Strah od izbora

strah

Strah da će te pogriješiti ili izabrati nešto neodgovarajuće mnoge od vas vrlo često zadržava na mjestu i sprječava vas da krenete naprijed ka većoj sreći i životu koji želite. Ovo može biti velika smetnja, ali vi to možete promijeniti.

Mogućnost da pomaknete vaš pogled i shvaćanja ka pogledima koji odražavaju visu svijest, je jedan od poklona koji su na raspolaganju ljudskom rodu. U vašem 3-o dimenzionalnom tijelu vi možete da držite sva stanja svijesti sve do najvišeg nivoa dimenzionalne skale, sve do nivoa “Stvaratelja” ili “Izvora”. Mi vas čujemo da pitate: “Kako je to moguće ako sam ja 3-o dimenzionalno biće?” To je zato sto ste vi, sjetite se multidimenzionalno bice koje se projecira u ovu igru ili iluziju linearnog postojanja. Kako biste uspjeli da napravite ovaj pomak u svijesti i kako bi ste prešli preko “dimenzionalne granice”, vi morate da stavite centar svog bića u svoje srce (centrirajte svoju svijest u čakru ili energetski vorteks srca). Sa ovog mjesta vi imate mogućnost da pristupite svim nivoima svijesti. Možete ovo usporediti sa korištenjem funkcije “help/pomoć” kad igrate igru na računaru. Ta “help/pomoć” funkcija vam omogućava da pristupite informacijama o cilju igre, kraticama kako da dođete do cilja i osnovnim funkcijama i pravilima igre. Vaša svijest je trenutno koncentrirana na 3-će dimenzionalnu stvarnost. Vas centar srca, vaša čakra srca je univerzalna pristupnica ka (multidimenzionalnim) informacijama i pomoći.

Nivo svijesti koji ćete izabrati kad se fokusirate na vašu čakru srca je ovisan o “šablonu vaše duše”. Vaši vodiči iz viših dimenzija vam često pomažu u ovome. Zapamtite vi imate holografsku prirodu. Zapis svakog događaja je pohranjen u svim dimenzijama kao čisti neobrađeni podatak. Prisjećanje na događaj ili pregled na događaje se procesira kroz filtere ili poglede dimenzije sa koje se taj događaj gleda. Ako igrate igru u kojoj bi pogled sa perspektive “Stvaratelja” ili “Izvora” skinuo iluziju igre, vaše “vise ja” (higher self), nakon konsultacija sa vašim anđeoskim vodičima će odabrati da gleda na događaje sa niže perspektive kako bi sačuvali iluziju igre. U drugim situacijama vi odaberete da gledate na događaje sa vise perspektive kako bi ste pomjerili energiju, i tako se pomjerili unutar vaše 3-će dimenzionalne realnosti bliže cilju, sto god da je taj cilj.

Sto češće pristupate visim zapisima i sto češće održavate vaše više (i šire) stanje svijesti unutar vašeg 3-će dimenzionalnog tijela vaše tijelo počinje sve vise da odražava te vise vibracije. Zapamtite vaše tijelo je napravljeno od energetskog šablona. Kako mijenjate šablon tako će se i vaše tijelo promijeniti. Vi to nazivate “duhovno uzdizanje” (ascension). Stanice u vašem tijelu počinju da vibriraju na visim frekvencijama, tako viskim da prođu u novu dimenziju. Ovako ćete svi vi napraviti vaše novo tijelo za prelazak u “novo doba” koje slijedi (događaj povezan sa 2012).

Nikad nema pogrešnih izbora, vi birate vibracije unutar frekventnog područja. Vi odlučujete sa svakim uzdahom da li ćete ostati u području u kom se trenutno nalazite ili ćete pomjeriti poglede i promijeniti vaše mjesto (unutar frekventnog područja) u igri koju vi nazivate Život. Vi nikad niste zarobljeni na jednom mjestu i vi uvijek možete napraviti novi izbor koji će vas pomjeriti u novom smjeru. U stvari mi vas ohrabrujemo da to uradite. Život postane dosta dosadan ako uvijek ponavljate istu stvar, posebno ako to sto radite nije uzbuđujuće i ispunjeno radošću. Kad vas strah paralizira i kad ne možete napraviti odluku mi vam kažemo da napravite odluku i da izaberete bilo što kako bi se pomjerili naprijed i omogućili energiji da ponovo počne da teče. Neodlučnost je jedna od najbržih i najsigurnijih načina da zaustavite tok energije. Energija teče, možda ne uvijek na način na koji vi to očekujete ili na način koji će vam donijeti najveću radost, ali ona otvara vrata tako da možete ponovo stupiti u vezu sa “visim ja”. Ako ste u stanju da prepoznate vaša osjećanja o tome šta doživljavate vi možete podesiti vašu putanju i približiti se rezultatima koji su vise poželjni.

Ovo je zaista igra, i vi je jako volite igrati. Pokušajte da ne budete tako ozbiljni, nemojte da vam igra bude teška. Uživajte u njoj, zabavljate se! Cilj igre na ovoj planeti je da vidite koliko radosti možete stvoriti. Koliko ste u stanju manifestirati. Sanjajte velike snove, živite velikim životom. Čak i na autoputu života postoje alternativne putanje koje su ispunjene lijepim krajolicima. Uživajte u vožnji.

Comments are closed.