Zviždač i političar Mads Palsvig ~ Bankari vs Robovi & Agenda 5G depopulacije!

Mads Palsvig

.

Bivši uspješni i ambiciozni investicijski bankar,  MADS PALSVIG,  trenutno je jedan od najkontroverznijih političara i zviždača u Danskoj. Osnivač je alternativne političke stranke nazvane “JFK21” (ne znam zašto 21. agenda 21?) koji razotkriva zavjere o skrivenim planovima koje su organizirali elitni “banksteri” i članovi tajnih društava, koji “upravljaju svijetom” iza scene. U ovom dinamičnom  intervjuu s “AGE OF TRUTIN TV”  Mads Palsvig govori  o svom vrlo “uspješnom” životu 30 godina radeći kao investicijski bankar i trgovac banaka za neke od najvećih svjetskih banaka. Kada je dobio otkaz bez upozorenja, vjerojatno nakon što je postavio pitanja pogrešnom članu Savezne rezerve, njegov se život dramatično promijenio te  je započeo novo životno putovanje kao zviždač. Otkrio je manipulaciju stvaranja novca i tko posjeduje banke, odnosno bankarski kartel vrhunskih elitnih krvnih obitelji, poznatih pod nazivom “Iluminati”, te kako oni diktiraju politiku svijeta, odnsono: Tko dobiva novac ili ne, politički sustav i mainstream mediji.

Mads Palsvig kaže da je ‘depopulacija’ glavni cilj elitista i ‘Novog svjetskog poretka’.

1:23:50 govori o 5G

TEME RAZGOVORA:

– Stvaranje novca. Unutarnje trgovanje i manipulacija globalnim monetarnim institucijama.

– Stvarnost: Naopako sve što znamo.

– Obitelji iluminatskih krvnih loza i Novi svjetski poredak.

Depopulacija 95% ljudi na Zemlji.

Federalne rezerve i Vijeće vanjskih poslova.

Kontrola uma i Televizija / Mediji laže.

Izbori i politički sustav.

– Žuti prsluci.

Sloboda govora u odnosu na govor mržnje.

– Feminizam i Agenda ravnopravnosti spolova.

5G – velika prijetnja čovječanstvu. A. I. (Umjetna inteligencija).

– Trgovina djecom i mračni rituali. Vatikanski skandali.

… i mnogo više u ovoj kontroverznoj emisiji s Madsom Palsvigom, koji vodi kampanju da postane izabrani član danskog parlamenta koji predstavlja svoju novu političku stranku JFK21.

JFK21 / Mads Palsvig Web stranica: http://jfk21.dk

.


OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg
medija i bez obzira na granice.