7 tajnih načina kako nas truju

Čini se da je objektivnost znanstvenih metoda ucijenjena korporacijama koje često plaćaju znanstvenicima da bi tako imali podršku za svoje proizvode, tako je i sa političarima jer oni stalno zalaze u interese javnog i privatnog sektora. Ponekad situacija postaje još gora jer agencije za zaštitu potrošač apostaju suučesnici.

Povjerenje koje potrošači imaju u znanstvene studije federalnih nadzornih komiteta je napastvovano jer oni služe profitu tako da proizvodi ulaze na tržište iako imaju smanjene sigurnosne standarde. Sintetičke kemikalije sa kojima se svakodnevno srećemo u našoj hrani i vodi i u okolišu, pokazuju se sve više i više kao katastrofa sa svojim negativnim učincima na naše fizičko i mentalno zdravlje. Mnoge knjige se mogu napisati – i zaista su napisane – od strane stručnjaka u zvaničnoj i alternativnoj medicini, koji su dokumentirali količinu i zamah radnji koje služe da bi obmanule potrošače i koji ozbiljno prijete našem zdravlju. Kategorije koje možete vidjeti u daljnjem tekstu zaslužuju daljnje istraživanje kao glavni primjeri sa čim bi se naša vrsta mogla suočiti ako se nastavi sa ovim kemijskim bombardiranjem.

Prenosi: razotkrivanje.net

1.       GMO hrana- Monsanto je osnovan kao kemijska kompanija koja je svijetu donijela otrove kao što su: Agent Orange i Roundup. Sada nam je mnogo više poznata njihova dominacija sa Genetički Modificiranom poljoprivredom (domination of Genetically Modified agriculture), jer posjeduju gotovo 90% GMO usjeva kao što su: kukuruz, soja i pamuk. U neovisnim studijama GMO „Frankenstein hrana“ je povezana sa zatajivanjem organa (organ failure), i nedavna Ruska istraživanja koja su zaključila gotovo potpunu sterilnost (near-total sterility) kod hrčaka koji su se hranili GMO sojom, i to do treće generacije. Unatoč ovim i mnogim drugim legitimnim opasnostima po zdravlje, gotovo je nevjerojatno da će Uprava za Hranu i Poljoprivredu koju kontrolira Monsanto (Monsanto-controlled FDA) zabraniti uzgoj GMO hrane iako odjel za procjenu rizika od biotehnologije ima fond na raspolaganju od 3 miljuna dolara ($3 million at its disposal). Naravno istraživanja koja je platila industrija pokazuju da su efekti GMO na ljudsko zdravlje „zanemarivi“ (“negligible“).

 

2.       Dodatci hrani – Kad većina od nas misli  o dodatcima hrani koji su štetni po naše zdravlje, onda mislimo na Mono-natrij glutaminat ili MSG koji se još uvijek nalazi u mnogoj procesuiranoj hrani, ali na žalost MSG je tek zadnji od otrova pronađen u našoj hrani. 2008 godine pronađen je Melamine u mlijeku za bebe i u nekim prehrambenim proizvodima u Kini; FDA je to sve zabilježila (went on record) i rekla da je to u redu, iako su se od Melamina obolijevali desetci tisuća ljudi. Opasni dodatci hrani (Dangerous food additives) se pojavljuju u gotovo svoj procesuiranoj hrani čak i sa najobičnijim bojama za hranu: Red 40, Yellow 5 and Yellow 6 koje su povezane sa stvaranjem raka (linked to cancer). Nedavno je 41818.18 kilograma smrznute piletine povučeno iz prodaje jer je sadržavala „plave komadiće plastike“ dok je za McDonald-ove Chicken McNuggets otkriveno da ima kemikalije koje nalikuju na „čudno lijepilo“ (“silly putty“) u sebi. U stvari istražitelji pretpostavljaju da je danas piletina toliko puna kemikalija da sadrži samo 51% mesa (51% actual meat).

 

3.       Fluorid – Nisu sve vrste fluorida opasne, samo onaj koji promoviraju zubari i koji se dodaje našoj vodi i hrani (water and food supply). Kalcij-Fluorid je prirodni mineral koji nastaje u samoj prirodi, dok njegove sintetički tvorevine, natrij-fluorid (siliko-fluorid) je toksičan industrijski nus proizvod koji (hazardous waste material) se dobija za vrijeme proizvodnje umjetnih gnojiva. U prošlosti je bio patentiran (patented use) kao otrov za štakore i insekticid. Postoje mnoge slijepe i polu slijepe studije (studies) koje pokazuju da je natrij fluorid ima kumulativan efekt na ljudsko zdravlje i tijelo i da vodi do alergija, gastro-intestinalnih poremećaja, slabljenje kostiju, raka i neuroloških problema. U ovom slučaju je EPA Udruženje Znanstvenika izdala tzv. Bijeli papir (white paper) koji osuđuje fluoridaciju vode za piće. Pa ipak kako je on toksičan otpad, jako ga je teško i skupo sigurno pohraniti. I to može biti trag zašto je ova kemikalija još opasnija od olova i gotovo isto toksična kao i arsen, i zašto se stavlja u našu prehranu.

