Nikola Tesla – Gospodar svijeta VIDEO

Vjeruje se da su u povijesti čovječanstva bile samo dvije velike osobe,dva genija to su: Leonardo da Vinci i Nikola Tesla. Tesla nije služio određenoj zemlji.Njega je interesirala sudbina čovječanstva. Shvaćajući sebe kao dio Univerzuma, često je ponavljao: ” Akcija čak i malih bića dovodi do promjena u cijelom Svemiru. Moj glavni cilj je bio da ukažem na nove pojave i da širim ideje koje će postati polazne točke za nova istraživanja. ” Nikola Tesla – nije čudo, i nije glasnik drugih svjetova. On je jedan od nas – čovjek, koji nas ponovo i ponovo dovodi do vječnog pitanja: Tko smo, odakle, zašto, i koje su naše mogućnosti?

Vitalij Pravdicev – Pukovnik Raketno- kozmičke odbrane, doktor tehničkih nauka. U sovjetsko vrijeme, učestvovao u tajnom radu za stvaranje vještačke inteligencije.
Autor i režiser je dokumentarnih filmova: “Podvodni Duhovi”, “NLO: Potraga ispod vode”, ” NLO: podvodni vanzemljaci “,” Treći rajh Operacija NLO “, “Nikola Tesla Gospodar svijeta”, “Nikola Tesla Tunguska invazija” . “Mjesec tajna zona”, “Nacizam – okultne teorije Trećeg rajha”, “Tibetanska ekspedicija Trećeg rajha”, , “Tri misterije oceana u potrazi za duhom”, itd. Nedavno je napisao knjigu.” Ova misteriozna ogledala.”, rođen je 22. lipnja 1946.