Svjetska politika se sprema iz zakonodavno-kaznenog sustava zakoračiti u sustav ograničenja, zabrana i odobrenja

 

U Orwellovoj osamdeset i četvrtoj stoji rečenica koja glasi: “Ono što je upravo namjeravao bilo je započeti dnevnik. Nije to bilo nezakonito, (ništa nije bilo nezakonito budući da nije bilo nikakvih zakona) ali ako bi se otkrilo, bilo je razmjerno sigurno da će biti kažnjen smrću ili najmanje s dvadeset pet godina u logoru za prisilni rad.”

Tako izgleda život u vječitom strahu koji je uvelike zaživio u Kini i koji se sprema da proguta čitavi svijet.

Potpuno bezakonje već je zavladalo virtualnim svijetom u kojem razni cenzori i kontrolori blokiraju svako neslaganje sa vlasti, dok se politika sprema zakoračiti iz zakonodavnog kaznenog sustava u sustav zabrana, ograničenja i odobrenja.

Dok smo danas slobodni raditi sve što želimo, kada i koliko želimo ako nije drugačije propisano zakonom, u budućnosti ćemo moći raditi samo što nam je dozvoljeno i odobreno. Za sve će biti potrebno odobrenje automatiziranih sustava, algoritama koji će pratiti svaki naš korak i bilježiti podatke.

To je ono na što mislimo kada ukazujemo na trenutnu implementaciju sustava potpunog nadzora i kontrole. Kada govorimo o kontroli i nadzoru ljudi kroz kontrolu resursa. Kada govorimo o covid ili imunitetnim potvrdama, digitalnom identitetu i digitalnoj valuti. Kada govorimo o implementaciji Kineskoga socijalnog sustava bodovanja. O sustavu koji je temeljen na “nedovoljnosti”.


Pogledajte što Nizozemski političar ima za reći od covid potvrdama i digitalnom identitetu


I na kraju poslušajte upozorenje dr. Naomi Wolf koja je još prilikom samog uvođenja covid potvrda upozoravala što nam donosi njihovo implementiranje i prihvaćanje:

“…kad jednom covid putovnice budu implementirane, otpor/izbor gotovo više neće biti moguć… platforma za covid putovnice ista je kao i platforma za totalitarni kineski sustav bodovanja, takozvani “Društveni kredit”.


 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.