Poruke Ratnika Svjetlosti IV (Poruke s one strane) – Razdvajanje Svjetova

Što je to bezuvjetna ljubav? Bezuvjetna ljubav je kada volimo one koje ne volimo

Pokušali smo na najjednostavniji način dočarati bezuvjetnu ljubav, da bi je vi mogli razumjeti svojim jezikom. Zvuči možda ironično i čudno, ali je tako. Tek kada naučite voljeti one koje ne možete podnijeti u svom društvu, one sa kojima vodite bitke i ratove, tek tada ćete naučiti što je to bezuvjetna ljubav. Ali tad, kada to utjelovite, tad to za vas više neće biti samo neki apstraktni pojam, vi ćete to moći osjetiti i na fizičkoj, suptilnijoj razini. Kako će se vaše svjetlosno tijelo sve više izgrađivati, tako će i ove stvari za vas biti sve stvarnije. Prošli put smo pisali o ljudima koje su za vas velika smetnja u vašim životima. To su vaši mučitelji. Vaš mučitelj može biti vaš roditelj, vaša djeca, prijatelj, poznanik ili u konačnici vaš neprijatelj. Vi sa njima vodite vaše male ratove i bitke, a zapravo ne razumijete da su oni vaš najveći dar. Dar sa neba! Zahvalite se nebesima na svakom trenutku provedenim sa takvim ljudima, zahvalite sami sebe što ste se doveli u takvu situaciju. Jer, kao što smo i spomenuli prošli put, niti najveći učitelji na ovoj planeti, vas ne mogu naučiti što je to bezuvjetna ljubav. To mogu samo vaši mučitelji!!! Nitko drugi. Čovjek je kao muha koja upadne u paukovu mrežu, i čim više se bori da se oslobodi, one se tim više i zapetlja. Tako i vi! Vi se svojim ratovima i malim borbama, nadmetanjima svojih istina, samo zaplićete u tu nevidljivu paukovu mrežu međuljudskih odnosa! Jednom je jedan veliki Avatar po imenu Isus, rekao da ako vas netko udari po obrazu, vi mu ponudite i drugi! Samo su najveći mistici mogli utjeloviti i imati viđenje koliko je duboka bila ova rečenica. Možete li sada imati viđenje te dubine. Samo vam ti mučitelji mogu omogućiti da se sjetite! Čega? Pitate se! Sjeti se čovječe, što je to bezuvjetna ljubav, sjeti se kako je to voljeti i biti voljen!!! Tek kada počnete voljeti od srca one koje prije niste mogli podnijeti, one sa kojima ste vodili vaše male i velike ratove, tek tada ćete se sjetiti što je to bezuvjetna ljubav!!! Bezuvjetna ljubav je kada zavolite one koje prije niste mogli voljeti!!!

Razdvajanje Svjetova

Novo doba će doći kao porođaj. Za porođaj treba proći određeni ciklus. Tako je isto i sa Novim dobom. Novo doba je nama isto vama kao i porođaj. Vama je to nerazumljivo jer je to iznimno dug proces gledano iz vaše dimenzije-26000 godina. Nama je to kao dan, nekim bićima kao treptaj. Ono što će se dogoditi, to će biti kao porođaj. Evolucija koja vas čeka, bit će predivan događaj. Koliko god da su porođaji česti i bolni, u konačnici to je jedno pravo čudo. Vi se iznova i iznova čudite tome procesu. Počinjete li razumjeti što se događa. Vi više niste u maternici, vi ste već na izlaznim vratima. Kao što znate, za neke, porođaj može biti trauma, kod nekih ostavlja posljedice, dok kod nekih, taj je proces vrlo lagan. Vi ovdje imate važnu ulogu, kakav  ćete položaj zauzeti prilikom samog procesa. Možete a i ne morate olakšati sebi i majci Zemlji ovaj proces. Kako god, porođaj će se dogoditi, proces je nezaustavljiv. Porođaj se ne može zaustaviti. Ovdje ne postoji carski rez. Postoji samo pomoć kod porođaja. A vi, Ratnici svjetlosti, vi ste odlučili pomoći iznutra. To je bila hrabra odluka. Kao što znate, iz maternice, nakon nekih 9 mjeseci, praktički iz „ničega“ izlazi novi život. To je čudo i radost. To se upravo događa vama. Nakon svih porođajnih muka koje proživljavate u ovom trenutku, dogodit će se čudo. To je kozmički ciklus, to je kozmički proces. To što se događa, nije ništa novo. Vi samo morate zauzeti najlakši položaj i sve prepustiti svojoj majci. I sve će biti uredu. Recite ostalima, prenite im ovu radosnu vijest. Neka se raduju. Porođajne muke se bliže kraju. Ali najgore je pri samom kraju. Treba izdržati i sam kraj.

