DAVID ICKE: Svi dokazi upućuju na to da NSA želi razviti jednu digitalnu valutu

kriptovalute

David Icke pretpostavlja da su čitatelji koji su došli do ovog članka već jako dobro informirani tako da ne moramo ulaziti u povijest globalnih mjenjačnica i njihovom željom za jednom svjetskom valutom.

(Ako još niste razumjeli cilj globalističkog bankarskog carstva i nadolazećeg kolapsa valutnog sustava (novac bez pokrića u zlatu), onda ste već preskočili oko 5000 članaka na tu temu.)

Uz to kao početnu točku, sada postaje sve očitije da je Bitcoin stvorio NSA (Nacionalna Sigurnosna Agencija) i bio je izveden kao eksperiment “normalizacije” kako bi se javnost upoznala s digitalnom valutom. Nakon što se to utvrdi, svjetske valute će biti uništene u projektiranom dužničkom kolapsu, a zatim zamijenjen vladinom odobrenom kriptovalutnom vrijednošću praćenjem svih transakcija i digitalnih novčanica od strane svjetskih zapadnih vlada.

Matematičari iz NSA su detaljno opisali “digitalni novac” još prije dvadeset godina

Koji dokazi potkrepljuju ovaj pojam? Prvo, pogledajte ovaj dokument pod naslovom “Kako napraviti tvornicu novca: kriptografija anonimne elektroničke gotovine”. Ovaj dokument objavljen 1997. godine (da, prije dvadeset godina!) detaljno opisuje cjelokupnu strukturu i funkciju Bitcoinove kriptovalute.

Tko je napisao taj dokument? Pokušajte da ne ostanete šokirani kada čujete da su ga napisali “matematički kriptografi u Uredu za informacijsku sigurnost i tehnologiju Agencije za nacionalnu sigurnost.”

Nakon ovoga se možemo zapitati da li sve “anonimne transakcije” koje su bile plaćane kriptovalutama zapravo kontrolira NSA, tajne službe i vlada, a riječ “anonimno” u tim transakcijama je samo paravan za neki veći plan?

Preneseno sa: 4dportal.com