MIKROČIPIRANJE: Ružna “teorija zavjere” koja graniči sa SF filmovima polako i sigurno pokazuje se kao gorka istina

mikročip i čipiranje ljudi

 Na našim stranicama već smo pisali, i pružili dokaze o tome da globalna elita pokušava malim koracima uvjeriti stanovništvo da je mikročipiranje za njih “dobra stvar”. U posljednjim tjednima  po tom pitanju pojavile su se nove neosporive informacije koje razotkrivaju neke od načina na koje će nas pokušati uvjeriti da je mikročipiranje nužno i korisno za nas i naše najmilije.

Jednoj od tih informacija, ili preciznije “medijskom propagandnom spinu”možete posvjedočiti pogledavši video u nastavku.

Biste li vi svoju djecu mikročipirali kirurškim putem, kako bi bili sigurniji? To se već radi s kućnim ljubimcima diljem planete, a slijedom toga ugledna televizijska TV kuća, NBC News izdaje šokantan prilog u kojem  promovira ideju koja kaže, da  ako je to dobro za naše kućne ljubimce, onda bi to  trebali koristiti na našoj djeci. Uz sve to u prilogu kojeg možete vidjeti u nastavku NBC još baca krivnju na roditelj koji se odupiru tome – jer sve je to radi sigurnosti djece. Naravno, većina roditelja voli svoju djecu i žele da ona budu sigurna, no prema NBC-ju, mikročip je taj koji će omogućiti vlastima da ih pronađu, ako su izgubljeni ili ukradeni. U prilogu se  spominje kako će jednog dana svi biti čipirani, pa kao trebali bi požuriti po svoj komad metala što prije. U svakom slučaju, ono što je ne tako davno izgledalo kao teorija urote, danas je stvarnost.

.

.

“Želja za kontrolom ljudi nije nikakva tajna, no kako ćeš kontrolirati ljude ako ih ne možeš identificirati? I tu dolazimo do mikročipa. Ali problem je kako ljude uvjeriti na pristanak mikročipiranja. I ubrzo se „javila“ ideja: „Uvjeriti ljude da će tako zaštititi svoju djecu.” Carl W. Sanders  (stručnjak i savjetnik za brojne mogućnosti korištenja mikročipa)

„Jeste li spremni za potpuno uklanjanje privatnosti i robotizaciju čovječanstva kao i invaziju svake misli koja prolazi kroz vašu glavu? Jeste li spremni živjeti u svijetu u kojem se svaka novorođena beba označava mikročipom? I na kraju, jeste li spremni da se svaki vaš pokret, potez prati, bilježi i da su postavljeni u ‘Big Brother’ banci podataka?“ Iako se čini nemogućim, planovi su u tijeku kako bi se kontrolirao svaki pokret i svaka misao cjelokupne populacije.

„Kada će funkcije našeg mozga biti povezane sa super-računalima uz pomoć radio-implantanata i mikročipova, tada će već biti prekasno za suprotstavljanje. Ova prijetnja može se pobijediti samo EDUCIRANJEM JAVNOSTI.”

 

VIDEO: ISTINA O MIKROČIPIRANJU (OBAVEZNO POGLEDATI)

.

LIKE/SHARE


OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg
medija i bez obzira na granice.