Recite “gospodarima” karme da ste suvereni – više niste svjetlosni radnik 2. dio

Istina lazProšlo je neko vrijeme otkad sam objavio prvi članak, i radio sam mnogo sati na ovom koji slijedi iza ”Zašto ja više nisam svjetlosni radnik”. Taj članak je generirao puno pozitivnih odgovora , kao i veliki otpor i prezir od onih unutar pokreta ”New (c)Age” (Novi kavez) koji su ulagali mnogo u iluzije lažnog svjetla .

Znam da je mnogo toga što sam otkrio u tom članku teško za prihvatiti , ali ja sam predan istini, gdje god da ona vodi.

Ovaj članak će se nastaviti tamo gdje je prethodni stao, pa ako već niste pročitali prvi dio , molimo vas da pročitate, jer će se termini koji su definirani u ”zašto više nisam svjetlosni radnik ”  ovdje koristi bez definicije .

Piše: Cameron day

.
“Gospodari ” karme

Paraziti lažne svjetlosti demijurga poznati i kao “Gospodari ” Karme su možda najgori prekršitelji slobodne volje koje sam susreo, odmah do samog pokvarenog  Demijurga . Oni su primarni vratari koji dopuštaju ili odbijaju pristup bićima u, i iz demijurškog sustava , i oni kao takvi, moraju biti izloženi .

Ova perverzija prirodnog zakona karme je tako zapanjujuća u tolikom opsegu da ću biti u mogućnosti pokriti samo njegov mali dio u ovom članku. Za početak, oni koji su odgovorni za kršenje slobodne volje reinkarnirati će se sve više , i više , i više ( i više ), zbog jasnog kršenja Universalnog Zakona .

U “Slobodnom Svemiru” izvan sustava porobljavanja pokvarenog demijurga, biće je slobodno utjeloviti se na bilo koji planet koji to želi.

Kada fizički život bića dolazi do svog kraja (nakon stotina , možda i tisuća godina), on se vraća u beskonačan izvor na odmor, a zatim odlučuje što želi učiniti kako bi i dalje učili i rasli.  Nigdje u ovom procesu ne postoji hijerarhijska skupina kontrole, manipulativna bića kao što su “gospodari ” karme sadašnjosti .

Kao što možete vidjeti po mom korištenju navodnika oko riječi “gospodari”, odvratno mi je uopće ih zvati tako. Tako po mom uobičajenom stilu, dao sam tim bićima novi, pomalo sarkastičan naziv: Izmeti karme. Počeo sam ih zvati tako nakon jednog susreta od prije nekoliko mjeseci, kad sam skidao duboke slojeve nametnutih ugovora koji su se pokušali zadržati na mjestu . U jednom trenutku u tom procesu nasilno sam im rekao: “Vi ste najveći komadi sranja koje sam ikada vidio . Ne dugujem vam ništa. Vi dugujete svakom biću kojim ste manipulirali, dug koji nikada nećete biti u mogućnosti vratiti!” U tom trenutku , napustili su me vrlo brzo .

Nakon toga, ime Izmeti karme nekako je ostalo. Iako je donekle dječiji , mislim da odgovara, a nadam se da ćete misliti o njima na ovakav isti način , tako da ne budete prevareni od strane njihova umjeća prevare sada ili kasnije, kad odete iz ove fizičke stvarnosti. S ovim malim preimenovanjem, hajdemo istražiti neke od načina na koji Izmeti karme (u daljnjem tekstu IzK) manipuliraju bićima .

.
Muljaža ponavljanja svjetla
Primarni alat koji IzK koristiti za manipulaciju bićima da prihvate gotovo beskrajne reinkarnacije u (lažnom ) “ponavljanju svjetla”. Kada tijelo osobe umre, oni se odsele u astralne sfere i počnu gubiti većinu svog prethodno stvorenog identiteta.

Ako se dopusti da se taj proces odvije bez prekida, Istinsko svjetlo tog bića će izroniti iz njega, a oni će otpustiti jedan po jedan sloj ograničavajućih uvjerenja nastalih u toj inkarnaciji.

