Propast populacija insekata je smrtonosno upozorenje za cijelo čovječanstvo

pčele izumiranje pesticidi

.

Znanstvenici upozoravaju kako populacije insekata diljem svijeta doživljavaju propast. To je znak za uzbunu, crveno upozorenje za čovječanstvo, jer ukoliko insekti dožive propast, cijela mreža proizvodnje hrane kao i eko sustav će se urušiti, što će dovesti do globalne katastrofe.

Ako se to dogodi, slijedi propast čovječanstva.

Uzrok ovog ubrzanog propadanja populacije insekata su široko rasprostranjeni otrovni poljoprivredni pesticidi i kemikalije (kao i EM zračenje).

Ove iste kemikalije uzrokuju bolesti i kod ljudi, zajedno sa herbicidima koji se koriste u kompletnoj konvencionalnoj industriji proizvodnje hrane.

Dok nas znanstveni službeni kadar obmanjuje i straši “globalnim zatopljenjem” zanemaruje daleko veću opasnost, opasnost od izumiranja uzrokovanu kemikalijama kojima smo onečistili cijeli planet.

Zašto svaki znanstvenik i novinar (mediji) ne upozorava svijet o opasnostima pesticida?

Odgovor je, naravno, jer su proizvođači tih smrtonosnih otrova bogate, utjecajne korporacije koje plaćaju medije, znanstvenike i političare da pokopaju-sakriju istinu i šire laži o “sigurnosti” istih. (sjetite se samo index-ovog propagiranja GMO-a i pljuvanja po organskoj hrani)

Naturalnews.com

Komentar TS – Ne postoji razlog da sva hrana ne bude organska, te da hranu za vlastite potrebe ne uzgajamo sami, čime u potpunosti zaobilazimo sve štetne kemikalije prilikom samog uzgoja, odnosno proizvodnje. Pesticidi ne samo da ubijaju insekte te uzrokuju brojne bolesti i poremećaje kod ljudi, već i zagađuju podzemne vode te ubijaju mikroorganizme u tlu, čime zemlja postaje neplodna i mrtva. UZGAJAJTE VLASTITU HRANU!

 

DOKUMENTARNI FILM “KAD PČELE UTIHNU”

Čak 80% pčela u SAD-u je nestalo. Sada, ta se noćna mora proširila i u Europe. Znanstvenici predviđaju da je to samo upozorenje pred globalnu ekološku katastrofu.

.