DISTOPIJA ILITI TEHNOKRATSKA UTOPIJA: Koronavirus je smrtonosan – za temeljna ljudska prava i slobode

 

GLOBALNI ILI VELIKI RESET

Izvještaj Svjetskog ekonomskog foruma prikazuje tehnokratsko društvo u kojem cijelim svijetom upravlja Umjetna inteligencija uz pomoć satelita, robotike, dronova, Interneta stvari i umjetne (sintetičke) hrane na jelovniku.

Globalni digitalni zatvor (panoptikon) u kojem se sve ljudske aktivnosti bilježe, analiziraju i ispravljaju uz pomoć Socijalnog Kredita – da, čak i ovdje na Zapadu!

Četvrta industrijska revolucija/globalni reset Svjetskog ekonomskog foruma sada se otvoreno prikazuje kao moćno oružje protiv masa s digitalnim bogom (Umjetnom inteligencijom) koji će nas suditi i kontrolirati u stvarnom vremenu. Ovo je krajnji oblik društvenog inženjeringa i ukidanja osnovnih ljudskih prava i sloboda.

Globalni reset podrazumijeva krah ekonomije, bankarskog sustava te industrije kako bi globalisti dobili priliku za pokretanje četvrte industrijske revolucije (digitalizacija-robotizacija), uvođenje digitalne valute i potpuno novog, digitalnog, sustava upravljanja državama odnosno svijetom putem Umjetne inteligencije. To je ujedno i jedan od glavnih razloga implementacije 5G.

Globalisti imaju za cilj stvaranje planetarnog društva u kojem vlasništvo ne postoji, barem ne za nas, društva u kojem je sve, pa i sam čovjek, vlasništvo korporacije zvane država kojom upravljaju korporatisti/tehnokrate pomoću Umjetne inteligencije.

U toj se viziji čovjeka također mijenja kako bi postao nešto sasvim drugo.

Do sada smo imali sustav utemeljen na viziji Boga koji vlada, zapovijeda, osuđuje i sudi. Odatle vlast, zakoni, sudovi i kazna (zatvori).

Danas pak globalisti s “novom vizijom/spoznajom Boga” koji je svugdje i sve, stvaraju umjetno generirano polje digitalne stvarnosti na koje bi, prema njihovoj viziji, trebao biti spojen svaki čovjek na zemlji. U suštini, ovdje je riječ o “prespajanju” čovjeka sa Božanske matrice na umjetno generiranu matricu/polje. Elon Musk i Neuralink implatati za mozak u ovom globalističkom/tehnokratskom novom svijetu igraju ogromnu ulogu.

Globalni reset samo je početak 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.