 

Što će čovjeku vječnost ako nema sadašnjost!

I tako, znamo da se mnogi od vas stalno pitaju kako će te promjene izgledati, što će se desiti. Znamo i to da sad većina vas zna da je budućnost samo varka za um i da trebate živjeti u sadašnjem trenutku. Ali razmislite malo, stanite. Velika je razlika između znanja i istinske spoznaje. Jer da doista živite u sadašnjem trenutku nikad se ne bi pitali- što će se dogoditi…. I što će vam onda budućnost ako ne prihvatite sadašnjost? Što će vam budućnost ako ne spoznate i ne živite sadašnji trenutak? Zapitajte sami sebe-kako uopće mogu razmišljati o onome što će biti ako ne živim sada? Kako? Što ćete manje razmišljati o budućnosti, sve više će te vremena provoditi u sadašnjosti! To je dobar početak vaše revolucije. Kad počnete istinski živjeti na taj način, svijet će se mijenjati. Počet ćete se kretati van vremena jer vrijeme ne postoji sada! Počnite govoriti ljudima samo ono što živite. Vaš način života je put i primjer. Već smo rekli da ste tu da pokažete put drugima, već smo rekli da ste vi tu da budite ostale. Ali to možete raditi jedino i isključivo kad probudite sebe. Budite oprezni i nemojte se požurivati da ne bi izgorjeli. Vani oko vas je mnogo lovaca koji jedva čekaju da ulove slabu lovinu! Kako možete pomoći svijetu ako ne možete pomoći sebi? To je veliko pitanje. Neka vam uvijek bude u glavi kao podsjetnik. Sve dok ne počistite ispred svojeg dvorišta, nema svrhe ići čistiti tuđe. Nemojte se požurivati. Sve ide onom brzinom koja je vama dovoljna. Dakle, prvo riješite svoje probleme, prvo riješite svoje unutrašnje Ja, svoj um i duh. Ne možete kao planinar ići u planine bez opreme i treninga. Zar ne? Jer u suprotnome, mogli bi se izgubiti na tom putu. Mogli bi samo nestati i nitko ne bi više čuo za vas. Možda nitko niti neće čuti vaše krikove i zov u toj glasnoj gomili. Ima previše onih koji jauču od boli ovog svijeta.

Samo u sadašnjosti leži prihvaćanje. Utjelovite tu spoznaju

I tako, samo u sadašnjem trenutku postoji promjena. Samo u sadašnjem trenutku postoji prihvaćanje, samo tu leži čarolija izvan uma. Um nikad ne može prihvatiti stvari iz prošlosti ili budućnosti. Samo ako ostanete sada, vidjet ćete da će se početi događati nešto novo, nešto drugačije. To se zove spoznaja, prihvaćanje, to su stvari van vremena i uma. Tokom vremena, polako ćete takav način života i utjeloviti. Kad dođe taj moment, znat ćete sami. Vidjet ćete promjenu. Kad će vas netko pitati kakvi su vam planovi za budućnost, kakve su vam želje i ciljevi, i kad ćete im reći da nemate ništa od toga, vidjet ćete njihove reakcije. Vidjet ćete da vas nitko ne razumije.

 

