Zapanjujuće istine o klimi koje globalistički establišment i lažni mainstream nikada neće priznati

Judith Curry greta klimatske promjene

Što zapravo znate o globalnom zatopljenju i prirodnoj klimi na Zemlji?

Alarmisti klimatskih promjena već desetljećima guraju svoju priču, a pronalaženje podataka o klimatskom ciklusu našeg planeta teže je nego pronalazak igle u plastu sijena.

Ali, istina je tu za one koji su voljni tražiti je. Ludost globalista zalijepljena je za njihovu korumpiranu klimatsku agendu, ali to ne znači da morate pasti na njihovo ispiranje mozga globalnim zagrijavanjem.

Prije nego što su klimatske promjene prešle u mainstream, bilo je poznato da je klima Zemlje neprestano promjenjiva pojava: od pojave dinosaurusa pa do ledenog doba, Zemlja se također razvijala.

Mnogi stručnjaci vjeruju da je Zemlja živi planet – što znači da će se vjerojatno nastaviti mijenjati na način koji ni naši najbolji znanstvenici ne mogu objasniti ili predvidjeti.

Znanstvenici mogu upotrijebiti sve podatke u svijetu za predviđanje i stvaranje teorijskih modela – ali u konačnici, čak je i najbolja hipoteza i dalje “nagađanje” koje treba dokazati.

Iako zagovornici klimatskih promjena izjavljuju da je znanost o klimatskim promjenama “podmirena”, istina je da postoji mnogo znanstvenih činjenica koje govore drugačije.

Vladimir Paar o globalnom zatopljenju

Razgovor sa akademikom Vladimirom Paarom o "globalnom zatopljenju"

Objavljuje 2012 Transformacija Svijesti u Četvrtak, 10. listopada 2019.

Razotkrivene istine o klimi

Mnogo je istina o Zemljinoj klimi koje su pometene pod tepih zbog politike i globalističkih planova.

Od mitova o „otrovnom“ ugljičnom dioksidu do lažnih  podataka o temperaturi oceana. U svijetu klimatskih znanosti ne nedostaje kontroverzi.

Znanost je daleko od istine, čak i ako alarmisti klimatskih promjena žele da mislite drugačije.

Već dugo vremena bezumni alarmisti klimatskih promjena poput male Grete Thunberg vode rat protiv ugljičnog dioksida, tvrdeći da je “staklenički plin” taj koji će uništiti planetu.

Jeste li znali da vi izdišete ugljični dioksid – i da se svaka živa biljka na zemlji oslanja na ugljični dioksid (CO2) za proizvodnju energije?

CO2 je važan dio fotosinteze, procesa kojim biljke stvaraju energiju za rast i napredak. CO2 je u osnovi hrana za biljke – i bez njega bi život na Zemlji bio izbrisan.

Nedavna istraživanja potvrdila su da su veće razine CO2 pridonijele sveukupnom „ponovnom preuređenju“ naše planete. Procjene govore da je ukupna produktivnost biosfere porasla za 14 posto od 1982. godine, što je daleko od neplodne pustinje u koju se Zemlja navodno pretvara.

Unatoč lažima koje guraju luđaci klimatskih promjena, CO2 hrani šume, biljke i usjeve i ogromnu masu života diljem planete.

Kako izvještava Fondacija za ekonomsko obrazovanje, klimatske promjene su zapravo normalne za Zemlju. Kroz životni vijek planete prošle su mnoge klimatske „promjene“.

Postoje manji klimatski „događaji“ i postoje veći, a postoje razlike čak i iz godine u godinu. Ništa od toga nije pokazatelj da klimatska apokalipsa ide prema našem kraju. Bilo da je vruće ili hladno, ljevičarski globalisti tvrde da je sve više dokaza globalnog zagrijavanja – ali stvarno, oni ne dokazuju ništa.

Izvor: Novi-Svjetski-Poredak.com

KOMENTAR

Klimatske promjene su prirodan proces bez kojeg život na zemlji ne bi bio moguć, barem ne u obliku u kakvom postoji danas. Ali, globalna zatrovanost i zagađenost planeta je stvarna i velika je prijetnja kako samom okolišu, tako i svakom živom stvoru na planetu.  Korporatisti i globalisti u svojoj želji za moći doslovce uništavaju sve pred sobom, pritom kriveci potrošače koji su najčešće neinformirani i izmanipulirani od strane korporacija do te mjere da vjeruju kako su korporativni proizvodi neštetni. Stoga, informirajte se, bojkotirajte proizvode i tvrtke koje pridonose globalnom trovanju okoliša kao i samog planeta. Promjena počinje od vas.

 

VAŽNO!

Facebook je još uvijek jedan od najjednostavnijih, najbržih i najmoćnijih alata za širenje informacija, stoga, još dok je moguće, taj alat treba koristiti.
Ne tako davno objave su na tjednoj razini dosezale i do TRI MILIJUNA ljudi!
Sekunda posla, klik na lajk ili podijeli i u trenu je informacija dostupna na cijelom teritoriju bivše juge. Ne trebamo biti vlasnici TV kuca ili novina, samo trebamo koristiti alate koji su nam dostupni. Iz tog razloga molimo sve koji nas prate putem Facebooka, a ukoliko nisu uključili opciju “prikaži prvo” (kao što je prikazano na slici) neka to obavezno učine ukoliko redovito žele pratiti naše objave. Naime, Facebook nam je uz pomoć raznih alata drastično smanjio doseg objava, stoga je velika vjerojatnost ukoliko nemate uključenu opciju “prikaži prvo” da vam naše objave nisu vidljive na zidu (u novostima).

Dakle, svi koji žele redovito pratiti objave sa facebook stranice “TransformacijaSvijesti” odnosno svi koji žele da im se objave redovito prikazuju u novostima, sve što trebaju je otići na stranicu, kliknuti na “Pratim” te označiti “Sve uključeno” i “Prikaži prvo” kao što je prikazano na slici…

 


OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.