“DRUŠTVENI KREDIT” – Koliko vi imate bodova društvenog kredita? VIDEO

 

Da li ste spremni na “društveni kredit’, bizarni sustava bodovanja u društvu s obzirom na način kako se ponašate, što govorite i kakve navike imate?

“Društveni kredit” kako trenutno izgleda trebao bi uskoro, nakon komunističke Kine, zaživjeti i u takozvanom Zapadnom društvu, i to kroz UN-ov plan za održivi razvoj, koji se planira sprovesti do 2030., kao i kroz tehnologije za ostvarenje ciljeva UN-a koje je nedavno predstavio “Svjetski ekonomski forum”, neprofitna organizacija osnovana 1971.

Za uvođenje “društvenog kredita” potrebno je uvesti takozvane “Digitalne identifikacijske isprave i tako dolazimo do, vidi čuda,  ID2020, javno-privatnog partnerstva UN-a, odnosno UN-ovog plana za održivi razvoj. Cilj je pružiti, kako kažu, svakome čovjeku na Zemlji službeni identitet.

 Zašto Digitalne Identifikacijske isprave? Pa zato što nas se trenutno uvodi u takozvano “Digitalno doba”, doba jedinica i nula, interneta stvari, pametnih gradova i Umjetne inteligencije. U doba digitalne diktature.

Molimo vas da pažljivo pogledate dokumentarac i razmislite da li je to budućnost koju želite za sebe i svoju djecu.

Spontanost je izražaj slobode. Društveni kredit zatire spontanost, dakle slobodu.

Mup-za-28-milijuna-kn-nabavlja-nove-kamere-za-prepoznavanje-lica-znate-li-gdje-vas-sve-snimaju/

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.