“ZNANSTVENA” LOGIKA: Cjepiva ne pružaju zaštitu? Učinimo ih obaveznima!

 

Kako bi se spriječilo daljnje naglo širenje koronavirusa nakon što je 68% austrijanaca dobilo dozu “imuniteta”, Austrija od ponedjeljka uvodi lockdown, a od veljače obvezno cijepljenje, jer kada cjepivo bude obavezno možda postane učinkovitije…

Šalu na stranu. Austrija, zemlja od 9 milijuna stanovnika, unatoč 6 milijuna cijepljenih broji rekordne brojeve novozaraženih, i to uz covid potvrde koje RH planira masovno tek uvesti te uz zaključavanje necijepljenih, kako? Pa tako što cjepiva ne štite od zaraze, ne pružaju imunitet, što se jasno pokazalo na slučaju Britanije i Izraela, o čemu smo pisali.

Ali za neke lumene to ustvari u glavi izgleda ovako. Da, cjepiva ne djeluju, ne štite od infekcije i ne sprečavaju širenje zaraze, i baš zato ih moramo proglasiti obaveznima, jer to što nisu pružila imunitet cijepljenima sa dvije doze, ne znači da neće kada ih cijepimo trećom, četvrtom ili petom dozom. Kao što ne znači da ako oni nisu stekli imunitet, da ga neće steći oni koje ćemo cijepiti nakon što cjepiva proglasimo obaveznima.

Čista znanost i inteligencija.

Studije su jasno pokazale da se cijepljeni mogu zaraziti i da mogu zaraziti druge, što sama cjepiva zajedno sa Covid potvrdama čini iznimno opasnim alatom, iz razloga što ljudima daju lažan osjećaj sigurnost dok sigurnost ni izdaleka ne postoji.

“Ako Lancet kaže da je pogrešno govoriti o “epidemiji necijepljenih”, da “cijepljeni imaju značajnu ulogu u širenje zaraze” da “je količina virusa kod zaraženih cijepljenih i necijepljenih podjednaka”, možda bismo trebali prestati one koji to govore zvati antivakserima.

I prestati ponavljati jako opasnu laž da cijepljeni daleko manje šire virus….

A vrijedi uočiti i da Lancet uspoređuje dijeljenje društva na cijepljene i necijepljene s lošim primjerima podjele prema religiji, ili boji kože u Njemačkoj i Americi…Da još jednom ponovim – to piše Lancet”, napisao je Lauc

Možda su to u Austriji shvatili, pa zato uvode lockdown, ali ne, nisu, a uvođenje obaveznog ne učinkovitoga cjepiva je dokaz tome. Stoga, ako je virus zaista toliko zarazan i opasan, zar nije onda logično da se testira i cijepljene? Ali koja je onda logika i svrha cjepiva i covid potvrda, e to je problem u kojem su se našli i sa kojim se nemaju namjere baviti, jer to bi značilo odbacivanje i cjepiva i covid potvrda.

Ako je cjepivo ne učinkovito onda je ne učinkovito ma koliko doza primili, to što će te primiti pet ili šest doza neće ga učiniti učinkovitim. Nadam se da smo dovoljno inteligentni da to shvatimo.

Još jedan jasan pokazatelj iz Austrije, a koji dokazuje da je lažan osjećaj sigurnosti koji pružaju cjepiva i covid potvrde iznimno opasan, su brojevi novozaraženih. Naime, Austrija baš kao i RH ima nekoliko puta veći broj novozaraženih u odnosu na prošlu godinu, godinu prije uvođenja cjepiva i covid potvrda. Pa tako Austrija danas broji i 15 tisuća novozaraženih, dok se prošle godine broj novozaraženih u Austriji kretao oko 7 tisuća. Izgleda da svi mogu biti krivi, osim vlasti, vlast umjesto da prizna krivnju/grešku stavlja u petu brzinu kako bi dokazala da su njezine neučinkovite mjere, možda ipak učinkovite, i tako i cijepljeni završavaju u lockdownu.

Cijepljeni, da li se osjećate barem malo izigrano i prevareno? Trebali bi, jer ne samo da su vas obećanjima o povratku na staro normalno navukli na iglu, već ste ostali bez imuniteta sa tko zna kojim i kakvim supstancama u organizmu, zatvoreni. Ali tako je to kada sklapate ugovor sa vragom, nakon što ispunite svoj dio pogodbe, on će vam uvijek pristupiti sa riječima, još samo ovo i.

