravdala najstrože mjere, prenosi provjeri.hr


Kada se uzmu u obzir naručeni horor korona scenariji koje su tražile vlasti, a u svrhu prisile građana na poslušnost. Kada se uzmu u obzir PCR testovi na kojima je temeljena cijela “pandemija”, a za koje su Švedske vlasti ustanovile kako su nevjerodostojni. Kada se uzme u obzir medijsko širenje histerije, zastrašivanje kao i propagiranje straha, i što je najvažnije, medijska cenzura svake kritike ili kritičkog mišljenja, a što je jasno i glasno potvrdio tehnički direktor CNN-a, Charlij Chester. Kada se uzmu u obzir mjere za koje sve više i više studija potvrđuju njihovu neučinkovitost i neefikasnost. Kada se uzmu u obzir lažne, napuhane brojke umrlih, pitam vas, što ostaje od pandemija?

Da li pandemija uopće postoji?

Ili se radi o “Plandemije” kojoj je cilj ukidanje osnovnih ljudskih prava i sloboda te transformacija čitavog svijeta u društvo o kojem su Hitler i Musolini mogli samo sanjati?

Vrijeme je za buđenje!


 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.