7 ciljeva NWO-a koji se guraju pod krinkom borbe protiv korona virusa

korona virus
 

U vrijeme dok se raspravlja o stvarnom broju zaraženih ljudi korona virusom, gura se nekoliko zlokobnih ciljeva NWO-a, pa se možemo zapitati, je li korona virus prilika ili izgovor za vlast da uvede odavno željene sheme kontrole i manipulacije stanovništva?

1. Centralizirana kontrola informacija, tj. Cenzura

Za “Faktograf” je većina vas najvjerojatnije čula, to je ona ekipa koja zna SVE, koja zna što je laž, a što istina, a istina je ono što izvještavaju mainstream korporativni mediji, koji pak samo prenose službene priče i verzije državnih ili svjetskih institucija, poput UN-a, WHO, WTO, MMF, itd., jer oni nikad ne lažu, niti bi lagali…

Borba protiv lažnih vijesti je u suštini borba protiv mišljenja – razmišljanja, a kao što je i prikazano u “Eventu 201” razmišljanje vlastitom glavom, propitkivanje službenih “istina” je opasno i kao takvo mora biti zabranjeno, jer Sanaderi, Bandići, Plenkovići i Milinaovići koji sjede u foteljama WHO-a, WTO-a, MMF-a ili u partiji Kine, nikad ne bi lagali.

2. Bezgotovinska agenda – uvođenje digitalne valute

Jedan od dobro poznatih ciljeva klike je takozvano “bezgotovinsko društvo”, odnosno da se sav fizički, papirnati novac zamijeni digitalnim.

Da li je strah od širenja korona virusa putem novčanica savršen razlog za ukidanje gotovine?


3. Uvođenje izvanrednog stanja, to jest “Policijske države”

U Kini ljude se doslovce zatvara u njihove domove ili ih se prisilno odvodi, a čitavi gradovi su se našli u karanteni.

4. Uvođenje obaveznog cijepljenja

5. ID2020: Digitalna identifikacija putem mikročipiranja

Digitalne su identifikacijske isprave dio ID2020 javno-privatnog partnerstva kojemu je kroz UN-ov plan za održivi razvoj do 2030. cilj pružiti svakome čovjeku na Zemlji službeni identitet. Moglo bi još proći puno vremena prije nego li ovakve isprave budu dostupne, ali sama želja je veliki iskorak za čovječanstvo. Izbjeglice bi primjerice mogle ranije dobiti pomoć neovisno o tome gdje se nalaze, a oni sa stabilnom životnom situacijom bi lakše iskoristili vladine i financijske usluge koje su prije bile izvan dosega…

Ili ukratko rečeno, cilj je da u digitalnom-tehnološkom društvu koje nam se nameće, anonimnost ne postoji. Vlast (UI) mora znati svaki vaš korak. Inače, odlično prikazano u filmu “Anon” LINK

6. Pametni gradovi upravljani od strane Umjetne inteligencije

Pametni gradovi, odnosno pametne tehnologije i Umjetna inteligencija sve se više spominju kao savršen način detekcije i borbe protiv virusa, kao i sprječavanja širenja istog.

7. Zabrana proizvodnje hrane za vlastite potrebe – uvođenje “Zakona o hrani” te prebacivanje cjelokupne proizvodnje hrane u ruke korporacija

“Tko kontrolira hranu kontrolira ljude” – Henry Kissinger

Mediji su tjednima brujali kako je izvor korona virusa lokalna tržnica, dakle, svi u trgovine i kupujte samo industrijske korporativne proizvode, jer u njima nema virusa, ne mogu preživjeti u enormni količina otrovnih kemikalijama sadržanih u proizvodima.


OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.