KONTROLA STANOVNIŠTVA 11 000 znanstvenika traži provedbu politike „kontrole stanovništva“

 

Preko 11 000 stručnjaka iz cijelog svijeta okupilo se kako bi pozvalo na rješenja “klimatske izvanredne situacije”, uključujući kontrolu stanovništva, „koje se mora stabilizirati i, u idealnom slučaju, postupno smanjivati u okviru koji jamči socijalni integritet”.

“Mi, više od 11 000 znanstvenika iz cijelog svijeta, izjavljujemo jasno i nedvosmisleno da se planeta Zemlja suočava s klimatskom opasnošću”, upozorili su znanstvenici u utorak, što je objavio časopis BioScience, a prenosi logicno.com

RJEŠENJE? MANJE LJUDI!

Okupljeni znanstvenici upućuju posebne apele onima koji donose političke odluke da brzo provedu sustavne promjene u energetskoj, prehrambenoj i ekonomskoj politici.

Ali oni idu i korak dalje, tražeći politiku „provedbe kontrole stanovništva“.

“Broj ljudi mora se stabilizirati i, u idealnom slučaju, postupno smanjivati u okviru koji jamči socijalni integritet”.

MIT O PRENAPUČENOST

Kao što smo pisali mjesecima unatrag, a što je sve jasnije i jasnije vidljivo, laž o “globalnom zatopljenju” ili moderno “klimatskim promjenama” trebala bi poslužiti za uspostavu potpune kontrole nad stanovništvom/čovječanstvom, a u svrhu, kako nas žele uvjeriti, “spašavanja” čovječanstva kao i samog života na planetu.

Kako?

Uvođenjem Pametnih gradova kojima upravlja Umjetna inteligencija, a u kojima su stanovnici nadzirani 24 sata dnevno, uvođenjem GMO-a na globalnoj razini i prebacivanje sveukupne proizvodnje hrane u ruke nekolicine korporacija, odnosno potpunom kontrolom nad prirodnim resursima poput, kao što smo napomenuli, zemljom u svrhu proizvodnje GMO hrane, voda, šuma te kontrolom rađanja kao i uvođenjem svjetske vlade.

Mit o prenapučenosti

Jedan od najvećih mitova, je upravo mit o prenapučenosti iliti nedostatku resursa, a na temelju tog mita stvoren je mit o globalnom zatopljenju i klimatskim promjenama uzrokovanih od strane čovjeka.

Problem nije u resursima niti u broju populacije, problem je u načinu na koji se resursi koriste i raspodjeljuju. Problem je u upravljanje resursima, korporativnom sustavu kojeg prije svega, barem naizgled, zanima samo profit. No istina je, što možemo vidjeti danas, ne radi se o profitu već o potpunoj kontroli, moći.

Činjenica je da bi svo stanovništvo svijeta bez problema stalo na dostupne kopnene površine države Texas, s tim da bi svaka obitelj od tri člana mogla živjeti u jednokatnici s dvorištima sprijeda i straga u zajednici sa dovoljno parkova, igrališta i vodenih površina.

Da li sada vidite širu sliku? Još uvijek vjerujete kako cijela Afrika, Azija, Europa, Australija, Antarktika te Južna Amerika i ostatak Sjeverne Amerike nemaju dovoljno resursa da stanovništvo od 7,6 milijardi, koje, karikiram, živi na području države Texas, živi u blagostanju?

VIDEO – MIT O PRENAPUČENOSTI

ISTINA O GLOBALNOM ZATOPLJENJU – VIDEO

 

VAŽNO!

Facebook je još uvijek jedan od najjednostavnijih, najbržih i najmoćnijih alata za širenje informacija, stoga, još dok je moguće, taj alat treba koristiti.
Ne tako davno objave su na tjednoj razini dosezale i do TRI MILIJUNA ljudi!
Sekunda posla, klik na lajk ili podijeli i u trenu je informacija dostupna na cijelom teritoriju bivše juge. Ne trebamo biti vlasnici TV kuca ili novina, samo trebamo koristiti alate koji su nam dostupni. Iz tog razloga molimo sve koji nas prate putem Facebooka, a ukoliko nisu uključili opciju “prikaži prvo” (kao što je prikazano na slici) neka to obavezno učine ukoliko redovito žele pratiti naše objave. Naime, Facebook nam je uz pomoć raznih alata drastično smanjio doseg objava, stoga je velika vjerojatnost ukoliko nemate uključenu opciju “prikaži prvo” da vam naše objave nisu vidljive na zidu (u novostima).

Dakle, svi koji žele redovito pratiti objave sa facebook stranice “TransformacijaSvijesti” odnosno svi koji žele da im se objave redovito prikazuju u novostima, sve što trebaju je otići na stranicu, kliknuti na “Pratim” te označiti “Sve uključeno” i “Prikaži prvo” kao što je prikazano na slici…

 


OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.