Vrsni stručnjaci i doktori svjetskog glasa o koronavirusu

KORONAVIRUS
 

Pozivamo sve da se drže propisanih mjera u borbi protiv koronavirusa, od samoizolacije do ostanka kod kuće, ali drugačije mišljenje mora biti dostupno široj javnosti, kao što je to ustavom i zakonima propisano i zajamčeno, jer u suprotnom koračamo ka društvenom poretku za kojeg smo vjerovali da je desetljećima iza nas.

U videu govore:

Dr Sucharit Bhakdi je objavio na stotine naučnih radova te je specijalist mikrobiologije. Bio je profesor na Sveučilištu Johannes Gutenberg u Mainzu i voditelj Instituta za medicinsku mikrobiologiju i higijenu, te jedan od najcitiranijih znanstvenika u njemačkoj povijesti.

Dr. Wolfgang Wodarg je njemački liječnik specijaliziran za pulmologiju, političar i bivši predsjedavajući Parlamentarne skupštine Savjeta Evrope. 2009. godine pozvao je na istragu navodnog sukoba interesa oko reakcije EU na pandemiju svinjske gripe.

Doktor Velo Markovski, makedonski infektolog, profesor na Madicinskom fakultetu Univerziteta Goce Delčev u Štipu, biši direktor Infektivne klinke u Skoplju…

Dr. med. Claus Köhnlein

Dakle ovdje se ne radi o šarlatanima već o stručnjacima svjetskog glasa, koje mainstream mediji u potpunosti ignoriraju čime krše temeljna pravila novinarske struke 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.