Dr. Knut M. Wittkowski: Socijalno distanciranje će produžiti epidemiju i rezultirati većim brojem umrlih

 

Prof. Dr Knut M. Wittkovski je jedan od mnogih akademika koji izražavaju zabrinutost zbog trenutnih mjera „zaključavanja“ koje je pokrenulo više vlada svijeta kao odgovor na pandemiju COVID-19. Nažalost, drugačiji stav i mišljenje sustavno je ignorirano i cenzurirano od strane svih mainstream medija, što je ugušilo mogućnost bilo koje vrste stručne javne rasprave. Ove je test na kojem su mainstream mediji pali, a koji za rezultat ima neinformirano i prestravljeno građanstvo, svakodnevno bombardirano hrpom nevažnih informacija.

Dokaz da je Dr. Knut u pravu, je Švedska

Knut Wittkowski magistrirao je statistiku na Sveučilištu Carl-Friedrich Gauss, Göttingen, stekao doktorat informatike na Tehničkom sveučilištu u Stuttgartu i doktorat iz medicinske biometrije na Sveučilištu Eberhard-Carls u Tübingenu.
Međunarodno priznati znanstvenik s više od 30 godina rada na sučelju neparametarske statistike i računalne znanosti, lider je u razvoju područja računalne biostatistike i istraživanja.
Autor je preko 60 znanstvenih publikacija i 7 patenata, uključujući i one koji pospješuju personaliziranu medicinu korištenjem hijerarhijski strukturirane u-statistike integriranjem podataka iz složenih fenotipa, genetski strukturiranih podataka i profila ekspresije gena. 


OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.