 

4.       Živa – opasan teški metal kada je u svom prirodnom tečnom stanju, ali još je opasniji kao neuro-toksin, metil-živa (methylmercury) se otpušta u naš okoliš raznim ljudskim aktivnostima. U svojoj organskoj i neorganskoj formi, živa upropaštava nervni sustav – naročito ima poražavajući efekt na razvoj nervnog sustava u fetusa. Penetrira u sve žive stanice u ljudskom tijelu, i dokumentirano je da ima da povećava rizik od autizma (autism). Ovo dovodi u pitanje korištenje žive u zubnim plombama, cjepivima i u stvari svemu (dental fillings, vaccines, i just about anything) uključujući i u  kukuruznom fruktoznom sirupu koji je obavezan sastojak Američke prehrane … uključujući i hranu za bebe. Ali Asocijacija Rafinerija Kukuruza prirodno podupire (supports) ovu kemikaliju sa izjavom da: „nije uopće opasna ni na kojem nivou.“

 

5.       Aspartame – Neupitni kralj svih umjetnih sladila, dozvolu za puštanje u prodaju je dobio 1981 kada je SAD Upravitelj Odjela za Hranu i Lijekove (Food and Drugs Agency) Arthur Hull Hayes nadglasao FDA odbor i njegove prijedloge i zabrinutost potrošača. Aspartame je neurotoksin koji se spaja sa prirodnim organizmima kao i sa sintetičkim lijekovima, te stvara širok spektar (wide range) dokazanih poremećaja i sindroma. Dakle tko je ostavio ovog upravitelja koji će nadglasati znanstvenike i javnost? Ta osoba je Donald Rumsfeld Predsjednik Upravnog Odbora i Direktor Searle-a; proizvođača Aspartame-a. Donald Rumsfeld je bio dio Reagan-ovog tranzicijskog tima, i nakon što je Reagan preuzeo mjesto u Ovalnom Uredu on je postavio novog Upravitelja FDA da bi „postavio svoje ljude“ (“call in his markers“) u jednom od najgorih slučajeva „zarade protiv sigurnosti“ ikada zabilježenih u povijesti. Asparteame je sada gotovo sveprisutan (nearly ubiquitous), i zašao j eu sve ne-zašećerene proizvode u hrani, pićima, farmaceutici i čak u proizvodima za djecu. Nedavno je preimenovan u mnogo zvučnije i ljepše: AminoSweet.

6.       Sredstva za osobnu njegu i čišćenje – Danas svatko kućanstvo ima kozmetička sredstva i proizvode koji se direktno apliciraju na kožu, koji se apsorbiraju kroz tjeme, i koji se inhaliraju. Priča o kozmetičkim preparatima (The Story of Cosmetics) koristi crtić da bi ispričala jezivu priču o industrijskom napadu i suučesništvu grupa za „javnu sigurnost“… i još uvijek govori o samo pola priče. Lista uobičajenih proizvoda (common products) i njihovih kemikalija komponenti je enciklopedijska. Ukupna suma kemikalija koje se nalaze u ovim proizvodima je povezana sa gotovo savkom alergijom, kroničnim boli i boljkom koja je poznata čovjeku. Do nedavno, kućne potrepštine za čišćenje su se povezivale sa rakom grudi (breast cancer) i ADHD-jem kod djece.

 

7.       Onečišćujuće tvari zraku – U NASA-inom uratku (article) pod nazivom „Onečišćujuće tvari zraku koji ne znaju za granice“ oni su izjavili da: „Svaka supstanca u atmosferi ima potencijal da kruži oko planete.“ Zračne struje (jet stream) nas zaista sve povezuju. Postoji kategorija tvari koje onečišćuju zrak koja je dio teorije konspiracije i brojnih neklasificiranih dokumenata (unclassified documents) od saslušanja u SAD Senatu iz 1977 godine: kemijski aerosol iz zraka (chemtrails) iz privatnih i komercijalnih zrakoplova (aircraft). Nedavna priznanja od javnih zvaničnika su samo potvrdili ovaj slučaj. Otpadi iz tih chemtrails-ova su se testirala i pokazuju velike razine barija i aluminija (barium and aluminum). Interesantno je za primijetiti ali MOnsanto je objavio da su nedavno razvili gen otporan na aluminij (aluminum-resistant gene) koji će uskoro predstaviti. Chemtrails mogu izgledati kao obična paranoja ali postoje nedavni primjeri kemijskog aerosola koje je nevjerojatno: aerosol Coerxit-a (spraying of Corexit) disperzanta nad područjem Meksičkog zaljeva. Proces zračne aplikacije može biti povezan sa zaprašivanjem usjeva (crop-dusting), za koje znamo da se več koriste skoro 100 godina. Ratovi koji se događaju u inozemstvu, čini se, utječu na globalnu kvalitetu zraka, jer vojna municija sadrži osiromašeni uranijum (depleted uranium) koji je ušao u gornje slojeve atmosfere, i koji se širi atmosferom oko planete. Poznati efekti osiromašenog uranija (observable effects) nisu nimalo prijatni. Tvari koje onečišćuju zrak su povezane sa alergijama, genetičkim mutacijama i neplodnošću.

Ovo sve vodi ka znanstvenom, vladinom i medicinskom menadžmentu o zdravlju i pravima ljudi. Ironično (ili slučajno) kad netko postane bolestan zbog neprirodnih proizvoda koji su navedeni u gornjem tekstu, zvanična medicinska zajednica ih želi povezati sa drugim neprirodnim kemikalijama. Nadalje, neki od ljudi na visokim pozicijama u Američkoj vladi i akademiji kao što su: John P. Holdren, trenutačni Car Znanosti u Bijeloj Kući, je zagovarao kontrolu populacije uz pomoć „čestica zagađenja“ i to u davnoj 1977 u knjizi pod nazivom: Ecoscience. Holdren-ova stajališta o čovječanstvu (views of humanity), mogu postaviti pitanje o namjernom trovanju našeg okoliša.

Prenosi: razotkrivanje.net

Izvor: www.matrixworld-loviste.com

Posjetite PORTAL 2012-TransformacijaSvijesti.com i na facebooku