TREĆA DOZA PRUŽA VISOKU ZAŠTITU? Čak 45% hospitaliziranih i 53% umrlih od covida u Britaniji cijepljeno je sa trećom dozom

 

Ako cjepiva štite od hospitalizacije i smrti, kako je ovo moguće?

Podaci koji dolaze iz Britanije, zemlje u kojoj je cijepljeno 77% populacije, odnosno 55% populacije trećom booster dozom u najmanju su ruku zabrinjavajući. Naime, cijepljeni sa jednom, dvije ili tri doze čine 70% hospitalizacija i 85% umrlih od covida.

Ono što još više zabrinjava jest činjenica da cijepljeni sa tri doze čine nevjerojatnih 45% hospitalizacija, odnosno 53% umrlih od covida.

Nemojmo zaboraviti kako je nedavno  Israel National News objavio kako cijepljeni sa tri i četiri doze čine 70-80% teških slučajeva covida u Izraelskoj bolnici Ichilov.

Izgleda kako su tvrdnje proizvođača te medija kako cjepiva štite 100% od hospitalizacije i smrti sa početka kampanje cijepljenja bila potpuna laž.

Isto tako, tvrdnje da cjepiva pružaju zaštitu barem tri mjeseca prema ovim podacima padaju u vodu. To što se netko nije zarazio u tri mjeseca nakon cijepljenja ne mora značit da cjepiva pružaju zaštitu, već samo da cijepljeni nije došao u kontakt sa virusom pa se shodno tome nije mogao niti zaraziti.

Hospitalizirani prema cijepnom statusi

Umrli prema cijepnom statusu


 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.