Međutim , unutar područja kontrolnog sustava demijurga, ono što će se dogoditi je da IzK presretnu to biće baš kada njihova svjetlost počme izranjati iznutra te ih okruže sjajanim prikazom šarenog vanjskog svjetla. (To je razlog zašto većina ljudi s iskustvima blizu smrti kažu da idu kroz tunel svjetlosti.) Blistav vanjski zaslon odvraća biće od svjetlosti koja izlazi iz njih, te ih hipnotiziraju kroz usklađivanje frekvencije i aktivaciju bilo kojeg i svih vjerskih programiranja kojima je biće bio izloženo tijekom svog utjelovljenja .

IzK i ostali članovi duhovne lažnoarhije poput ”arch anđela” i “Uzašlih Majstora” često će biti prisutni u pozadini tijekom ovog procesa. Kako je pojedinac ispunjen osjećajem sveopće ljubavi i povezanosti, oni su mu rekli da taj osjećaj dolazi u njih od vanjskih “bića od svjetlosti ” koji su ih okružili .
Međutim , taj osjećaj univerzalnog jedinstva i ljubavi zapravo izlazi iz unutrašnjosti bića , a to se reflektira natrag njima od strane IzK i lažnoarhije. Pojedinac nema vremena za razmišljanje o tome što se događa, jer su se brzo preselili u fazu “premotavanja” procesa. Pokazali su mali film o njihovom životu koji je usredotočen na razočaranja, neispunjene želja, bolna iskustava i štetne događaje koje je osoba doživjela tijekom svog života .

Kroz ovaj pristran i manipulativan “životni pregled” bića se osjećaju loše u vezi svog života, a to je upravo ono što IzK žele .

Oni kažu osobi da, iako su pali na mnogim stvarima u svom životu, da će dobiti priliku da se vrate još jednom i da “isprave stvari” u novoj inkarnaciji . Biće je onda zahvalno na ovoj prilici za iskupljenje i prihvaćaju ugovore koji im IzK prezentira da se ponovno utjelove.

Ako to biće odgojeno s kršćanskom vrstom indoktrinacije, oni će susresti “Isusa i anđele”, ali će im biti rečeno da “još uvijek nisu dostojni ući u kraljevstvo nebesko.”

Naravno, strah da će biti poslani u pakao je toliko jak u njihovom sustavu vjerovanja da  skaču na priliku da se reinkarniraju i postanu “dostojani” ući “Božje kraljevstvo”, što je zapravo Demiurgovo kraljevstvo .

Nakon što je pristalo da se reinkarnira , biće je onda poslano u “rajsku dimenziju ” u srednjim i gornjim astralnim sferama da čekaju reinkarnaciju . Ovaj svijet je lijepo uređen sa simulacijama prirode, lijepim pogledom i osobljem “anđela čuvara” koji osiguravaju da se ta bića vrate na Zemlju, kada dođe njihovo vrijeme. Naravno , ti “čuvari” su zapravo parazitski pastiri koji čuvaju svoje stado, a ne postoji dopuštenje za bića s tog područja da idu negdje drugdje.

.
Karmički prijenos

Ako je sadržaj života pojedinca , nezacijeljene rane i neispunjene želje nisu dovoljne da ih se uvjeri da im je potrebna reinkarnacija, onda im se prezentira još drskija obmana. Reče im se da su u prošlim životima počinili strašne zločine, a onda su rekli da im je potrebno nastaviti inkarniranje u nepovoljnim uvjetima , kako bi “odradili” tu lošu karmu .

U stvarnosti , život koji im je prikazan NIJE njihov, nego djelovanje nekih bića usko povezanih s lažnoarhijom koji je sklopio pakt s njima kako bi izbjegao pruzimanje energične odgovornosti za svoje postupke .

Neki od tih zločinačkih bića zlonamjerne energije onda se projicira na pojedinca koji je prevaren u uvjerenju da su jednom bili strašni kriminalci.

