Globalni reset i uvođenje digitalne valute

kriptovalute
 

Od samih početaka ove stranice pisali smo kako je jedan od glavnih ciljeva globalista uvođenje takozvane digitalne valute, valute novog svjetskog totalitarnog poretka.

Bitcoin je definitivno digitalna valuta koja je probila led i, pričom o neovisnoj valuti od banaka i vlasti, po nama, obmanula brojne.

Zar ne kako je nakon Bitcoina najednom digitalna valuta lako prihvatljiva za “alternativce”, poput facebookove Libre ili bilo koje druge?

Samo zato što Bitcoin ili bilo koja druga digitalna kriptovaluta “nije” izbačena na tržište od strane Američke ili bilo koje druge vlasti, ne znači da je neovisna i van kontrole sustava.

Prvo, sam internet na kojem se sve te transakcije i kupnje odvijaju stvoren je od strane američke vojske, ima svog vlasnika. Drugo, što sve te digitalne valute čini sustavnim valutama je način na koji dolazite do njih.

Kako ste došli do, odnosno čime i kako ste kupili Bitcoin? Dolarom, eurom, kunom? Dakle novcem kojeg stvaraju iz zraka i kontroliraju bankarske familije poput Rotschilda ili Rockefellera?

Kad prodajete Bitcoin jer ste zaradili “milijune” na isti način na koji ga zarađuju kriminalci sa Wall streeta, prodajete ga ili mijenjate za što? Dolare, eure, kune?

Sve je to sustavno i unutar sustava, ali ljudi zaslijepljeni željom za zaradom to ne žele vidjeti.

Ponavljam, Bitcoin je tu kako bi “omekšao” tvrde glave, a ne kako bi oslobodio čovječanstvo bankarskog ropstva.

Bitcoin je još veća prevara od trenutnih valuta koje koristimo. Iza Bitcoina ne stoji apsolutno ništa, osim dolara i eura iza kojeg stoje bankarske familije.

Jednom je Davor Pavuna izjavio kako su njegovi dečki proučavajuči Bitcoin i blockchain tehnologiju došli do zaključka kako je ista stvorena od strane Umjetne inteligencije, kako to nije djelo čovjeka.

Zar nije zamišljeno da Umjetna inteligencija nadzire i upravlja kompletnim društvom u budućnosti, na svim razinama?

Zar se upravo ne gradi planetarni tehnološki-digitalni gulag?

Zar nisu blockchain tehnologija i digitalne/na valuta temelj tog i takvog novog svjetskog poretka?

Pitajte ekipu iz Svjetskog ekonomskog foruma ili barem proučite njihove ciljeve i tehnologije za ostvaranje tih ciljeva.

Tako da, Bitcoin i sve ostale “neovisne” digitalne valute će ili biti jednostavno izbrisane, kao da nikad nisu niti postojale, ili će biti apsorbirane od sustava, ako je tako bilo planirano.

P.S.

Vjerovati da transakcije Bitcoina nije moguće pratiti, je jednako vjerovanju da smo sami u svemiru. 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.