Ovo je potpuno novi koncept života koji vi donosite na planetu

Ovo je još jedan oblik revolucije koji vi donosite sa sobom i koji nosite u sebi. Živjeti sada! Doista nešto novo. Nemojte pokušavati objašnjavati. To su stvari koje um ne može razumjeti. Teško je i vama sada shvatiti. Niti nemojte pokušati, samo djelujte. Ono što je bitno je djelovanje i akcija. Svojim životom pokažite kako se to primjenjuje. Samo zapitajte druge koji vas ne razumiju-Kako možeš živjeti u budućnosti a ne znaš živjeti sada!!! To je čista logika. Ako svu svoju energiju prenesete u sadašnje djelovanje, vidjet će te da sve te stvari imaju poseban naboj, imaju posebnu energiju. Takve stvari, kakve god da bile imaju posebno djelovanje i moć. Tad vi postajete to djelo. Ljudi ne razumiju da premalo energije tokom djelovanja ostaje u sadašnjosti jer su stalno u nekom drugom vremenu. Spoznajte tu činjenicu. Kao kad radite kolač i stavite premalo sastojaka. On će se raspasti jer količinski nije bilo dovoljno sastojaka po receptu. Zato se puno toga i raspada u ovom svijetu. Djelovanje nije onakvo kakvo bi i trebalo biti. To je djelomično djelovanje, rasipanje energije. Kao što smo rekli, dobar početak i dobra vježba je da čim manje mislite na budućnost i prošlost. To je trošenje energije. Da znamo, to je težak zadatak jer svi vaši planovi su baš tamo negdje, tamo u budućnosti u toj magli. Nema ništa loše u planovima, loše je ako se vežete za njih. Puno toga što imate je tamo negdje i sad bi to trebalo odbacivati. E to se zove utjelovljenje i spoznaja sadašnjeg trenutka. Nije lako ali sve to je na vama. Vi birate da li želite tu revoluciju ili ne. Vi ste ti. Na početku se čini kao da sve ono što ste željeli učiniti u životu, da bi sad to trebalo baciti u vodu. Ali da vas podsjetimo, to se samo tako čini iz vaše perspektive. Puno toga vas još čeka.

Pomaganjem drugima zapravo im odmažete

Razmislite malo. Da bi pojednostavili stvari uzet ćemo jedan primjer. Spoznajom kozmosa, vi počinjete osjećati prema ostalim bićima da ste jedno s njima. Kao da su oni organi vašeg tijela. Ali ako vam je lijeva ruka ozlijeđena, hoćete li ju odmarati cijeli život? Hoće li stalno desna ruka za nju raditi? Pokušajte to pa će te vidjeti što će se dogoditi. Zbog pretjerane pažnje lijeva ruka će biti sve slabija i slabija. Zar ne? Dakle, vi ste tu kao desna ruka koja će pomoći lijevoj, ali niste tu da bi ju njegovali i pazili cijelo vrijeme. Ako lijeva ruka želi ojačati, morate joj dopustiti trening, da počne dizati utege, inače u suprotnom, oslabit će mišići i ona više neće moči funkcionirati bez desne ruke (bez vas). Već smo spomenuli da ste tu samo da ukažete, da pokažete svojim primjerom da se može drugačije u životu. Nema smisla cijelo vrijeme nekome nešto dokazivati i tupiti. Ta lekcija je na njima. Dopustite i drugima da se malo pomuče, time im zapravo olakšavate. Da, vi to znate da ste svi jedno i da ste povezani, ali neka vas to ne zaslijepi. Učinit ćete im veliku uslugu ako se nećete miješati u tuđi izbor lekcija. Učinit će te im veliku uslugu. Ako vas traže, onda im ponudite, jer ste tu da služite od srca! Sve više vas osjeća kozmičku vezu s ostalim bićima. No ta veza neke može u prvi mah i malko zaslijepiti. I zato pišemo ovo da vas podsjetimo na to. Ta bića su kao stanice vašeg tijela, svi smo jedno, ali dopustite im neka se razviju. Neki dijelovi tijela su zakržljali. Da, bilo bi idealno da se svi organi oporavljaju istovremeno, ali ovo nije idealna situacija. Ova situacija je malo zamršenija. Upravo zbog velike ljubavi prema bližnjima, vi ćete ih pustiti da idu putem koji oni žele i koji su oni odabrali. Dopustit ćete im da odrade lekciju koju žele. Ako vas netko ne želi slušati, to je po njihovoj volji. I vi koji ste na višoj razini svjesnosti, vi nećete pomagati drugima upravo zbog neizmjerne ljubavi. Kao što smo naveli u primjeru, tu ste da uskočite kad najviše zatreba, ali niste njegovatelj. Neka svatko ojača.

Mnogi su pali u blato, a vi ste tu da svakome pružite ruku

Nemojte se nikada ustručavati pružiti nekome ruku. Vi morate biti uvijek prvi na usluzi, pa iako vi znate da nećete nakon toga biti dočekani otvorenog srca. Nema veze, služi i dalje. Tu ste da ostale podignete iz blata, ali ne možete ih cijelo vrijeme držati za ruku. Držanjem za ruku cijelo vrijeme samo im odmažete. I koji je onda smisao svega ovoga? Primjer slobodne volje je i odabir bolesti. Te lekcije su među najjačima koje služe vama da vas probude, da uvidite da trebate mijenjati neke stvari. Ponekad se izliječite ponekad to nije slučaj. Jednostavno, ponekad duša odluči da završi tu lekciju, tu bolest. I u tu slobodnu volju neće se nitko miješati, pa čak niti Anđeli. Ako u suprotnom, duša doista otpusti sve patnje i zatraži pomoć, ona će i doći.