Biće tada pravi dogovor za  “otpuštanje” “loše karme” koju su (navodno)  sami sebi zaradili, ne shvaćajući da je to sve bila laž smišljena da bi ih potčinilo i porobilo. To je učinjeno kako bi prinudili bića na dogovor da se reinkarniraju i preuzmu odgovornost za zločine koje nisu počinili, osiguravajući da će sljedeći život te osobe biti ispunjen nepotrebnim nevoljama.

Ovaj karmički prijenos također omogućava ovim tamnim čarobnjacima koji su usklađeni s lažnoarhijom da izbjegnu posljedice vlastitih postupaka. Ovaj prijenos se koristi i u velikim razmjerima na populaciju planeta kroz oblike masovne kontrole uma i medijske manipulacije. Za ispravno ovo objasniti biti će potreban posebni članak , ali osnovni mehanizam kako je to učinjeno je kroz podsvjesne sporazume ugrađene u cijelim medijima , logotipima, financijskim ugovorima, pomorskim zakonom i drugim ” institucijama matrice.”

.
Prisilni demijurški ulazni ugovori

Još jedan vrlo važan aspekt ugovora koji se stavljaju nakon bića od strane IzK su izvorni ”ulazni ugovori” koje su bića koja ulaze u korumpirano demijurško carstvo prisiljeni potpisati samo da bi čak mogli i ući u ovaj sustav. Mnogi od nas došli su ovamo iz onoga što ja nazivam “Slobodni Svemir ” pomoći demontirati demijurgov sustav iznutra , a lažnoarhija je nametnula opsežan popis prisilnih sporazuma na te “slobodne duše” kako bi se ograničila njihova učinkovitost .

Taj sporazumni unos također sadrži odredbe koje omogućuju nespecificirane teškoće kako bi bili poravnati sa bićima tijekom inkarnacije, uključujući, ali ne ograničavajući se na: traumu rođenja do loših roditelja, fizičkog zlostavljanja , seksualnog zlostavljanja , psihičkih napada , eteričnih implantacija , manipulacije snom, regrutacija korporacije lažnih svjetlosnih radnika, “poblemi u odnosima”, zdravstveni problemi , novčani problemi, fizičke otmice i implantacije , nedostatak samopoštovanja i još mnogo toga .

Većina bića Slobodnog Svemira dolaze unutra prilično uvjereni da mogu prevladati ova ograničenja, pa su se prijavili .

Tu stvarno nije bilo puno opcija , ali neki od nas su pregovarali žešće od drugih i bili su manje opterećeni tim štetnim ugovorima , ali nitko nije ušao “nepovrijeđen.” Bez obzira na to koliko mnogo prislinih ugovornih ulaza imamo , vrlo je važno uklanjanje svih tih ugovora, kako bi se očistili i nastavili s našim izabranim zadacima iscjeljivanja i buđenja drugih, kao i razbijanjem demijurške strukture iznutra .

.
Opozivanje ugovora

Ovo  je proces kojim se koristim, i koji dijelim s drugima o čišćenju sporazuma. Lažnoarhija skriva kopije tih ugovora u različitim sferama , pa je specifičnost važna u ovom procesu . Također je važno da se u taj proces krenete iz vašeg Suverenog Unutarnjeg Ja (Višim Ja, Božansko ja, itd.), i da taj proces bude samo vaš. Samo čitanje izjava opozvanja neće napraviti posao. Moramo se svjesno upustiti u ovaj proces koristeći snagu naše volje da postignemo efekt promjene koju želimo .

Ustanovio sam da kada jednom osoba počne sa uklanjanjem sporazuma, to im postaje lakše s vremenom kopati dublje kako bi pronašli više njih . Budite svjesni da se ugovori često razbijaju u različite fragmente kako bi ih bilo teže naći. Na primjer, mogu postojati ugovori o teškim ljubavnim vezama, teškim odnosima s roditeljima , s braćom i sestrama , s prijateljima, itd. To su sve različiti “sporazumi klastera” koji trebaju biti specificirani i uklonjen u odvojenim procesima .

