Četvrta industrijska revolucija ili kraj čovjeka i čovječnosti?

 

Oni koji stoje iza četvrte industrijske revolucije, su isti oni koji stoje iza zatiranja osnovnih ljudskih prava i sloboda, isti oni koji stoje iza ove korona prevare. Ovdje se ne radi o zaštiti okoliša, razvoju i zdravlju, ovo je čisti primjer savršenog spina, obmane koju može stvoriti samo bolestan um.

Prekrivanje svakog centimetra planete visokim frekvencijama koje koristi 5G nije niti briga o zdravlju niti briga o okolišu kojem zračenje dokazano šteti. Proglašavanje vitamina toksinima i uvođenje sintetičke i GMO hrane nije niti briga o okolišu niti o zdravlju ljudi. Rušenje, a zatim izgradnja kompletno nove infrastrukture koju zahtijevaju pametni gradovi, nije briga o resursima, a da ne govorimo o tome da je takozvana “čista” energija, sve osim čista.

Nafta i naftna industrija će uskoro postati povijest, sve će pogoniti električna energija te jedinice i nule sveprisutne umjetne inteligencije, pa čak i čovjeka, ako ne otvorimo oči i kažemo, kratko, tvrdoglavo i jasno, NE!

Pogledajte video


VIDEO: ZNASTVENICI BIOETIČARI: “CILJ TEHNOLOŠKOG RAZVOJA JE MIJENJANJE I POTPUNI NADZOR ČOVJEKA”


 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.