Da li je ovo dovoljan razlog da zasučete rukave i zasadite vrt, još nije kasno? UN upozorava da ulazimo u fazu 2: ” Kriza hrane i ekonomski kolaps”

 

Svjetska se poljoprivreda sustavno uništava kako bi se utabao put GMO-u i sintetičkoj hrani, poput mesa proizvedenog u labaratorijima. Dužnosnici UN-a upozoravaju da sada ulazimo u fazu 2: “Kriza s hranom i ekonomski kolaps”, dok Njemačka zatvori svoje najveće postrojenje za preradu govedine i svinjetine, a Nizozemska započinje odstrel životinja zbog “straha od širenja koronavirusa”.

Sjedinjene države pak zatvaraju 60+ postrojenja za preradu hrane.

Da li je ovo dovoljan razlog da zasučete rukave i zasadite vrt, već danas?

Izvor: https://www.naturalblaze.com/

Ekonomski kolaps označava završetak 1. faze korona plandemije, dok druga faza započinje otkrićem i distribucijom cjepiva za “koronavirus” diljem svijeta. Naravno, cjepiva će biti obavezna, a u tu svrhu isplaniran je drugi val korone na koji nas “stručnjaci” upozorovaju sa korporativnih malih ekrana već mjesecima,  jer novi val je ključan za implementaciju nadzornih kamera i aplikacija za praćenje, imunitetnih putovnica i uvođenje spomenutog obaveznog cijepljenja. Novi val je ključan za uništenje ekonomije i gospodarstva u potpunosti, te za uvođenje digitalne valute i pokretanje četvrte industrijske revolucije iliti robotizacije i digitalizacije svega. Drugi val je ključan za uspostavu Orwellovskog totalitarnog planetarnog sustava. Tehnokracije.

Stoga, planirajte unaprijed, još uvijek nije kasno za pobjeći iz grada, još uvijek nije kasno zasaditi krumpir, grah, grašak, mahune, krastavce itd., još uvijek nije kasno da informiramo ljude oko sebe o onom što nam psihopatska klika sprema i stanemo ovom ludilu zauvijek na kraj.

Vi ste slobodna suverena bića, nitko i ništa nema pravo na vas, vi niste ničije vlasništvo i ničiji rob.


 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.