Dakle, ne brinite o tome da se oslobodite svih sporazuma odjednom. Uzmite si vremena , i radite na njima svakodnevno, kada osjetite da utječu na vas. Proces naveden u nastavku se temelji na samočistećem sustavu Razine 1 i Razine 2 , koji čine temelj za posao energetskog čišćenja koji ja radim .

 

 • Stanite u snazi svoje Unutarnje Božanske suverenosti. Proširite svjetlo svoje Božanske Unutrašnjosti / Višeg Ja iz svog srca, okružujući svoje tijelo u sferi srca Suverenom energijom.
 • Spojite se na Zemljinu jezgru, Galaktičku jezgru, nepresušni izvor i snagu Božanskog izvora svjetla .
 • Zatražite od Galaktičkog  Vakuma da bude spreman ukloniti sve u središte galaksije. (To je dimnjak oblaka galaktičke energije jezgre koja usisava sve što treba biti uklonjeno i preobraženo.)
 • Pozovite sve ugovore vezane za “osjećaj žrtve” (ili bilo što drugo) na ovoj vremenskoj crti i svim drugim linijama u prošlosti , sadašnjosti i budućnosti , a unutar svih dimenzija , gustoće , razina, prostora i stvarnosti.
 • Pozovite na vraćanje svih klauzula, kopija, arhive, ogledala, kopija suprotnih strana, i svega drugoga  sporazuma .
 • Izjavite, “Iz unutarnjeg autoriteta mojeg Suverenog Ja, izjavljujem da su svi ovi ugovori ništavni i nevažeći. Opozivam SVE te ugovore, kao i sve kopije druge strane, povrat u prijašnje stanje klauzula, duplikata, arhive, kopija, itd od svega prethodno navedenog.”
 • Proglasite “Ja vraćam natrag svu moju energiju koja je utrošena u tim sporazumima.” Nakon što se vaša energija, esencija, fragmenti duše, itd. vrate k vama , reintegrirajte ih kroz srčani centar.
 • Zapovjedite, “šaljem sve te ugovore i sve aspekte ranije imenovane u Galaktičkom vakuumu  koji će biti preobraženi u središtu galaksije.”
 • Preusmjerite sve “kopije suprotne strane” tih ugovora i pošaljite ih u galaktički vakum na preobrazbu. To su kopije ugovora koje drže parazitska bića koja cijede manje količine vaše energije putem tih sporazuma. Neka od tih bića mogu tvrditi da su “gospodari ” karme kako bi objavili vlast nad vama. Ne vjerujte u ništa od njihovih laži .
 • Recite tim bićima Demiurga: “Ja sam Suveren. Svima vama parazitskim bićima ”suprotne strane” se daje na znanje da vam je zabranjeno da IKADA više utječete na moju energiju. Ako pokušate prekršiti moja suverenu energetsku sferu , ja ću vas snažno poslati u Galaktičku jezgru na preobrazbu. Dok će preobrazba biti najbolja stvar koja vam se ikada dogodilo, moguće je da nećete izroniti ako ne postoji ništa ostalo u vama što se da spasiti i preobraziti. Upozoreni ste.”
 • Dalje , ponudite tim bićima demijurške kontra strane priliku da zakorače u Galački Vakuum i budu preuzeti od galaksije i preobraženi. Neki od njih će iskoristiti ovu priliku, tako da oni mogu biti slobodni od kontrole Demiurga i hijerarhijskog porobljavanja .
 • Objavite , ” Ja uklanjam sve utiske, implantate, slojeve, uvjerenja, percepcije, stavove, identitete, zamrznute emocije , itd. i sve ostalo što ima veze s tim ugovorima.” Zamolite svoju Božansku nutrinu da usmjeri galaktički vakuum u djelove vašeg nesvjesnog uma, podsvijesti, i kroz cijelu sferu  vaše svijesti da ukloni sve te dijelove, i sve ostalo u vezi s tim ugovorima .
 • Dalje , proširi svjetlo tvog pravog Suverenog unutarnjeg Ja da ispuni sva područja koja su očišćena. To omogućava istini o tome tko ste vi zapravo da zamijeni lažne tvorevine koje su uklonjene .
 • Pozovi i obnovi izvorni ugovor koji ste napravili s nepresušnim izvorom o inkarnaciji u ovo nemirno područje i o nošenju izvora svjetla u svom utjelovljenju . Neka snage ljubavi sadržane u tom izvornom ugovoru raspustite sve preostale konstrukte koji se odnose na one stare, umjetno nametnute ugovore.
 • Najvažniji dio svega toga je tvoja volja da se to sve dogodi . Budite malo ljuti, ako je potrebno, upregnite pravedno ogorčenje koje imate i koristite snagu svoje VOLJE.
 • Često potvrdite: “Ja sam suveren i nitko ne smije uzeti svoju energiju. Ja sam suveren i ni jedno biće ili ne- biće ne smije kršiti moj suvereni prostor.”
 • .

