Psihološki rat – Tehnike slamanja otpora prije nego li i pomislite na otpor

mediji televizija

.

Ovako izgledaju naslovne stranice mainstream medija već više od dva desetljeća – nitko osuđen, osim psa Mede… – Ovi naslovi nisu puke informacije, to je ujedno i psihološki rat! Pročitajte!

 

– Vlada odbila zakon koji bi otkrio kako su se političari obogatili
-Tomislav Horvatinčić oslobođen krivnje za smrt talijanskih supružnika
– Kalmeta se vraća u velikom stilu, mogao bi dobiti jednu od ključnih uloga u HDZ-u
– I dok se nema novca za bolesnu djecu, Vlada kupuje automobile vrijedne 220 milijuna kuna
–  Borisu Šavoriću je isplaćeno 825 tisuća kuna za 18 dana rada
– Jedini preživjeli vatrogasac s Kornata još uvijek nije dobio ni kunu odštete
– Zatvorena još jedna pekara u Zagrebu: “Zbog kune viška”
– Manjak u blagajni kažnjavat će se iznosima do 300.000 kuna
– WC od milijun kuna: bit će pun rostfraja, senzora i lampica
– Za fontane 50 milijuna kuna
– Šef MOL-a za preuzimanje Ine Sanaderu dao 10 milijuna eura mita
– Ježić nije vratio 5 milijuna eura jer ih nema
– IVO SANADER NA SLOBODI BEZ JAMČEVINE I MJERA OPREZA
– Čobanković zatražio novo sudenje i poništavanje presude za guljenje krumpira
– Milan Bandić išetao iz Remetinca
– Zdravko Mamić je pobjegao iz Hrvatske; nalazi se u BiH, čije državljanstvo je nedavno dobio
– Mladić preminuo na ulici, u Hitnoj nije bilo doktora
– Direktor smetlišta sam sebi isplatio milijun kuna bonusa
– Za liječenje marihuanom osuđen na 2 godine zatvora
– SIN GENERALA KRULJCA IZBJEGAO ZATVOR! Policija mu u stanu pronašla kokain, marihuanu i skoro 120.000 eura, ali izvukao se samo radom za opće dobro

……

Ovakve presude  i medijski natpisi dio su psihološkog rata – slamanje otpora prije nego li i pomislite na otpor, iz razloga što ovakve presude sa vremenom kod ljudi probude osjećaj nemoći i bespomoćnosti te mase postanu apatični puki promatrači koji govore – “NE MOŽEMO MI TU NIŠTA”, to je ujedno i jedan od razloga zašto mediji koje kontroliraju ovi kriminalci pišu o njihovom kriminalu – svakodnevno. To je razlog zašto su naslovnice pune Horvatinčića, Bandića, Sanadera, HDZ-a, SDP-a i milijardi u vjetar bačenih ili pokradenih kuna… i nikome ništa.

Ne da ne treba pisati o tome, treba, ali na dublji, obuhvatniji i pametniji način… pa mase neće biti ravnodušne…

Njihova ‘Moć’ Naša Je Iluzija Nemoći!

 

NEČUJNA ORUŽJA ZA TIHI RAT – David Icke

Cilj sustava je da nas drži u modusu preživljavanja tako da uvijek gledamo prema sutra umjesto da živimo u sadašnjem trenutku. Kao što je napisao John Lennon: Život je ono što vam se događa dok ste zaposleni smišljanjem drugih planova.

Ako su nam glave pognute a mi usredotočeni na preživljavanje ili na potragu za “uspjehom” nećemo pogledati gore i vidjeti igru koja nas porobljava. Dokument koji je izašao na svjetlo dana 1986. briljantno je opisao tehnike koje se koriste u onom što zovemo društvo. Zvao se “NEČUJNA ORUŽJA ZA TIHI RAT” a druga verzija se navodno nalazila u rukama obavještajne agencije američke mornarice.

Ona koju ja imam je, čini se, pronađena u IBM-ovom stroju za fotokopiranje koji je kupljen iz druge ruke u Americi. Taj dug i detaljan dokument opisuje politiku koja se provodi barem od 1950-ih. U njima se tvrdi da je tihi rat… objavila međunarodna elita na sastanku održanom 1954.  Važna iluminatska organizacija zvana grupa Bilderberg prvi se put sastala 1954. i sastoji se od elite iz globalne politike, bankarstva, trgovine, vojske, obavještajnih agencija i tako dalje. Međutim pozadina je manje važna od sadržaja,jer on ukratko objašnjava tihi rat protiv ljudske psihe.

