Poruke Ratnika Svjetlosti VII – Postoji jedna velika prijetnja na ovoj planeti

Univerzum svemir svjesnostKao što ćete vidjeti, netko vas mota oko maloga prsta. Da, na ovoj planeti postoji jedna velika i opasna prijetnja. Postoji jedna velika prijetnja, a time i mogućnost da se uruši ovaj svijet. Govore vam da su to tajna društva, govore vam da su te neki izvanzemaljci, bombe, GMO, čipiranje ljudi, opasne zrake, otrovana hrana, voda ili zrak. Neki vam pak govore da su to strani entiteti koji vas opsjedaju. Straše vas svime i svačime samo da vam odmaknu pogled sa one prave prijetnje. To je kao igra. Kao u šahu. Protivniku trebate skrenuti pogled od one prave prijetnje i onda ga zaskočiti. Upravo to vam i rade. Oni igraju igru tko je mudriji i pametniji. Ta igra je izazova vi ste ju prihvatili. Sve ove prijetnje o kojima vam govore su kao magla, a iza te magle krije se prava istina. Sve ove prijetnje su dječja igračka naprema pravoj opasnosti, sve te prijetnje se mogu sakriti pred jednom veliko silom!  Ne postoji veće prijetnje i veće sile na ovoj planeti od vas samih!

Vi sami ste najveća prijetnja ovome svijetu

Da, upravo tako. Nema veće prijetnje ovom sistemu od vas samih! Sistem koji je temeljen na lažima i prevarama, sistem koji je temeljen da druge koči u razvoju, počinje da se ruši pred poplavom donosioca svjetlosti. Soba je bila mračna, sada, sve više i više u njoj ima svjetla. I tako, stvari se čiste. Nasmijte se sami sebi kako su vas dobro uplašili i izigrali. Zamislite što bi se dogodile da se neke pčele u košnici pobune i odluče stvoriti svoj svijet, svoju posebnu saću. Stari sistem i stara matica bi došle pod znakom pitanja i opstanka. Ista ta stvar i ta situacija je i ovdje u ovoj košnici. Igra šaha je igra mudrosti. Gradite svoj svijet korak po korak. Iz vašeg kuta gledanja, ponekad se čini da treba cijela vječnost da se nešto pomakne sa mrtve točke. Sa naše točke gledanja, ove promjene se odvijaju svjetlosnim brzinama. Pravi val promjena i pravi val donosioca svjetlosti, stigao je tek pred nekih tridesetak godina. Nama je to nije ni treptaj oka. Da bi lakše razumjeli, dat ćemo jedan grubi primjer. Ako u ratu šaljete pješadiju na protivnika, mnogi u prvim redovima će izginuti. No ako ih šaljete stalno i stalno, protivnički redovi će kad tad morati uzmaknuti. Tako je i ovdje. Oni koji su bili među prvima, mnogi od njih su pokleknuli, „poginuli“, jer su bili previše šokirani i izgubljeni u ovom svijetu. Mnogi su poklekli što je bilo i za očekivati. Mnogi su završili pod utjecajem raznih opijata ili bili proglašeni ludima. I tako, oni među prvima, čistili su put. Malo po malo došli smo današnjih dana. Vas je sve više i više i time vam je sve lakše i lakše graditi jedan novi svijet. Vi nadopunjujete jedni druge. Vi jedni drugima dajete snagu da rastete i da se razvijate. Vi to osjećate ili ćete osjetiti.

Kad spoznate svoju veličinu, sve prijetnje će se rasprsnuti kao balon od sapunice

