Nakon korona plandemije dolazi nam cyber plandemija, a evo i zašto 1. dio

 

“Korona pandemija” je doslovce izbrisala osnovna ljudska prava i slobode, a cyber pandemija uz rušenje interneta te bankarskog i ekonomskog sustava, odnosno industrije, trebala bi učiniti isto, ali u virtualnoj stvarnosti.

POTPUNA KONTROLA INTERNETA

Kao što je “korona pandemija” globalistima omogućila nevjerojatnu transformaciju društva putem mjera i novih tehnologija, tako bi cyber pandemija rušenjem interneta, odnosno bankarskog sustava i industrije trebala omogućiti pokretanje najavljivanog “Velikog reseta”, odnosno potpunu preobrazbu interneta uvođenjem digitalnih identifikacija za sam pristup internetu, internetu koji je zamišljen da bude temeljen na blockchain tehnologiji i nadziran (upravljan) od strane Umjetne inteligencije. Virtualna verzija kineskog “društvnog kredita“.

Cyber pandemija osmišljena je i kako bi globalisti dobili izgovor za transformaciju bankarskog sustava koji će biti u potpunosti digitaliziran, temeljen na DIGITALNOJ VALUTI,i pogodite, baš kao i samim internetom, bankarskim sustavom će upravljati Umjetna inteligencija, u ime sigurnosti i zaštite vaše imovine.

Uz korona pandemiju cayber pandemija označava krah te reset industrije, što znači pokretanje tekozvane “četvrte industrijske revolucije”, i opet govorimo o digitalizaciji, automatizaciji iliti robotizaciji i umjetnoj inteligenciji. Četvrte industrijske revolucije za koju je Claus Schwab izjavio kako će dovesti do “spajanja našeg fizičkog, digitalnog i biološkog identiteta.” Transhumanizam.

Cyber pandemija bi isto tako trebala omogućiti i ubrzati uz spomenuti reset interneta te uvođenja digitalne valute i digitalnih identifikacija, uvođenje zapadne verzije upravljanja ljudima, odnosno sustava društvenog bodovanja (društvenog kredita), takozvane Tehnokracije, globalnog digitalnog/tehnološkog zatvora.

Claus Schwab kaže da će korona kriza spram cyber krize izgledati tek kao mali poremećaj u društvu, “upozoravajući” kako bi preko noći mogli ostati bez svega.

Dakle, sudeći prema Schwabu, uz korona pandemiju caber pandemija će pokrenuti tektonske promjene koje bi trebale rezultirati potpunim porobljavanjem ljudi. Hoćemo li na to pristati?

2. dio – Cyber ​​Poligon uskoro…

Od sada nas možete pratiti na Telegramu i GAB-u


 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.