Galaktički Vakuum (usisivač)

To je alat koji koristim svakodnevno u uklanjanju ograničavajućih energija, braneći granice svoje suverene energije, također pomažem i klijentima da učine isto. Svaki misaoni – oblik , eterični implantat ili bezdušno biće koje se stavi u vakuum će biti  odvedeno u središte galaksije da se preobrazi natrag u čistu energiju. Bilo koje biće s dušom upućeno u galaktičku jezgru ili se preobrazi, očisti od se njihove tame i rehabilitira ili se otopi natrag u osnovnu energije (uništi se).

Bilo koji ishod za mene je dobar, iako uvijek navijam za njih da izrone ozdravljeni, razumna bića koja mogu opet postati produktivni članovi svemira. Hoće li ili ne ova bića ozdraviti obnovljena ili će biti uništena je između njih i Izvora. Ja ne odlučujem o tome, Ja jednostavno služim kao galaktički provodnik  da pošaljem biće da se pogleda u Galaktičko ogledalo, preuzme odgovornost za svoje postupke i nada se izlječenju i povratu razuma.

Ja upozoravam ta bića jednom da ne smiju kršiti moju Suverenu energiju i da moraju odstupiti ili ću koristiti obrambenu silu kako bi ih poslao u galaktičku jezgru. Većina njih će napraviti show od svojeg odustajanja , ali će pokušati kasnije poslati unutra energetsku sondu ili “pipak” kako bi nastavili svoju dnevnu rutinu. Kad osjetim to , idem na izvor upada sa više Galaktičkih usisavača i “čistim kuću.”

Oko polovice tih parazitskih , demijurških bića može biti otkupljeno i preobraženo natrag u razumne, produktivne članove slobodnog svemira. To je zapravo prilično dobar odnos , s obzirom koliko su daleko u strahu, ludilu, kontroli, porobljavanju, zlostavljanju, manipulaciji , uništavanju i hijerarhiji ta bića otišla.

.
Univerzalni zakon & Obrambena Sila

U većini new-ageovskih doktrina, smatra se “Neduhovnim” ili “konzervativnim” čak i razmatranje korištenja obrambene sile. Dobar mali new – ager očito bi trebao pustiti ljude i parazitska bića da hodaju po njima, kradu od njih, iscijede njegovu energiju, manipuliraju / postavljaju implantate i štete im na bilo koji način koji žele. I ne samo to, već bi oni također trebali suzbiti bilo koju “negativnu emociju”, tako da će u osnovi biti “sretne žrtve” takve zloporabe. Ovaj manipulativni, pritajeni “nauk” dolazi od lažnog svjetla , i ništa ne može biti dalje od prave istine .

Primarni Univerzalni zakon je vrlo jednostavan: Sva bića su suverena i imaju slobodnu volju da izraze svoje kreativne porive na bilo koji način koji žele, ali nijedno biće nema pravo povrijediti i naškoditi druge.

Posljedica tog zakonu je također vrlo jednostavna: Zato što su sva bića Suverena, oni imaju pravo braniti se od zla, koristeći sve razine snage je potrebno da se zaustavi povređivanje na vrijeme, čak i ako to rezultira uništenjem onog koji nanosi štetu .