I tako, možete se nasmijati u lice svim tim prijetnjama koja vam nabijaju na nos. Time vam samo skreću pozornost da ne bi ste spoznali kakva ste vi sami prijetnja. Nema veće sile od čiste svjetlosti. Netko jako dobro zna tko ste vi i odakle ste došli. Netko dobro zna kakav potencijal imate. I upravo zbog toga, oni su bili prisiljeni zaigrati jednu igru. Morali su vas prisiliti da zauzmete obrambeni stav. Jer u tom stavu vi samo mislite na obranu, a vaš razvoj, vaša evolucija je na čekanju. Ali oni ujedno znaju i koliko ste ostali zbunjeni došavši na ovaj svijet. Taj potencijal koji nosite, razvija se u vama pod utjecajem svjetlosti čiste Svjesnosti. Baš kao što svjetlost utječe na voćku da urodi predivnim i sočnim plodovima, tako ćete i vi pod utjecajem svjetlosti čiste Svjesnosti uroditi predivnim i čudesnim plodovima. Zemlja je bila pod izolacijom Svjesnosti neko vrijeme. Dolaskom vas, ona se ponovno vraća tamo gdje joj je i mjesto. Zaštitni slojevi oko planete pucaju kao trula mreža. Svjetlost sve više nadire do vas samih i tako utječe na vaše sazrijevanje, na vašu evoluciju. Čim više ima svjetlosti na ovom mjestu, to možete vidjeti da su sve veći i sve širi rasponi, kako da vas zadrže u tami. Mi smo ovdje zajedno sa vama. Ovdje smo da asistiramo jedni drugima. Svjetlost se spušta ravno u vaše centre, u vas same.

Povezivanje sa Zemljom i Univerzumom

Kako dopustiti svjetlosti da uđe u nas? Prije svega morate se malo opustiti od svega. Obrambeni stav koji vam je nametnut, malko je otupio vaše mišiće. Utjelovite spoznaju da niti jedna prijetnja nije ništa u usporedbi sa vama. Da bi ste mogli primati, trebate biti opušteni. Teško ćete u grču popiti jednu običnu čašu vode. Tako je i sa ovime, teško ćete primiti svjetlost u grču. Čovjek je tako stvoren da mu kralježnica bude antena za spajanje sa višom svijesti. Ruke i noge su tu kao osigurači da energija teče skladno. Dozvolite sebi jednu jedinu minutu dnevno za ovo jednostavno spajanje. Mi ne donosimo ništa novo. Ove stvari se prakticiraju, ali su u velikoj mjeri izgubljene ili iskrivljene. Neki ljudi ovo prakticiraju, većina ne.

Ovo je jednostavan proces povezivanja

 Povežite se ponovno, zajedno sa nama. Nije bitno da li sjedite ili stojite, da li ste na miru ili hodate. Lakše će vam biti ako se smirite i ako to radite ujutro kada ste još djelomično povezani sa podsvijesti, kada vam se frekvencija uma još u potpunosti nije vratila u ovaj vaš svijet. Vaša kičma je antena, iz nje se pruža tanki svjetlosni stup prema planeti Zemlji, duboko u nju, i pruža se prema svemiru u beskonačnosti. Pustite mašti na volju, neka taj svjetlosni stup svjetlosti ode duboko u zemlju, osjetite njegove korijene kako su tamo negdje dolje. I opet, pustite mašti na volju, neka se svjetlosni stup, konopac proteže duboko u svemir. I tako vi se povezujete. Ovo je kao pupčana vrpca koja vas povezuje sa vašim roditeljima.

Dozvolite si svaki dan nekoliko desetaka sekundi ove igre ponovnog povezivanja

Nije samo svjetlost u igri. Mi ćemo buditi vašu svjesnost i uz pomoć zvuka. Zvuk nam je još jedan alat da pobudimo vas same. Možda ćete čuti u ušima kako vam zuji, možda ćete čuti šum. To su posebne frekvencije koje se probijaju do vas. Ponekad će vam ovi zvukovi biti naporni, no to su stvari koje se moraju podnijeti. Svjetlost i zvuk, glavni su nam alati. Pokušajte slušati te zvukove, oni će vaš um odvesti na neko drugo mjesto. Svjetlost i zvuk su jedno te isto, samo je „pakovanje“ drugačije.