Cijepljeni misle da su svoje odradili i da ovo nije njihova bitka, ali nadam se da će im ono što se događa u Austriji otvoriti oči.

Dakle, Austriji nije pomoglo niti cijepljenje niti covid potvrde niti zaključavanje necijepljenih, ali nama u RH zasigurno hoće, zar ne? Kao što je pomoglo i Sloveniji?

Evo usporedbe Austrije i Slovenije koje imaju stroge mjere, veliki postotak cijepljenih te implementirane covid potvrde sa Bosnom i Hercegovinom koja mjere gotovo da i nema, a u kojoj se cijepilo svega 22% populacije.

Ali ajde da se pozabavimo sa pravim stvarima, a ne medijskom histerijom i napumpavanjem.

U Austriji je trenutno aktivno zaraženo 1,5% populacije. Dakle, 98,5% populacije, što se tiče covida, nije zaraženo. Od 1,5% aktivno zaraženih većina (96,6%) nema ili ima iznimno blage simptome zaraze i kod kuće je u samoizolaciju. Dakle, zbog petstotinjak ozbiljno i kritično oboljelih Austrija se sprema zatvoriti 9 milijuna ljudi, uskratiti im osnovna prava i slobode te baciti ekonomiju zemlje na koljena. Pa recite vi meni, na temelju kojih medicinskih ili znanstvenih čimbenika?

Isti scenarij nažalost očekuje i nas. Lockdown. Isti onaj lockdown koji nas u nekoliko navrata nije spasio od zaraze, već ju je, kako kaže Lauc, odgodio na koji dan, ali je nanio ogromnu štetu industriji i ekonomiji. E pa ljudi, ovaj lockdown industrija i ekonomija neće izdržati. Ovo je put u krak industrije i ekonomije, put u neimaštinu i glad.

PRENOSIMO VAM PORUKU IZ INICIJATIVE HIPOKRAT ‘Uvedena je znanstveno, medicinski i epidemiološki neutemeljena mjera’

…Odlukom i Uputama o uvođenju covid-potvrda, uvedena je znanstveno, medicinski i epidemiološki neutemeljena mjera s posljedičnom diskriminacijom i segregacijom najprije svih sudionika zdravstvenog sustava; i radnika i pacijenata, a od sutra i svih javnih i državnih institucija.

Uvođenje covid-potvrda i posljedično selektivno testiranje isključivo necijepljenih građana i onih koji nisu preboljeli bolest besmisleno je i iznimno štetno za zdravlje svih. Dogmatski tvrde da je cjepivo jedina sigurna zaštita čime ljudima daju lažnu sigurnost. Ako ljudima kažete da su sigurni kad dobiju covid-potvrdu, kao rezultat imate masovno širenje virusa. Tome upravo svjedočimo. Naime, cijeli niz znanstvenih studija potvrđuje da su učinci cjepiva na smanjenje širenja zaraze virusom Sars-CoV-2, nažalost, minimalni.

Štoviše, spomenute studije ukazuju kako masovno cijepljenje protiv bolesti COVID-19 ne samo da ne može zaustaviti širenje ove bolesti, nego i cijepljene osobe pretvara u (a)simptomatske širitelje zaraze. Cijepljene osobe jednako prenose zarazu i jednako obolijevaju kao i necijepljene i, da budemo precizni, razlika je na razini statističke greške. To kaže znanost. To potvrđuju i podaci iz država s izrazito visokom procijepljenošću, primjerice Izraela. Mi svakodnevno vidimo proboje u bolnicama zato što ne testiramo one koji su cijepljeni. Vidimo da covid-potvrde ne djeluju i po susjednim državama koje su ih uvele, a imaju eksploziju broja zaraženih, primjeri Slovenije i Austrije. Naravno, za sve te pogrešne procjene i krive odluke koje opravdavaju znanstveno-medicinski davno opovrgnutim izjavama, treba naći krivca. I našli su ga; u necijepljenima. Znajući sve ovo prethodno navedeno, jasno je i logično da je to nemoguće. Štoviše, potpuno je medicinski i znanstveno neutemeljeno i možemo samo nagađati čime motivirano. A nagađati nećemo.

