NOVI LIST – Papirnate novčanice odlaze u povijest: Središnje banke planiraju uvođenje digitalnih valuta

DIGITALNA VALUTA
 

JOŠ JEDNA “TORIJA ZAVJERE” POSTAJE STVARNOST

Pojava kriptovaluta poput bitcoina potaknula je proteklih godina velike promjene u financijskom svijetu. Tragom tih privatnih pothvata, središnje banke u svijetu ubrzale su planove za uvođenje nacionalnih digitalnih valuta. Centralni bankari uz potporu vlasti u Švedskoj, Ujedinjenoj Kraljevini i Europskoj uniji najavili su uvođenje digitalne krune, funte i eura, koji bi istisnuli iz upotrebe papirnate novčanice i kovanice. Prema zamisli, sve bi se moglo plaćati putem aplikacija na kompjutoru, mobitelu ili kreditnim karticama.

U pripremama je najdalje otišla Kina, koja digitalnu nacionalnu valutu već eksperimentalno primjenjuje u Shenzenu i još nekoliko velegradova. Simboličnu međunarodnu probu Peking planira za Zimske olimpijske igre u veljači iduće godine, kada vlasti kane sportašima iz cijelog svijeta dodijeliti stanovitu svotu digitalnih juana za podmirenje njihovih troškova. Virtualnu nacionalnu valutu među prvima su lansirali Bahami, a nazivaju je »pješčani dolar«. Mogućnost uvođenja digitalnog dolara razmatraju američke vlasti, a o tom potezu razmišlja još 60 država.

Predsjednica Europske središnje banke (ESB) Christine Lagarde izjavila je da bi Europska unija mogla digitalni euro dobiti do 2025. godine, pod uvjetom da ta zamisao najprije dobije potporu članica eurozone koje imaju svoje predstavnike u upravnom tijelu ESB-a, piše novi list


I tako još jedna teorija zavjere, postaje stvarnost, digitalna valuta kao jedan od glavnih stupova totalitarnog novog svjetskog poretka, je tu.

Od samih početaka ove stranice pisali smo kako je jedan od glavnih ciljeva globalista uvođenje takozvane digitalne valute, valute novog svjetskog totalitarnog poretka, i upozoravali smo da je Bitcoin , koji je definitivno digitalna valuta tu kako bi probila led i, pričom o neovisnoj valuti od banaka i vlasti, omekšala i pripremila ljude na uvođenje digitalne valute.

Ako je dosadašnja valuta prevara, što znamo da jest, jer se jednostavno štampa iz ničega, koja li je tek digitalna valuta prevara. Do sada je nekolicina ljudi štampala novac, a sada će ga jednostavno upisati ili izbrisati sa zaslona računala/računa.

Digitalne identifikacije su tu, dolaze u obliku imunitetnih putovnca, digitalna valuta koliko vidimo je isto tu, dolazi u obliku borbe protiv kriminala, iako je uvode najveći svjetski kriminalci i ubojice, što znači da smo samo jedan korak od najave i uvođenja mikročipova, kao revolucionarnog tehnološkog rješenja koje će služiti kao identifikacija i sredstvo plaćanja, na što upozoravamo već godinama.

Da li ste svjesni što se događa?

Citirat ću Nicholasa Rockefellera: “Konačan cilj je da u sve ljude svijeta ugradimo čipove i da ti čipovi sadrže informacije o svom njihovom novcu i o svemu ostalom. I onda ako itko bude htio da se buni protiv onoga što radimo ili da nam se suprotstavi, samo mu isključimo čip .”

Zapad se pretvara u komunističku tehnokratsku Kinu, dok je ljudima jedina briga da li će ove godine moći na more.


Bankaroidi/korporatisti/globalisti/tehnokrati/psihopate… zovite ih kako hoćete, ali ta ekipa ima cilj uvesti cijelo čovječanstvo u takozvano “Digitalno doba”, doba jedinica i nula, doba u kojem je sve “Online” pa čak i vaš mozak, spojen sa Umjetnu inteligenciju, doba onoga što se naziva “Internet of bodies“, kao i “Interneta stvari”, pametnih kuća i pametnih gradova kojima upravlja UI. Doba “Digitalnih identifikacija – Mikročipiranog stanovništva”, doba digitalnog svega, što u suštini čini digitalni zatvor – totalitarnog društva u kojem slobodna volja i sloboda ne postoje. Društva u kojem je nadzirano i kontrolirano sve – NOVI SVJETSKI POREDAK.


 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice .