VIDEO Nečujna oružja za tihi rat

mediji oružje masovne obmane

.

Ukratko:

Mediji: odvraćaju pozornost odrasle javnosti daleko od pravih socijalnih pitanja i skreću je na stvari bez pravog značenja.

Škole: mladoj publici uskraćuju znanje o pravoj matematici, pravoj ekonomiji, pravom pravu i pravoj povijesti.

Zabava: održava zabavu za javnost ispod razine šestog razreda.

Posao: održava javnost zaposlenom, zaposlenom, zaposlenom bez vremena za razmišljanje; otraga na farmi s ostalim životinjama.

U VEZI S TIHIM RATOM:

U njemu se ispucavaju situacije umjesto metaka, pokretane procesuiranjem podataka umjesto zrncima baruta; iz kompjutera,umjesto puške; kojima upravlja kompjuterski programer, umjesto strjelica; pod zapovjedništvom bankarskih magnata, umjesto vojnih generala. Ne stvara primjetnu buku, ne izaziva vidljive tjelesne ozljede i naizgled se ne upliće u ničiji svakodnevni društveni život.

Pa ipak nedvojbeno stvara buku,nedvojbeno nanosi tjelesne i mentalne štete, i nedvojbeno utječe na svakodnevni društveni život, tj. nedvojbeno za treniranog promatrača, onoga koji zna što mora gledati.

Javnost nije u stanju shvatiti oružje i zato ne može vjerovati da je napadnuta i pokorena oružjem. Javnost može instinktivno osjećati da nešto nije u redu, ali zbog tehničke prirode nečujnog oružja oni svoje osjećaje ne mogu izraziti na racionalan način, odnosno riješiti problem inteligencijom. Stoga ne znaju kako zatražiti pomoć, i ne znaju kako bi se povezali s drugima radi zaštite od njega.

Kad se nečujno oružje primjenjuje postupno, javnost se prilagođava/privikne na njegovu prisutnost i ući tolerirati njegovo zadiranje u svoje živote sve dok pritisak (psihološki preko ekonomskog) ne postane prevelik, kada se slome. Zbog toga je nečujno oružje jedna vrsta biološkog ratovanja. Ono napada vitalnost, opcije i pokretljivost osoba u društvu kroz poznavanje, razumijevanje, manipuliranje i napade na njihove izvore prirodne i društvene energije, i njihove tjelesne, mentalne i emocionalne snage i slabosti.

PREPOZNAJETE TO DRUŠTVO? NARAVNO, ŽIVIMO U NJEMU……

Kako što je rekao pisac Michael Ellner: Pogledajte nas .Sve je izvrnuto, sve je naopako. Liječnici uništavaju zdravlje, pravnici uništavaju pravdu, sveučilišta uništavaju znanje, vlade uništavaju slobodu, glavni mediji uništavaju informacije, a religija uništava duhovnost.

ZAŠTO? ZATO ŠTO JE TO NJIHOV ZADATAK!


OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.