Ne dozvolite da nas i dalje dijele, jer podijeljeni smo; liječnici, školstvo, odvjetnici, svećenici, javni i državni službenici. Ne dozvolite da zbog straha kojeg su Vam utjerali u kosti svakodnevnim medijskim ispiranjem mozga pomoću izmanipuliranih podataka i zavaravanja da će vas poslušnost vratiti u normalan život, podržavate diskriminaciju i segregaciju Vaših sugrađana na cijepljene i necijepljene. Covid-potvrde nemaju ama baš nijedan pozitivan efekt. Uvedene su samo i isključivo s ciljem da necijepljene osobe prisile na cijepljenje. Covid-potvrde Vas koji ste se cijepili neće učiniti sigurnijim. Baš naprotiv, produžit će unedogled trajanje pandemije i bit ćete izloženi nekontroliranom širenju zaraze, a onima među Vama koji se ne žele cijepiti iz bilo kojeg razloga, uz to će i oduzeti pravo na rad, pravo na kretanje, na sva temeljna ljudska Ustavom zajamčena prava i slobode. A vi koji ste se cijepili dobit ćete samo dozvolu za ta prava. Čujete li? Dozvolu! A dozvole su privremene i uvjetovane! Mislite li da vam netko treba dati dozvolu da slobodno živite? I to svakih nekoliko mjeseci novu? I to samo ako ste cijepljeni? Odgovorno tvrdimo da medicinski i zdravstveni razlog za to ne postoji!

Cijepljenje treba biti slobodan izbor svakog pojedinca, jer cijepljenjem svatko misli na sebe; procjenjuje da li mu je, ovisno o dobi i zdravstvenom statusu, veći rizik cijepiti se ili će se bez te, zasad privremene i slabe zaštite, suočiti s mogućom bolešću. Covid-potvrdama se gazi sloboda izbora, gaze se na najgrublji mogući način osnovna ljudska prava i slobode, a zauzvrat ne dobiva ništa. Ne dobiva se niti sigurnost, niti smanjenje širenja zaraze.

Ideja postizanja kolektivnog imuniteta nije realna. To kaže znanost, a uporno tvrditi da je to moguće, može samo potpuni neznalica.

Izrazito je neodgovorno, neetično i protivno svim postulatima suvremene individualizirane medicine, eksperimentalni pripravak s privremenom dozvolom za upotrebu, nekritički preporučiti svima, bez iznimke, neovisno o dobi i zdravstvenom statusu i bez informiranog pristanka.

Izrazito je neodgovorno i nemoralno inzistirati na masovnom kliničkom ispitivanju i kod onih kod kojih je minimalna mogućnost razvoja težeg kliničkog oblika bolesti.

Zločin je pri tome nagovarati na cijepljenje zdrave djece za koju znanstveno-statistički utemeljeni rezultati to nipošto ne preporučuju. Dapače, teži oblici bolesti praktički nisu zabilježeni, ali zato jesu teške nuspojave i smrtni ishodi od cjepiva. Nijedno zdravo dijete nije umrlo od Covida-19. Zašto cijepiti zdravu djecu kad je puno veća šansa da će imati tešku nuspojavu, nego da će razviti teži oblik bolesti? Za sada su nam donekle poznate samo akutne nuspojave, a što će biti za 2, 5 ili više godina, potpuno je nepoznato.

Izrazito je neodgovorno pri tome ne izuzeti niti trudnice za koje su znanstveno-statistički utemeljeni rezultati malobrojni i nepovoljni, posebno u prvom tromjesečju trudnoće.

I za kraj, pozivamo odgovorne za sve što se događa da pogledaju u oči oboljelima od bolesti Covid-19 ali i stotinama onih kojima odgađaju i uskraćuju zdravstvenu skrb, a jednako su ranjivi; npr. onkološki pacijenti. Pozivamo ih da se urazume dok nije kasno.

Zlo vlada tamo gdje dobro šuti. Nećemo više šutjeti, bez obzira na posljedice. Nemojte ni Vi.

Pružamo punu podršku i zahvaljujemo profesoru Laucu na nesebičnoj, iznimno hrabroj i beskompromisnoj borbi za znanstvenu istinu! Zahvaljujemo i dobitniku državne nagrade za znanost, profesoru Tomislavu Domazetu Loši! Također, zahvaljujemo Biskupskoj konferenciji što su se oglasili i podržali principe dobrovoljnosti, priziva savjesti i poštivanja dostojanstva čovjeka, te borbu protiv diskriminacije i segregacije na cijepljene i necijepljene!’

Od sada nas možete pratiti na Telegramu i GAB-u


 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.