Kemijski Tragovi – Osnovne Informacije VIDEO

Budite se mrtvi umorni? Vrlo teško ustajete i započinjete novi dan? Vaša energija je na minimalnoj razini? Svakodnevne aktivnosti, koje su nekad bile lagane, sada su toliko teški zadaci? Problemi s koncentracijom? Česte glavobolje? Povremeni neobjašnjiv gubitak sjećanja, teško se sjetiti tako jednostavnih stvari? Um je zamagljen? Isto tako, bol mišića i zglobova, suha koža, probadanje u prsnom košu ili karakterističan kašalj? Imate neke od navedenih simptoma ili više njih bez nekog posebnog razloga?…
Postoji moguće objašnjenje za to. Mnogi od ovih simptoma su se (slučajno) pojavili zajedno sa kemijskim tragovima nad našim glavama. Molim, pogledajte prema nebu po koji puta i vidjet ćete. Mnogi ljudi u raznim dijelovima svijeta također promatraju. Vidjet ćete da zrakoplovi polažu tragove, jedan za drugim. Malo promatrajte i uskoro ćete shvatiti: To nisu normalni avionski kondenzacijski tragovi. Doista se nešto događa…

Prvi kemijski tragovi (chemtrails) su se pojavili krajem 90’tih u SADu:
http://www.carnicom.com/mgr1.htm

U Hrvatskoj se prvi pojavljuju poslije 2000., otkad smo potpisali dokument o pristupanju „Partnerstvu za mir”. Mnogo kemijskih tragova je zabilježeno u razdoblju nakon potpisivanja:
http://www.cro-chemtrails.info/forum/default.asp

Izvještaji iz raznih dijelova svijeta ukazuju na to da aktivnost zaprašivanja nikad dosad nije bila tako intenzivna kao ove godine. Isto se događa i u Hrvatskoj.

Za više informacija o kemijskim tragovima molim posjetiti stranicu Clifforda E. Carnicoma koja sadrži rezultate bazirane na višegodišnjem istraživanju:
“AEROSOL OPERATION CRIMES & COVER-UP”
http://www.carnicom.com/contrails.htm

Više informacija (uključujući načine spriječavanja i liječenja nuspojava uzrokovanih kemijskim tragovima) na stranici:
“CHEMTRAILS AND HOW TO CREATE RESISTANCE ANTIBODIES”
http://chemtrails.bust.angelfire.com

Molim, informirajte se – pogledajte dokumentarni film:
“THE CHEMTRAIL MOVIE – DON’T TALK ABOUT THE WEATHER”
(video „Osnovne Informacije” sadrži scene iz filma)

Comments are closed.