SAN FARMACIJE – U Sloveniji preko noći potpuno zdravi ljudi proglašeni bolesnima i opasnima po druge

 

Ne, kao i mnogo toga u svijetu, danas, to što ste zdravi ne znači da ste zdravi, jer zdrav znači biti cijepljen, pa ako niste cijepljeni bez obzira što ste u potpunosti zdravi, vi ste bolesni. I tako su se mokri snovi farmako industrije ostvarili.

Naime, Vladina odluka po kojoj je od srijede u Sloveniji za rad, kupovinu, vožnju javnim prijevozom i niz drugih uobičajenih aktivnosti potrebno imati covid potvrde, zdrave je ljude proglasila “bolesnima” i građanima drugog reda.

Do nedavno ovakvo nešto mogli smo čitati samo u romanima Georga Orwella, Ovo je strašno.

Pandemija koja nije izbrisala ljudsku vrstu, već osnovna ljudska prava i slobode uz gromoglasan pljesak takozvanog četvrtog stupa demokracije, medija.

Medija čiji će zaposlenici baš kao i znanstvenici i političari te njihova djeca živjeti u distopijskom društvo kreiranom od strane njihovih gospodara, psihopata kojima su prodali dušu.

Da li ćemo kao ljudska vrsta zaista ovo dozvoliti?

Da li ćemo ovo zaista učiniti vlastitoj djeci i unucima?

Povijest se ponavlja, i to na steroidima.

Da, znanost je postala nova religija.

Ako ste mislili da nema totalitarnijeg sustava od Katoličke Crkve, pokušajte dirnuti u svetu kravu znanosti, cjepiva.

Danas možete propitkivati i kritizirati sve, pa čak i crkvu, ali pokušajte znanost.

Živimo u vremenima kada nas se uvjerava da je znanost nezamislivo napredovala u shvaćanju biologije i fiziologije čovjeka, dok istovremeno nikad nije bilo više bolesnijih ljudi, i to bi vam trebalo govoriti sve.

Broj žrtava inkvizicije još uvijek je nepoznat, no na temelju raznih izvora, procjenjuje se da je broj smrtnih slučajeva iznosi i do 50 milijuna ljudi.

Koliko će ljudskih života odnijeti nova religija, uvođenje novog normalnog, svijeta i društva kojim će upravljati znanost? Kako nas je sveta crkva uvjeravala da smo nesavršeni i rođeni u grijehu, tako nas danas znanost uvjerava da smo nesavršeni te kako oni imaju znanja i načina, da nas umjetnim putem usavrše.

Nakon stoljeća i stoljeća imunološki sustav postao je prošlost, a šprica jedini imunitet koji postoji. Stoga, ako ste zdravi, niste zdravi, jer zdrav znači biti cijepljen, a ne cijepljen znači opasan za okolinu i društvo, ekonomiju.

Bolestan si sve dok ti se ne dokaže da si zdrav. San farmakomafije, koja usput proizvodi testove koji dokazuju dal si zdrav kao i lijek koji ti osigurava zdravlje iako si bolestan.

Totalitarne mjere, napad na potpuno zdrave ljude, ograničavanje osnovnih prava i sloboda nisu službeni medicinski tretmani ili terapije.

Upozoravali smo da najgore tek dolazi, mnogi su nas smatrali ludima. I mnogi još uvijek što je naj žalosnije ne kuže što se ustvari događa.

TKO NIŠTA NIJE NAUČIO IZ POVIJESTI, OSUĐEN JE DA MU SE ONA PONAVLJA…


Ovo što oni (stožeraši, vlast i mediji) izjavljuju je doslovno nacistička Njemačka tridesetih godina, i to u riječ.


Tridesetih godina nakon suludog Mein Kampfa, sulude ideje o čistoći rase, taj mali brkati kaplar (Hitler) je proglasio Židove nečistima. Pogledajte sad kako je sve to potpuno identično sa trenutnom hrvatskom stvarnošću.


Nakon što je Židove proglasio nečistima, jer nacizam je nastao iz medicinskog fašizma, kao što je nastala i cijela ova priča, optužio ih je da su odgovorni za širenje zaraznih bolesti, da će zbog njih nastati epidemije, propasti javno zdravstvo, i da će zbog njih propasti ekonomija.

Sad samo riječ židovi zamijenite sa riječi necijepljeni i dobit ćete sliku trenutne hrvatske/slovenske stvarnosti.


 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.