 Mi znamo za onu priču koju je davno napisao jedan od Ratnika Svjetlosti. On je pisao priču o jednom galebu koji je želio biti slobodan, pisao je o galebu koji je tražio savršenstvo. Znamo da neki od vas, isto tako, čuju neki nježan šapat u glavi unatoč svoj toj graji u jatu. Neki čuju tihi poziv, koji je tih kao šapat u vjetar-ŽELIŠ LI NAUČITI LETJETI, ŽELIŠ LI BITI SLOBODAN? Vaš um misli da mu se samo čini, misli da si on umišlja neke stvari jer to ne bi bilo prihvaćeno u jatu u kojem živite. Vi ne možete čuti tuđi glas u glavi, vi niste pri sebi-govore vam u jatu, uče vas tako u jatu, tako je um i prihvatio. Znamo, velika je galama i graja, mnogi vode borbe za riblje glave i znamo da će samo neki čuti poziv. Dozvolite tom nježnom glasu u vašoj glavi da se razvija, podarite mu poštenu priliku da kaže ono što želi reći. Njegujte ga i volite. I vidjet ćete u što će se razviti. Možda ćete mu i dopustiti da vas vodi, pa vas možda i odvede na mjesta za koje niste mogli niti sanjati. Mi vam šapćemo, šapće vam pravi Ja. Štitovi na ovoj planeti su gusti, informacije se ne probijaju tako lako. Nemojte nikada očajavati i prestati tražiti. Ako nećete prigušiti taj nježan glas u vašoj glavi, onda nikad nećete prestati tražiti jer vam on neće dati mira. Govorit će vam: Jesi li to tražio u životu, želiš li to doista, jesi li sretan s tim, je li ovo tvoj dom, je li ovo tvoja obitelj… Pitanjima nema kraja. I ona vam ne daju mira. Tražite Savršenstvo i naći čete ga. Neki su pak u jatu toliko glasni da ne čuju niti sami sebe. No to je njihov izbor. Nemojte si dozvoliti da vas odvuku u tu igru bez kraja-tko je glasniji u kreštanju! Imajte razumijevanje za njih. Već smo vam spominjali da ste i vi morali biti takvi da bi ih razumjeli.

Podsvijest kao kurir

Vaša podsvijest je kao poštar, kao kurir. Ona je sloj između vašeg fizičkog bića i vašeg pravog ja. No, ona nije samo običan poštar, ona je kao poštar sa autopilotom. Sve automatske radnje koje obavljate, obavlja autopilot-podsvijest. Vi ste kao vozač koji se je udobno smjestio, gleda kroz prozor, promatra, i sve ostalo prepustio je autopilotu. Spavanje, jedenje, potreba za učenjem, društvom, aktivnošću, i slično, sve su to potrebe za koje se ne pitate zašto ih činite. To su automatske radnje koje su svima usađene u podsvijest, radnje koje svatko želi isprobati na svoj način. Vi imate potrebe za razumijevanjem, zato učite, čitate, meditirate. Imate potrebu da se osjećate živim, ispunjenim, zato se družite sa drugim bićima, zato odlazite u stanje meditacije ili molitve i sl. Ako zamislite krevet sa madracem, koji čvrsto stoji na nogama, on predstavlja vaše pravo Ja. Plahta koja dolazi na njega je vaša podsvijest. Na to idu ostali slojevi koji čine vaše materijalno biće-materijalno tijelo, emocionalno i psihičko. A ono što leži između tih slojeva, ono što ostavi sve to ujutro u neredu, to je sam život. Život ostavlja tragove na svim tim slojevima osim na samom krevetu. To je zbog toga jer je vaš Ja uvijek izvan vremena i prostora i upravo taj „sloj“, podsvijest, štiti da vaše Ja nema posljedice ove škole. Podsvijest prenaša informacije iz materijalnog svijeta do vas i obratno, iz viših dimenzija (na primjer preko snova) do fizičkih nivoa. Podsvijest sadrži informacije iz svih života a ne samo iz ovog. Vaša podsvijest je kao radno odijelo.

