Jedina istinska revolucija i evolucija čovječanstva…

Svjesnost budenje
 

Jedina istinska revolucija i evolucija čovječanstva neće biti tehnologija , ni društveni sistemi, ni znanstvena otkrića , ni nova ekonomija. To će biti orijentacija velike mase pojedinaca prema unutra, a ne prema van .

To znači uspostavljanje odnosa, komunikacije sa samim sobom , što vodi intuitivnim spoznajama sebe, okruženja i prirode stvarnosti.

U tom slučaju odgovori se traže unutar sebe intuitivno, meditativno , kreativno , a ne iz vanjskih izvora. Tada stvari postaju kristalno jasne , prave ideje, vizije, inspiracije dolaze u pravo vrijeme , najbolje odluke se donose u najbolje vrijeme i dolazi do manifestacije pozitivnih događaja. Osoba tada nije podložna nikakvim eksternim manipulacijama političkim, ekonomskim, religijskim ni znanstvenim.

Tada nije bitno tko je što rekao i što piše. Jednostavno se “osjeća” što je dobro i kreativnim pristupom se dolazi do potrebnog znanja i informacija. Za to nema metode, tehnike ni sistema.

Jednostavno rečeno treba živjeti u skladu sa prirodom i intuicijom, kako bi se bolje sinkronizirali sa “univerzalnim informacijskim sustavom” ili kozmičkom sviješću. Um je antena.

Nema promjene društva bez promjene pojedinaca i svatko je odgovoran. Društvo je samo koncept.

Preuzeto sa facebook stranice: Goran Sijakovic

Jedina istinska revolucija i evolucija čovječanstva neće biti tehnologija , ni društveni sistemi, ni znanstvena otkrića…

Objavljuje Goran SijakovicSubota, 28. prosinca 2019.

 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.