Porobljivači i prevaranti Duhovne lažnoarhije vrlo jasno, totalno krše Univerzalni zakon. Oni izbjegavaju prirodni “zakon privlačnosti”, koji reflektira akciju nekog bića natrag k njima, prisiljavanjem i manipulacijom drugim bićima da se suglase da budu žrtve i porobljeni, kao i uvjeravanje drugih bića da preuzmu odgovornost za njihove zločine kroz karmičke prijenose.

Mnogi slojevi prijevare Demijurških bića počivaju na VELIKOJ LAŽI da smo odvojeni od beskonačnog izvora. Bića lažnog svjetla onda nadograđuju tu laž, uvjeravajući bića da Univerzalni zakon ne postoji, da pojedinci nemaju neotuđivo pravo na samoobranu, da se oni moraju podčiniti  volji “autoriteta” Izmeta Karme, a ljudi moraju obožavati  psihopatski Demijurg i njegova “anđeoska” bića, kako bi im bio odobren ulazak u “Božje kraljevstvo”. Jednom.

Prava je istina da NIKADA nismo bili odvojeni od nepresušnog izvora, jer je to metafizički nemoguće. Biće može izabrati ignorirati njihovu vezu, vjerovati da ne postoji, pa čak i vjerovati da je ta veza prekinuta, ali vjerovanje u laž ne čini je istinom, jer Istina (s velikim I) nije relativna .

Kao metaforički primjer, zamislite , ako se skupina ljudi odluči odvojiti od atmosfere i diše zrak samo iz ronilačkih boca. Jesu li oni stvarno odvojeni od atmosfere? Ne, oni i dalje postoje u atmosferi, čak i ako dišu naizgled zaseban izvor zraka .

Ipak, demijurška bića su u potpunosti posvećena svojoj iluziji odvojenosti od Izvora, te stoga moraju pronaći alternativni izvor energije, koju izvlače od čovječanstva u obliku obožavanja, klanjanja, uvjerenja, ugovora druge ugovorne strane, iskrivljene seksualnosti, obmane, zbunjenosti, apatiju, borbu, bol, patnju, mržnju, smrt, itd.
ZADNJA stvar koju lažnoarhija želi je da čovječanstvo dođe do razumijevanja univerzalnog zakona i koliko temeljito smo porobljeni  kroz obmanu. ISTOG ČASA kada izjavimo: “Ja sam Vladar i NIJEDNO biće nema pravo uzeti moju energiju iz mene” igra se mijenja radikalno. Iz tog prostora znanja da smo Suverene Individue Izvora, možemo ostvariti naša suverena prava , uključujući i pravedno korištenje obrambene snage.

.
Pravo i krivo

Još jedan nauk kojime nas lažno svjetlo New Age pokreta inficira  je da ne postoji takva stvar kao što je dobro, ili loše, da je sve samo iskustvo koje je tu da nas nauči lekcije. Iako je istina da možemo naučiti vrijedne lekcije u nepovoljnim okolnostima, to ne znači da je to potrebno ili poželjno da budemo neprestano potlačeni, manipulirani, ugrađeni implanti, prevareni, robovi i iscjeđene energije . To su iskustva  koja je ljudska rasa već imala daleko previše.

Uz razumijevanje Univerzalnog zakona, možemo odmah primijetiti da je pogrešno naškoditi drugom biću koje nije učinilo ništa da bi nam naškodilo. Također možemo shvatiti da zajednički rad i suradnja ​​s drugima je često prava stvar za napraviti. Ovih se  jednostavnih pojmove treba čvrsto držati kako bi oslobodili naše umove od uvrnute “logike” predstavljene  newage učenjima koje bi htjeli da vjerujemo da je nevjerojatna količina patnje nanesene čovječanstvu u potpunosti njegov vlastiti rad, kao i prekrasna iskustva učenja, tako da mi ne trebamo poduzimati nikakve mjere kako bi pomogli drugima ublažiti njihovu patnju .