Što je vaša uloga, što morate učiniti

Kao što smo spomenuli, oni među prvima koji su stizali čistili su teren. Takvih ima još uvijek kojima je uloga čišćenje terena. Teren se čisti da bi se informacije mogle sve lakše i lakše donositi do ljudskih duša. Svatko ima određenu ulogu koju ste si zadali. Uz one koji su u prvim redovima, uz vas „čistače“, neki od vas imaju ulogu da postave pozornicu. Sve ove zadaće obavljate istovremeno po cijeloj planeti. Netko si je zadao više zadaća, netko jednu. Svatko si je zadao i određen termin kada će se probuditi. Neki će prije a neki kasnije biti probuđeni. Da se svi odjednom probudite bili bi ste previše zbunjeni i smušeni i ne bi vam nitko mogao biti od pomoći. Tad ne bi nikoga imali tko bi bio uz vas i bodrio vas. Ne bi bilo nikoga tko bi vam prenio neke informacije. I tako, jedni drugima, vi ste kao potporanj. Vi ste jedni drugima kao desna ruka. Neki od vas imaju uloge „postavljanje pozornice“. Kad se teren, više manje očisti, postavlja se pozornica. Naravno, pozornica se postavlja da se krene sa predstavom. Tad na scenu nastupamo mi. Mi ne možemo učiniti neke stvari iz naše pozicije, tako i vi ne možete učiniti neke stvari iz vaše pozicije. Prvo se moraju očistiti stvari tu „dolje“, gdje ste vi a tad uključujemo svoje uloge. Mi ne govorimo o nečemu što će se događati, mi govorimo o stvarima koje se već događaju. Ako vi niste čuli za te stvari, to automatski ne znači da se ništa ne događa. Onaj tko traži taj i nađe. Neka vam vatra u srcu nikada ne ugasne. Potpalite ju tu i tamo. Za sve ovo potrebne su vaše najveće vještine koje posjedujete. To su vještine dubokog mira i čiste Svjesnosti. Kad to ostvarite, onda ćete biti sposobni i spremni postaviti pozornicu za nas. Tad ćete već biti bliski sa nama. I onda mi krećemo sa radom i donošenjem svjetlosti izravno iz viših dimenzija. Znamo da je za većinu vas, ovakvo djelovanje još uvijek apstraktni pojam, no mi vas pozivamo na strpljenje. Strpljenje je vrlina velikih. Govorite sebi, svojem umu i srcu da je sve onako kako ste si dogovorili, da je sve onako kako mora biti. Neka vas vodi veliki Duh. Ako će vaša vatra nastavljati da gori onda je samo pitanje vremena kada ćete vi stupiti na scenu. Mi znamo da ste vi sretni i ispunjeni samo onda kad izvršavate svoju zadaću, svoj zadatak.

Djelovanje je ono što vas ispunjuje

Da, ono pravo djelovanje vas može ispuniti. Jer tek tada vi se počinjete osjećati živim, tek tada se počinjete osjećati da se oslobađate nekog čudnog tereta. Djelovanje je vaš put prema slobodi. Mi znamo da se mnogi od vas osjećaju zakočenim, na neki čudni način prigušenim. Okolina vam ne dopušta da se izrazite u punoj mjeri. Ne osjećate potpunu slobodu. Mi to vidimo. Napeti ste u iščekivanju prave akcije, samo ne znate kada i kako. Osjećate da vam vaša budilica za buđenje svjesnosti otkucava. Događa se i to da ju mnogi prečuju, mnogi ju prespavaju. Buka oko vas je vrlo jaka. Ako ćete biti dovoljno staloženi, mirni, čut ćete alarm koji ste si navili. Bilo bi idealno da je svatko od vas besprijekoran Ratnik Svjetlosti. Ali situacija je zamršena i složena. No, kako smo i spomenuli, protivnički redovi se povlače. Vas je sve više i više. Putevi su pred vama sve čišći. Kako su drugi pred vama čistili, tako ćete i vi pred novom generacijom donosioca svjetlosti na ovu planetu. O njima se već govori. To su djeca Duge ili Dugina djeca. Ona će se roditi u obiteljima koje ćete vi osnovati. Ona dolaze samo na terene koji su očišćeni. Oni nikad prije nisu bili na ovoj planeti. Nisu imali niti jedan život ovdje. Vi ste se žrtvovali za njih i vi ćete ih podiči u veličanstvena bića. Sa jedne strane možete vidjeti roditelje koji su primjer kako se ne bi trebalo ponašati prema maloj djeci, dok sa druge strane, vi ćete biti (ili jeste) primjer kako se na noge podižu veličanstvena božanska bića koja će povesti ovu planetu prema veličanstvenoj evoluciji. Vi imate više razumijevanja za svijet nego bilo druga civilizacija u vašoj priznatoj povijesti. I kao takvi, imate mogućnosti osigurati čudesan razvoj novim dušama.

 

Vi niste ovdje došli da bi učili

Vi ste ovdje da bi podučavali.

 

Vi niste ovdje došli da bi slušali

Došli ste da bi govorili.

 

Niste došli da bi uzimali

Nego da bi davali.

 

Poruke prenio: Ivan Žganec

Comments are closed.