Članak za one sa nižim IQ jer oni sa visokim ovo ne mogu razumjeti – Izrael i Britanija dokazuju, cjepiva niti štite od zaraze niti sprječavaju širenje zaraze – Ima li itko hrabrosti izustiti “Car je gol!”

 

Zanimljivo je gledati novinarske vratolomije i akrobacije kada pod pritiskom stvarnosti i činjenica nemaju druge nego priznati kako cijepljeni obolijevaju, dok istovremeno moraju pozivati na cijepljenje kao da se radi o 100% učinkovitom i sigurnom cjepivu.

Da, cijepljeni Britanci kojih je gotovo 70% sada čine polovicu novih slučajeva Covida u zemlji. Čak 47 posto je oboljelih među onima koji su primili barem jednu dozu cjepiva protiv Covida.

U Izraelu pak, državi koja je procijepila više 60% populacije, 50% novooboljelih čine cijepljeni!

“Informacije iz Izraela su zabrinjavajuće, skok novooboljelih bez obzira što je 60% populacije cijepljeno s obje doze. Interesantno je što se tiče delta-soja, da je preko 50% novooboljele populacije cijepljeno” kaže za net.hr imunolog Zlatko Trobonjača.

Izrael, nakon što je broj novo oboljelih porastao na 1000 dnevno, što je najnovija vijest, uvodi mjere.

Zar nas nisu uvjeravali da su cjepiva efikasna protiv delta soja virusa i da se baš zato moramo cijepiti?

Isto tako, većina ljudi koja sada umiru s Covidom u Engleskoj, je cijepljena.

Prije koji dan saznali smo i vijest kako se gotovo tisuću posjetitelja zarazilo koronavirusom na dvodnevnom glazbenom festivalu Verknipt u nizozemskom gradu Utrechtu. Svi su imali COVID potvrde.

Pfizer je pak na twitteru objavio, citiramo: “Pfizer cjepiva NISU ODOBRENA NITI LICENCIRANA OD STRANE FDA (Američke agencije za hranu i lijekove), imaju samo dozvolu za hitnu upotrebu u dobi od 12+ godina… “???

Kažu da se dozvola za hitnu upotrebu izdaje samo u slučaju kada NE POSTOJI EFIKASAN LIJEK , a efikasni lijekovi postoje, barem tako tvrde brojni doktori i znanstvenici, IVERMERKTIN I KLOROKIN, ta tema je podrobnije obrađena u dokumentarnom filmu “HOLD UP

Čudo se pak, ako uzmemo u obzir medijske, stožerske i tvrdnje proizvođača cjepiva dogodilo i na na nosaču aviona Kraljevske ratne mornarice Queen Elizabeth.

Naime, s dvije doze cijepljeni su svi članove posade, no BBC prenosi da je na brodu potvrđeno 100 novozarežnih!

Kako, zašto, znanstvenici, stožeraši, dnovinari???

Danas je jasno kako cjepiva niti štite od zaraze niti sprječavaju širenje zaraze, pa ipak, mediji i kroz medije nas se uvjerava da ukoliko želimo zaustaviti pandemiju, moramo se cijepiti.

Ljudi, oni nam se smiju u faca!

Krešimir Pavelić , hrvatski znanstvenik u području biomedicine i zdravstva, polju temeljnih medicinskih znanosti je prije koji dan iznio nevjerojatne službene i javne podatke, a vezane uz nuspojave cjepiva:

“Službeni podaci govore kako je u četiri mjeseca ove godine bilo više umrlih od covid cjepiva nego ukupno umrlih od drugih cjepiva u VAERS sustavu od 1990. godine.” te nastavlja ” to bi samo po sebi trebao biti dovoljan razlog da se cjepiva hitno maknu, a protagonisti propagande privedu pravdi.”


Dakle cjepiva ne štite niti od zaraze niti sprječavaju širenja zaraze, ali svi bi se njima trebali cijepiti, ako smo odgovorni, dok su ista ta cjepiva uzela više života nego sva cjepiva zajedno u posljednjih 30 godina!?

Što i ne začuđuje ako uzmemo u obzir da su cjepiva razvijena i odobrena u manje od godinu dana, što ih čini eksperimentalnima.

Sve je ovo jedna velika laž od samoga početka, od PCR testova i broja zaraženih pa sve do broja umrlih i mjera koje su nas eto trebale zaštititi, iako nisu, baš kao i cjepiva, iako nisu, pitanje je samo, kada ćemo reći DOSTA, nećete više od nas praviti budale!

Jer koja korist ako se cijepi i sve do zadnja osoba na ovom planetu ako cijepljeni šire zarazu i ako se cijepljeni mogu zaraziti? Recite nam molim vas vi sa visokim IQ, vi koi ste se cijepili? Recite nam zašto i dalje nosite masku? Zašto se i dalje bojite da će te se zaraziti?


Pjesmu u nastavku posvećujemo svim stožerašima i vladama svijeta kao i vakserima iz znanstvenih i medijskih krugova! 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.