Jesu li Afričko – Američki robovi imali prekrasna iskustva učenja ? Što sa irskim i škotskim dužničkim službenicima prije njih? Što je sa srednjovjekovnim kmetovima, koji su mogli biti ubijeni po volji kralja ili jednog od njegovih poslušnika?  Ne, ti ljudi su jasno bili porobljeni, što se lako prepoznaje kao nešto što nije u redu raditi.

Isto tako , čovječanstvo nema prekrasno iskustvo učenja tako što robuje pokvarenom  Demiurgu duhovne lažnoarhije. Učimo jedno sigurno zaista,a to je kako izjaviti našu suverenost i prestati biti robovi! Pa , mnogi od nas jesu . 🙂

.
Hijerarhija

Jedan od glavnih korijena u tim svjetovnim i metafizičkim problemima je koncept hijerarhije. Gdjegod da gledamo u svijet, imamo (obično muško – dominantni) hijerarhijski sustav organizacije . Hijerarhija je podmukao, obeshrabrujući sustav vlasti, poslušnosti i porobljavanja kojeg MORAMO nadići kako bi započeli ozdravljenje nas i našeg svijeta.

Isto tako , moramo nadići “duhovnu” hijerarhiju koje potiče ropstvo, podložnost i slijepu poslušnost. Pokvareni demiurg i njegovi podanici arch-anđeli, lažni uzašli majstori , ET-evi, demoni, itd. su krajnji prikaz degenerične hijerarhije koja troši životnu snagu i ostavlja samo razaranja u svojoj brazdi.

Nadilaženje metafizičke hijerarhije je proces samo- oslobođenja /čišćenja, dobivanja samospoznaje, stjecanje znanja univerzalnog i zemaljskog Prirodnog zakona, i vježbanje naše suverene volje. Prvo, moramo skroz naskroz znati da smo potpuno povezana ekstenzija Božanskog beskonačnog izvora svega stvorenoga. Kad znamo da je to tako, ne samo da mislimo na intelektualnoj razini, shvatili smo da NE POSTOJI legitimni autoritet izvan nas samih . Postoji samo unutarnji autoritet i samouprava, koji kada su vođeni razumijevanjem univerzalnog zakona nam zabranjuju poticanje aktivnosti koje bi naštetile drugima.

Prosvijetljena samouprava i pridržavanje Univerzalnog zakona je temelj slobodnog društva. Samo s ovim temeljima na mjestu ćemo moći izbjeći ego zamku vršenja “vlasti” nad drugima da kontroliramo i reguliramo njihovo ponašanje koje ne štete nikome drugom.

Samo kroz Prosvijetljenu samoupravu ćemo biti u mogućnosti izgraditi potpuno novi tip društva koji samoorganizirano riješava probleme i vidi potrebe mnogih kao  istinski izraz želje da surađuju i naprave svijet koji koristi svima. To mora biti stalno razvijajući, ko – kreativni proces koji će se stalno otkrivati  dok ga angažiramo.

Svaka ideja treba biti ispitana i primijenjena tamo gdje postoji volja za prihvaćanjem na način otvorenog koda kroz dobrovoljno sudjelovanje svih pojedinaca koji su uključeni u ne – hijerarhijski , jednoslojni , samo- organizirajući proces. To zahtijeva potpuno novi način razmišljanja, organizacije i poduzimanja radnji, a svi stari modeli centraliziranog, vlasti od vrha prema dnu trebaju biti napušteni, jer kao što smo već vidjeli, bilo koji pokušaj da se postavi jedan “najbolji sustav” na svijetu uvijek će rezultirati ugnjetavanjem i u konačnici će se srušiti.

Imamo u sebi potencijal da OSLOBODIMO svako pojedino ljudsko biće iz okova porobljavanja sustava hijerarhije i vanjskog autoriteta, da rade zajedno i stvaraju rješenja za pružanje osnovnih potreba hrane, vode, struje, skloništa, odjeće, prijevoza i znanja za SVAKOG na planeti. Stvaranje samogenerirajućeg sustava za podršku svim ovim potrebama potpuno je ostvariv, ali samo ako možemo surađivati ​​kao suvereni pojedinci koji poštuju prava i granice drugih.

