RAZLOG VELIKOG BROJA ZARAŽENIH SU COVID POTVRDE?

 

Da li se sjećate medijskih natpisa kako se virus može širiti kihanjem i kašljanjem te diranjem kvake, tipkala u dizalu, rukohvata, novčanica itd., neposredno nakon što ih je dodirivala zaražena osoba? Da, i ja se sjećam. To je bio jedan od razloga za uvođenje samoizolacije zaraženih i njihovih kontakata.

E pa sa dolaskom cjepiva i covid potvrda ova pravila više ne vrijede, ali samo za cijepljene. Necijepljeni i dalje moraju u samoizolaciju ako su bili u kontaktu sa zaraženom osobom dok cijepljeni mogu slobodno šetati.

I tako ako vam je kod kuće zaražena supruga ili dijete, vi kao vlasnik svemoćne covid potvrde možete najnormalnije na posao, družiti se sa prijateljima u kafiću, otići u trgovinu iako studije i svakodnevne brojke cijepljenih, a zaraženih govore kako se kao potpuno cijepljeni možete zaraziti, te prema tome, možete zaraziti druge. Što je sada sa asimptomatskim bolesnicima, nisu mogući ako su cijepljeni, koja studija to dokazuje?

Dali je ovo razlog zašto brojke divljaju? Gotovo 50% cijepljene populacije, a moguće zarazne, slobodno šece bolničkim sustavom, trgovinama i kafićima te prenosi zarazu kako na druge cijepljene, tako i na necijepljene?

Kada je Slovenija uvela covid potvrde brojke zaraženih su eksplodirale.

Dakle, ljudi koji dijele krevet sa zaraženim, zahvaljujući covid potvrdi najnormalnije mogu na posao, trgovinu ili na kavu u kafić.

Da li se sjećate čovjeka na samog početka izbijanja ovog medijskog ludila, a koji je sam sam samcat vozio gnoj na njivu i dobio sedam tisuća kuna kazne jer se nije pridržavao samoizolacije?

Covid potvrde nemaju veze sa sprečavanjem širenja zaraze, već kako bi se građane prisililo na cijepljenje, što je potvrdila i ekipa sa Faktografa – Hrvatskog iliti Orwellovog Ministarstva istine i zabila sama sebi gol, svojim lažima:


Očito je da Digitalna Covid potvrda ne sprječava nositelja da se sam zarazi ili da zarazi druge. Prema tome, njezina osnova nije zdravstvena nego isključivo politička. I zato samo masovnim bojkotom i građanskim neposluhom možemo ovom ludilu stati na kraj, porucuje Sinčić:

Covid potvrde su nažalost dio jedne veće agende, i one se ne implementiraju kako bi već sutra bile van uporabe, one su tu kako bi ostale zauvijek, kao temeljni dio sustava kontrole i upravljanja svjetskom populacijom.

Stoga, ako nečemu treba jasno i glasno reći ne, onda su to covid potvrde, u suprotnom, uskoro će ne imati covid potvrdu biti takav hendikep, da će se izbor svesti na cjepivo ili smrt, što već možemo vidjeti i danas kada se ostanak u radnom odnosu uvjetuje cijepljenjem, I ne smijemo zaboraviti da govorimo o imunitetu i covid potvrdama sa rokom trajanja, ako ne želimo da istekne rok, morati ćemo po novu dozu, iznova i iznova.

Proširuje se uporaba covid potvrda u BritanijiPOZIV NA ZAJEDNIČKU AKCIJU‼️

Pošaljimo mailom ovaj dopis:

Predmet: Upitnost zakonitosti mjere šireg uvođenja covid potvrda od 15.11. 2021.!