Iskustvo je pokazalo da je najjednostavnija metoda pribavljanja nečujnog oružja i zadobivanja kontrole nad javnošću te da ih se s jedne strane drži ne discipliniranima i ne upućenima u osnovne principe sustava, držeći ih zbunjenima te s pažnjom usmjerenom na pitanje bez prave važnosti s druge strane.

To se postiže:

1. isključivanjem njihovih umova; sabotiranjem njihovih mentalnih aktivnosti; pružanjem nisko kvalitetnih programa javnog obrazovanja u matematici, ustrojstvu sustava i ekonomije i suzbijajući tehničku kreativnost.

2. pobuđivanjem njihovih emocija, poticanjem na njihovo udovoljavanje vlastitim strastima i prepuštanje emocionalnim i fizičkim aktivnostima kroz:

a) neprekidno emocionalno šokiranje i napade (mentalno i emocionalno silovanje) konstantnom baražom seksa, nasilja i ratova u medijima posebno na televiziji i u novinama.

b) pružanje onoga što žele u prekomjernim količinama”BRZE HRANE ZA MOZAK” i istovremeno uskraćivanje onoga što im stvarno treba.

c) Prepravljanje povijesti i zakona te izlaganje javnosti devijantnim kreacijama, čime se njihovo razmišljanje skreće s osobnih potreba na potpuno izmišljene vanjske prioritete. Time se onemogućava njihovo zanimanje za nečujna oružja tehnologije društvene automatizacije i njihovo otkrivanje. Opće pravilo je da se iz zbunjenosti može izvući korist; što je veća zbunjenost, to je veća korist. Stoga je najbolji pristup stvarati probleme i onda nuditi rješenja.

Ukratko:

Mediji: odvraćaju pozornost odrasle javnosti daleko od pravih socijalnih pitanja i skreću je na stvari bez pravog značenja.

Škole: mladoj publici uskraćuju znanje o pravoj matematici, pravoj ekonomiji, pravom pravu i pravoj povijesti.

Zabava: održava zabavu za javnost ispod razine šestog razreda.

Posao: održava javnost zaposlenom, zaposlenom, zaposlenom bez vremena za razmišljanje; otraga na farmi s ostalim životinjama.

U VEZI S TIHIM RATOM DOKUMENT KAŽE:

U njemu se ispucavaju situacije umjesto metaka, pokretane procesuiranjem podataka umjesto zrncima baruta; iz kompjutera,umjesto puške; kojima upravlja kompjuterski programer, umjesto strjelica; pod zapovjedništvom bankarskih magnata, umjesto vojnih generala. Ne stvara primjetnu buku, ne izaziva vidljive tjelesne ozljede i naizgled se ne upliće u ničiji svakodnevni društveni život.

Pa ipak nedvojbeno stvara buku,nedvojbeno nanosi tjelesne i mentalne štete, i nedvojbeno utječe na svakodnevni društveni život, tj. nedvojbeno za treniranog promatrača, onoga koji zna što mora gledati.

Javnost nije u stanju shvatiti oružje i zato ne može vjerovati da je napadnuta i pokorena oružjem. Javnost može instinktivno osjećati da nešto nije u redu, ali zbog tehničke prirode nečujnog oružja oni svoje osjećaje ne mogu izraziti na racionalan način, odnosno riješiti problem inteligencijom. Stoga ne znaju kako zatražiti pomoć, i ne znaju kako bi se povezali s drugima radi zaštite od njega.

Kad se nečujno oružje primjenjuje postupno, javnost se prilagođava/privikne na njegovu prisutnost i ući tolerirati njegovo zadiranje u svoje živote sve dok pritisak (psihološki preko ekonomskog) ne postane prevelik, kada se slome. Zbog toga je nečujno oružje jedna vrsta biološkog ratovanja. Ono napada vitalnost, opcije i pokretljivost osoba u društvu kroz poznavanje, razumijevanje, manipuliranje i napade na njihove izvore prirodne i društvene energije, i njihove tjelesne, mentalne i emocionalne snage i slabosti.

PREPOZNAJETE TO DRUŠTVO? NARAVNO, ŽIVIMO U NJEMU……

Kako što je rekao pisac Michael Ellner: Pogledajte nas .Sve je izvrnuto, sve je naopako. Liječnici uništavaju zdravlje, pravnici uništavaju pravdu, sveučilišta uništavaju znanje, vlade uništavaju slobodu, glavni mediji uništavaju informacije, a religija uništava duhovnost.

ZAŠTO? ZATO ŠTO JE TO NJIHOV ZADATAK!

 

.


OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg
medija i bez obzira na granice.