Top 5 najčitanijih postova u prošlom (9) mjesecu

Kažu da je kanabis opasan. Ali to nije istina, ona nije štetna za ljudsko tijelo ni um. Ona ne predstavlja opasnost široj javnosti, već je velika prijetnja naftnim kompanijama, alkoholnoj i duhanskoj industriji, te velikom broju kemijskih korporacija (koje proizvode lijekove). Velike biznis kompanije, s puno novca i utjecaja, skrivaju istinu od ljudi.

Istina je da kad bi se konoplja počela koristiti za golemi niz komercijalnih proizvoda, ona bi stvorila atomsku bombu u industriji, vjerojatno revoluciju! Najbogatiji su se zato urotili za širenje dezinformacija o biljci koja, kad bi se pravilno koristila, mogla bi upropastiti njihove kompanije.

 

 

Mellen Tomas Benedikt je zaista umro 1982. godine od raka. Imao je dijagnozu, liječenje i život bolesnog čovjeka. Postoje dokumenti, postoje snimke, postoji dokumentirana povijest bolesti. Benedikt je umro i ležao je punih sat ipo na stolu kao potpuno ohlađen leš.

Međutim, energija ili kako već hoćete započela je put čiji ishod možete pročitati u nastavku.

Benedikt je vidio Boga i sa njim je razgovarao. Vidio je Univerzum onako kako jest a ne kako ga mi zamišljamo. Danas se Benedikt bavi znanstvenim istraživačkim radomi ima šest američkih patenata iz podrucja kojim se bavi. Jedan je od osnivača Kvantne biologije.

 

 

Razgovor s uglednim hrvatskim fizičarem i znanstvenikom Davorom Pavunom o globalnoj manipulaciji, iluminatima – bankaroidima, buđenju i podizanju svijesti ljudi, budućnosti međuljudskih odnosa, raznim interesnim i financijskim skupinama, duhovnosti, novom uređenju svijeta i o mnogim drugim zanimljivim stvarima.

 

 

U današnje doba kada je informacija u mogućnosti da u trenu obiđe svijet, teško je za povjerovati kako postoje lijekovi za najteže oblike bolesti, a još teže, da velika većina ljudi, nikada nije ni čula za njih.

Vitamin B17, soda bikarbona, ulje od konoplje, korijen maslačka, … samo su neki od lijekova za rak koji su sustavno prešućivani, zataškavani od strane farmaceutske industrije, Svjetske zdravstvene organizacije, medija, …  Stoga prirodne lijekove koji liječe rak, a od kojih smo neke upravo nabrojali, bez zadrške možemo nazvati “Zabranjenim lijekovima”.

 

 

Naučite kidati veze

Kao što smo prije spominjali. Vi imate samo put. Na tom putu imate mnogobrojne postaje. Ono što je problem kod ljudi je to, da im te usputne postaje postanu ciljevi. A kao što smo spomenuli, cilj znači i završetak, kraj. Vi ste tu da ukažete ljudima, da im pomognete. U čemu? U kidanju veza! Kidanje veza je jedna jako bitna stvar. Kad se čovjek veže za nešto ili nekoga, više ne zna raskinuti te veze. One ga koče na putu. Usputna postaja na putu vječnosti, za njih postane trajna postaja. Međuljudski odnosi su najčešći oblik veza. Konflikti i sukobi. Kako raskinuti te okove.