Na rubu znanosti: Bruno Gröning

na rubu znanosti david icke

Bruno GroningRijetko je koje ime 50-ih godina dvadesetog stoljeća toliko uznemirilo javnost, kao ime Bruno Groening. Naime prije točno 65 godina u njemačkoj se javnosti pojavio čovjek koji je svojim čudotvornim iscjeljenjima preko noći dospio u novine.

Izvjesni Bruno Groening djeluje javno kao “čudotvorni doktor”, tu je za sve ljude, ne traži novac, niti ikakve druge formalnosti.

Najprije stotine, zatim tisuće, pa desetci tisuća tražitelja pomoći hrle k njemu.

“Ne postoji neizlječivo – Bog je največi liječnik”, bile su njegove riječi.

I nezamislivo se dogodilo, nebrojeni bolesnici su ozdravili: hromi hodaju, slijepi ponovno vide…

 

Bruno Groening ( 1906-1959 ) ostavio je iza sebe znanje o primanju duhovne snage.
U starim kulturama čovječanstva već se tisućama godina govori o postojanju jedne više snage, koja može pomagati i iscjeljivati.

I Bruno Groening polazi od toga. On čovjeka uspoređuje sa baterijom koja se svakodnevnom upotrebom troši, te se mora uvijek nanovo napuniti.

Kako se svaki pojedinac može napuniti novom životnom energijom, to je Bruno Groening objasnio ovako: “Vjera u dobro je ovdje preduvjet, kao i volja za zdravljem. Čovjek je svuda okružen iscjeljujućim valovima, koje samo treba primiti.” Po Učenju Bruna Groeninga, Bog je največi liječnik. Za njega ne postoji neiscjeljiva bolest, već samo neiscjeljivi ljudi, koji još nisu sposobni otvoriti se tom duhovnom djelovanju.

Istovremeno je odbijao svako ugrožavanje čovjekove slobodne volje. “Ja smijem pomoči čovjeku da pronađe put do Boga, ali ne smijem niti utjecati na njegovu odluku, niti ga prisiljavati na dobro. Svatko mora sam pronaći svoj put.”

Tema “Iscjeljenje duhovnim putem kroz Učenje Bruna Groeninga – medicinski dokazivo”, danas je pak iznimno aktualna, također i kao tema brojnih stručnih predavanja na sveučilištima, I naravno, u javnosti diljem svijeta.

Iscjeljenja se događaju i danas, kao i za života Bruna Groeninga.

Iscjeljenja su provjeravana, dokumentirana i arhivirana od strane medicinsko – znanstvene stručne grupe (MWF) u Krugu prijatelja Bruno Groening, neprofitnoj organizaciji građana koja djeluje u više od 80 zemalja svijeta.

Udruga Krug prijatelja Bruno Groening kao organizacija u Hrvatskoj djeluje već 20. godina.

“Ne budite lakovjerni, uvjerite se sami!” Bruno Groening

 

www.bruno-groening.org

Comments are closed.