Što su to, teorije zavjere!!!??? Bez potvrde o cijepljenju neće moći u restorane, kafiće, kino…

 

Foto: advance.hr

Korona mjere u čitavom svijetu su iste, i ona mjera koja je danas donesena u Americi ili Britaniji, sutra će biti implementirana i u našoj zemlji, ako to dozvolimo.

Mjere u cijelom svijetlu su iste, iz razloga što je plan za cijeli svijet isti, od Amerike do Rusije pa sve do Hrvatske ili Srbije ‐ cilj je potpuno tehnološko poribljavanje čovječanstva, to je svrha “pandemije” i to je razlog implementiranja 5G i pametnih tehnologij, stoga je jasno da će ovo “korona” ludilo trajati onoliko koliko je potrebno da se ciljevi tehnokrata ostvare.

Možda će oni koji podržavaju obavezno cjepivo i žive u strahu od “smrtonosnog” virusa, podržati ovo totalitarno ludilo umotano u celofan brige o zdravlju, ali ja ih pitam, što mislite kako će vlast-digitalizirani sustav pogonjen umjetnom inteligencijom razlikovati cijepljene od necijepljenih? Možda pomoću digitalnih potvrda na vašem pametnom telefonu ili u bliskoj budućnosti na čipa? Možda će svi morati nositi digitalne identifikacije?

Možda uskoro bez potvrde/čipa više nećemo moći kupovati, kao u Kini, ili je možda i to teorija zavjere, sve dok se ne dokaže suprotno?

Ovom ludilu se mora stati na kraj, i ne možemo podbaciti.Zbog neviđene cenzure Facebooka od sada nas možete pratiti i putem društvene mreže GAB.


Kad se sve zbroji i oduzme, ispada da su nas vlast i stožer štitili od smrtonosnog virusa, samo kako bi nam taj isti virus ubrizgali putem cjepiva direktno u organizam. Logično, ne?

 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.