U BUJICI O KORONAVIRUSU

 

Moramo priznati da nismo ljubitelji ove ekipe ali dotaknuli su se tema kojih se nažalost mainstream mediji nikad neće dotaknuti, već rade sve da ove i ovakve informacije budu cenzurirane i nedostupne…

Informacije nisu potpune, primjerice nitko nije spomenuo u videu Kinesku, takozvanu digitalnu diktaturu, činjenicu da je u Kini već zaživjela tehnokracija, da je stanovništvo neprekidno praceno i nadzirano putem tehnologija prepoznavanja lica, pametnih mobitela i Umjetne inteligencije, a i samim time da je upravo svrha koronavirusa i medijske histerija na zapadu, uspostava istog tog tehnokratskog/korporativnog sustava nakon kraha svjetske ekonomije.NAPOMENA

Molimo sve koji prate stranicu da informacije vezane uz svjetski ekonomski krah shvate ozbiljno, jer situacija je ozbiljna. Ali nema mjesta panici.

Ono što svima prvo pada na pamet u takvoj situaciji, je novac, ali koja korist od novca ako nema hrane koju biste njime mogli kupiti.

Stoga, pozivamo sve da zasade svaki komad zemlje koji im je dostupan. Sreća u nesreći je da je upravo vrijeme sadnje, iskoristite to vrijeme, zasadite krompir, mrkvu, grašak, ciklu, a kasnije mahune, grah, rajčicu… itd. i to ako je moguće, u većim količinama nego što vam je potrebno.

Na svu sreće, za one koji žive u gradu, informacija vezanih uz vrt na balkonu ima pregršt…

https://living.vecernji.hr/zelena-zona/krenite-u-akciju-na-balkonu-1161113


 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.