Takav pomak u našem svijetu ovisi o svima nama i znanju da smo suvereni , da izjavimo naš suverenitet, izbrišemo naše robovsko programiranje , a zatim surađujemo zajedno kao suvereni pojedinci sa zajedničkim ciljem maksimalnog osnaživanjem svakoga na planeti.
Proglašavanje suvereniteta.

Proces proglašenja suverenosti i uklanjanja lažnog programiranja koji je ugrađen u našu psihu iz višedimenzionalnih razina kontrole treba vremena i dosljedan napor. Moramo svakodnevno proglašavati: “Ja sam Suveren Vladar, ja sam slobodan . Samo * JA * može upravljati sa mnom.” ( Ili izjaviti na bilo koji drugi način koji želite, budući da si na kraju krajeva suveren vladar.JJ )

Također trebamo nastaviti proces samo čišćenja potrebnog da opozove sve ugovore koje smo napravili, bilo svjesno ili podsvjesno dali svoju moć vanjskim autoritetima, doživjeli nepotrebne patnje ili ograničenja, nosili “karmička” bremena koje nisu naši da ih nosimo, itd. To nije brz proces , a ja sam prolazio kroz moje vlastite verzije svakodnevno.

Lažnoarhija  ne poštuje slobodnu volju, zdrave granice ili vaše pravo da im rečete NE. Oni koriste sve moguće vrste manipulacije, prisile i golu silu da probiju svoj ​​put. Tako to  patrijarhalna hijerarhijska bića rade. (Uočite sličnosti u riječima hijerarhija i patrijarhata , i utjecaja “Archona”; vladara, gospodara.) Agresivna, dominantna energija patrijarhata nastoji kontrolirati svaki aspekt postojanja svakog bića, uzimanje i konzumiranje svega što eventualno mogu .

To je predstavljeno u  fizičkom svijetu (ispod) kroz korumpirane hijerarhijske vlade, tajna društva i korporacije koje iskorištavaju ljude i okoliš. To je zastupljena metafizički (iznad) od strane pokvarenog Demiurga i njegove legije porobljenih porobljivača, od kojih su Izmeti Karme jednostavno jedan odjel upravljačke mreže .

To je razlog zašto je toliko važno podsjetiti one nesnosne “gospodare” karme i SVE demijurške parazite da si ti SUVEREN, i biti spremni iskoristiti svoj ​​suverenu moć da podržiš tu izjavu. Oni ne govore jezikom ljubavi, pa to znači da moramo koristiti neku silu da prenesemo smisao izjave preko.
Ovako ja to vidim …

Teško je otkriti te stvari, buljiti u lica najzlobnijih bića u svemiru i reći im da sam ja Suveren i da im NEĆU dopustiti da me povrijede. Ironično ipak, na neki način još je teže podijeliti ove objave javno.

Toliko mnogo ljudi se u potpunosti predalo njihovom lažnom svjetlu “Uzašlim Majstorima, ET-evima i anđelima” koji im govore što učiniti , kako misliti i kako živjeti da me napadaju zbog otkrivanja ovih informacije oku javnosti.

Tim  ljudima, ja jednostavno kažem: Vjerujte što god želite vjerovati , ali ja ću nastaviti raditi na UPOZNAVANJU ISTINE , i poduzimanju odgovarajućih RADNJI da ispravim  nepravdu koje je načinjena čovječanstvu od strane samih bića kojima vi dajete vašu snagu.

Biram stajati u Istini kao suvereno Biće uz (ne ispod) Suverena bića Slobodnog svemira koji poduzimaju mjere kako bi se suprotstavili svim oblicima obmane, parazitizma i porobljavanja .

Zahvaljujem onima od vas koji će nam stati uz bok, i poduzeti mjere s nama .

Mnogo ljubavi ,
Cameron Day

Izvor: www.ascensionhelp.com

Comments are closed.