Mail adrese:
info@ombudsman.hr,
gradjani@vlada.hr,
stozercz@mup.hr,
odbupips@sabor.hr

Poštovani,

u odnosu na obvezno posjedovanje Covid potvrda od 15. studenoga 2021., a prema najavama Stožera civilne zaštite, prema kojima će predmetna mjera biti uvedena za sve zaposlenike državnih i javnih službi, kao i za građane koji će se koristiti njihovim uslugama i dolaziti u njihove prostore, skreće se pozornost na sljedeće:

  1. Prema mišljenju Agencije za zaštitu osobnih podatka (AZOP), navedeni podaci smatraju se posebnom kategorijom osobnih podataka sukladno članku 9. Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR), obzirom da su vezani uz zdravlje pojedinca. Dakle, poslodavac nema zakonsku osnovu za obradu takvih podataka, odnosno nema zakonsku osnovu da bi ista bila dozvoljena u određenim iznimnim slučajevima predviđenim GDPR-om.
  2. Nadalje, upućujemo na činjenicu da cijepljenje protiv Covid-19 nije obvezno te da poslodavac ne može uvjetovati radnicima pravo na rad cijepljenjem pa prema tome ni odluke usmjerene sprječavanju zaraze Covid-19 ne mogu imati uvjetovani karakter već biti u formi preporuke, oslanjajući se pritom na mjere i odluke nadležnih državnih tijela (HZJZ, Stožer civilne zaštite itd.).
  3. Također, u vezi problematike posjedovanja i predočenja Covid potvrda kao uvjeta za pristup i komunikaciju s nadležnim institucijama, u praksi Suda Europske unije pojavio se prvi slučaj čiji se epilog još uvijek čeka, a u kojem je Predsjednik suda Europske unije odlučio privremeno suspendirati obvezu predočenja tzv. „Green Pass“, odnosno digitalne Covid potvrde o preboljenom Covid-19 ili cijepljenju protiv Covid-19, za članove Europskog parlamenta prilikom ulaska u zgrade Europskog parlamenta, i to u odnosu na one članove Europskog parlamenta koji su se žalili na odluku o obveznom predočenju digitalne Covid potvrde.
  4. Značajni doprinos na platformi COVID-a 19 dana 27. siječnja 2021. dalo je Vijeće Europe na skupštinskoj raspravi u temi “Cjepiva Covid-19: etička, pravna i praktična razmatranja“ kada je u svojem petom zasjedanju donijelo Rezoluciju 2361 (2021) kojom je, uz ostala utvrđenja, odredilo da je potrebno “osigurati da su građani informirani da cijepljenje nije obavezno i da nitko ne vrši politički, socijalni ili drugi pritisak da se cijepi, ako to ne žele sami i osigurati da nitko ne bude diskriminiran zbog toga što nije cijepljen zbog mogućih zdravstvenih rizika ili ne želi biti cijepljen.”
  5. Konačno, cjepiva dostupna na hrvatskom tržištu imaju uvjetno odobrenje, odnosno klinička istraživanja i procjena učinkovitosti i sigurnosti cjepiva se nastavljaju paralelno s primjenom istih, iz čega slijedi da se rizik i nuspojave uzrokovane primjenom navedenog cjepiva do okončanja svih kliničkih istraživanja ne može pravilno ocijeniti, time niti obvezati građane na sudjelovanju u predmetnom zdravstvenom eksperimentu.

Nastavno na prethodno navedeno, molim Vas žurno očitovanje po svakoj pojedinoj točki te Vas upozoravamo da je uvjetovanje Covid potvrda temeljem testiranja, cijepljenja ili preboljenja, za dolazak na posao ili korištenje usluga državne ili javne ustanove protuzakonito i predstavlja grubo kršenje temeljnih ljudskih prava i sloboda, kao i neposrednu diskriminaciju, za koje protupravno postupanje osobno preuzimate potpunu kaznenu i materijalnu odgovornost.

Ovime Vas pozivamo da bez odgode obustavite svako takvo protupravno postupanje.


U nastavku pogledajte jučerašnje gostovanje Marka Franciškovića

Od sada nas možete pratiti na Telegramu i GAB-u


 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.