Uvođenje “Socijalnog kredita” iliti Tehnokracije

digitalana diktatura
 

Većina ljudi još nije niti shvatila kako je demokracija tek mrtvo slovo na papiru, dok se klika sprema uvesti ili je već duboko uvela svijet u takozvanu Tehnokraciju.

Kažu na Wikipediji da “Tehnokracija (starogrčki: τεχνοκρατία “vladavina tehnologije”) označava često pogrdan izraz za vladavinu profesionalaca ili stručnjaka. Tehnokratske vlade imaju svojstvo temeljiti svoje odluke uglavnom na znanstvenim i tehničkim argumentima i ograničenjima.”

Znanstvenim argumentima, poput da je čovjek nesavršen te da ga treba nadograditi – usavršiti, bilo znanstveno-medicinskim zahvatima ili tehnologijom?

Tehničkim argumentima, kojima je plan povezati svako živo biće sa maticom, odnosno Umjetnom inteligencijom? Ovo zvuči kao mentalitet roja i kraj individualnosti?

Ili kao što je primjetio Mišak:

Danas kao da se ljudima nameće mentalitet roja. To je nešto potpuno suprotno ljudskoj prirodi, uopće svim bićima koja imaju dar empatije. Empatiju se želi suzbiti tako da se ljudsko društvo može pretvoriti u jedan divovski mravinjak ili košnicu u kojoj bi svatko bio nebitni atomizirani kotačić. Zato se uništavaju strukture ljudskog društva, od obiteljske (to je cilj promicanja androgenosti), susjedske pa nadalje. Ta ideologija stoji u pozadini tzv. ‘seksualne revolucije’, ali i u pozadini neviđenog tehnološkog razvoja, kojeg ne prati razvoj humanosti i kulture.

Tehnokrate teže uništenju ljudskosti kako bi stvorile savršeno ljudsko društvo. Tehnokraciju. Molim? Savršeno ljudsko društvo bez ljudskosti?

A što može efikasnije i brže satrti ljudskost, odnosno empatiju te stvoriti mentalitet roja, izbrisati svaki pojam individualnosti nego li takozvani Socijalni ili Društveni kredit?

Socijalni kreditni sustav, sustav je nadzora, kontrole i upravljanja ljudima i ljudskim ponašanjem do te mjere da bi ga bilo ispravnije nazivati sustavom socijalnog iliti društvenog inženjeringa.

Kina je klasičan primjer Tehnokracije koja kroz pLandemiju pušta svoje pipke diljem zapadnog svijeta.

Da, i opet, sustav bodovanja ili kreditiranja je savršen alat za ostvarivanje tog bolesnog cilja.

Kako funkcionira kineski sustav socijalnog/društvenog kreditiranja

Sad kada ste pogledali ovaj video i saznali što sustav društvenog kreditiranja ustvari predstavlja, nije teško za vidjeti kako su COVID POTVRDE ustvari uvođenje sustava socijalnog iliti društvenog kreditiranja diljem planeta, SEGREGACIJE, segregacija je zajednička i kineskom sustavu kreditiranja i covid potvrdama.

Ne tako davno objavili smo video u kojem govori Dr. Naomi Wolf, bivša savjetnica u Clintonovoj administraciji, a koja upozorava kako je platforma za covid potvrde/putovnice ista kao i platforma za totalitarni kineski sustav bodovanja.

“Još 2008. godine sam upozoravala da bismo mogli skliznuti u fašističku stvarnost, a covid imunitetne putovnice ili potvrde su zadnji korak u tom smjeru… jer kad jednom covid putovnice budu implementirane, otpor/izbor gotovo više neće biti moguć… platforma za covid putovnice ista je kao i platforma za totalitarni kineski sustav bodovanja, takozvani “Društveni kredit”. Ponovit ću još jednom. Platforma za covid putovnice ista je kao i kineski sustav društvenog bodovanja…”

Zanimljivo, zar ne? Vlade diljem europe i svijeta ne odustaju od uvođenja covid potvrda iako je jasno da covid potvrde uz to što nemaju apsolutno nikakvu svrhu, a iz razloga što se i cijepljeni mogu zaraziti, nedvojbeno vode ka krahu svjetskog gospodarstva i ekonomije.

Ne znaju što rade? Dakle vama je to jasno ali nekako njima nije?

Od sada nas možete pratiti na Telegramu i GAB-uUVOĐENJE DIGITALNE VALUTE


 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.