Slična stvar je i kod Razdvajanja svjetova. Neke duše su odlučile da završe ovu lekciju na ovom planetu na način koji vas se možda i neće svidjeti. Naravno, nitko nije programiran robot. Svatko može i u ovom obliku (materijalnom) promijeniti odluku. Ali vidite što vam se tu može dogoditi:

Može vam se dogoditi da se nađete u ulozi suci i drugima govorite koja je najbolja lekcija za druge. Samo nebo zna. Samo Svemir zna koja lekcija i koji put je najbolji za vaše voljene! Ako se to vama ne svidi, ne znači da je to loše za njih!!!

 To je jedna i od vaših funkcija. Još uvijek postoji mogućnost odabira a vi morate ukazati na te odabire. Promjena se uvijek može dogoditi sada. Što će se dogoditi sa onima koji neće završiti lekciju na ovoj planeti? Bez brige, ti dijelovi vašeg bića i dalje će se nastaviti razvijati. Samo oni će biti prebačeni na planete i sustave koji odgovaraju njihovom nivou razvoja i njihovoj vibraciji. Možda se to čini previše razdvojenim, predalekim, ali sve je to u biti jednostavno. Samo budite mudri i pažljivi. Pazite na egoističnu potrebu da uvijek potvrđujete drugima što znate o životu. To nema smisla. Možete samo ukazati na neke stvari i to je sve. Nema dobri i loši putevi. Postoje samo putevi. Neki su dulji a neki brži. I to je sve.

Čovjek se ponaša kao drogirani sin prema svojoj majci

Planet Zemlja je kao majka. I to majka koja ima dijete koje je drogirano. I tako, čovjek se ponaša kao drogirano dijete koje krade iz svojeg doma. Opijeno je raznim opijatima i ne vidi što čini svojoj obitelji, svojoj kući, svojoj majci i u konačnici, što čini samome sebi. Ali ako treba, majka će izbaciti svojeg sina iz kuće. Ali ne zato da ga kazni, nego zato jer ga voli. Majka tim činom želi da joj se dijete opameti i osvijesti. Majka mu želi dati jednu lekciju. Tako i Zemlja. Neki ljudi će biti izbačeni iz svoje obitelji. Ali to će biti zbog njihovog dobra. Iako će se to činiti okrutno, to je zbog njihovog dobra. Ova kuća se mora očistiti. Onaj tko će biti izbačen na „ulicu“ neće biti napušten. To i sami znate. Ako netko potraži sklonište i pomoć, dobit će ga. Nitko neće zauvijek ostati beskućnik. Majka može biti stroga, ali to ne znači da je zaboravila na svoje dijete. Oni koji neće dovoljno sazrjeti u ovom uzdizanju, za njih će se pronaći primjerena lokacija. Univerzum nikoga ne ostavlja na cjedilu.

Bili ste iznimno hrabri kad ste se odlučili spustiti na ovaj svijet. Bili ste hrabriji od ostalih jer ste imali spoznaju koliko je materija „teška“ i čvrsta vibracija. Spasioci prije vas, koji su išli spašavati duše koje su bile zarobljene u materiji, ostale su također zarobljene. Pa spasioci i nakon njih su ostali zarobljeni…. I tako ste vi postali svjesni prave opasnosti koje nudi materija. Iznimno teška, jaka i privlačna ova vibracija. Kako je to sve započelo, u nekim od idućih poruka. Kad ste dolazili ovdje znali ste da se i vama isto to može dogoditi. Znali ste da bi zauvijek mogli zaboraviti svoje voljene i svoj dom ali ipak ste došli jer ste u svom srcu čuli poziv!!! Taj poziv vam nije dao mira i vi ste morali krenuti u akciju. Veliki broj vas je  došao na ovu planetu spasiti zarobljene duše koje su zaboravile tko su i što. Znali ste da bi mogli zaboraviti na svoj dom, ali ipak ste se usudili doći. I sada se počinjete prisjećati sebe. U ovom veličanstvenom trenutku i mi se zajedno sa vama radujemo i veselimo. Predivno je kad se probudiš i dočeka te nova zora, novi dan, novo svitanje!

Poruke prenio: Ivan Žganec

Poruke Ratnika Svjetlosti

Poruke Ratnika Svjetlosti (II)

Poruke Ratnika Svjetlosti (III)

Comments are closed.