HOLOGRAFSKI SVEMIR I PRIRODA “STVARNOSTI” – V I D E O

Starlink virtualna stvarnost podstvarnost matrix

 

Danas, kada se oko planeta pomoću satelita i bežične tehnologije gradi frekvencijski zid-rešetke, polje informacija koje bi trebalo prekriti planetu, važno je više nego ikad razumjeti prirodu “stvarnosti”, odnosno način na koji percipiramo i doživljavamo svijet oko sebe.

Ne znam koliko ste upoznati, ali trenutno se radi na tome da se cijelu planetu prekrije visokim frekvencijama 5G tehnologije, kako iz svemira tako i sa zemlje. Sve to možda ne bi bilo toliko važno i zabrinjavajuće da, “stvarnost” koju trenutno percipiramo, kojom se “krećemo”, nije satkana od frekvencija, odnosno informacija. U tehnološkom smislu, frekvencije su samo nosioci informacija. Dakle, planetu se pokušava prekriti informacijskim poljem, sa tehnološki stvorenom stvarnošću, znanoj kao “podstvarnost”, većini poznatoj pod nazivima virtualna stvarnost iliti Matrix.

Film koji možete pogledati u nastavku otkriva ključnu tajnu vašeg života. Trebali biste ga gledati s puno pažnje i otvorena uma, jer ono što ćete vidjeti bi moglo iz temelja promijeniti vaše gledište na svijet materije. Sadržaj ovog filma nije samo drugačiji pristup ili filozofska misao. On je činjenica koja je također dokaziva današnjom znanošću, ili gledano sa duhovne strane, dokaziva je tehnikom  samopromatranja.

2. DIO

VAŽNO!

Facebook je još uvijek jedan od najjednostavnijih, najbržih i najmoćnijih alata za širenje informacija, stoga, još dok je moguće, taj alat treba koristiti.
Ne tako davno objave su na tjednoj razini dosezale i do TRI MILIJUNA ljudi!
Sekunda posla, klik na lajk ili podijeli i u trenu je informacija dostupna na cijelom teritoriju bivše juge. Ne trebamo biti vlasnici TV kuca ili novina, samo trebamo koristiti alate koji su nam dostupni. Iz tog razloga molimo sve koji nas prate putem Facebooka, a ukoliko nisu uključili opciju “prikaži prvo” (kao što je prikazano na slici) neka to obavezno učine ukoliko redovito žele pratiti naše objave. Naime, Facebook nam je uz pomoć raznih alata drastično smanjio doseg objava, stoga je velika vjerojatnost ukoliko nemate uključenu opciju “prikaži prvo” da vam naše objave nisu vidljive na zidu (u novostima).

Dakle, svi koji žele redovito pratiti objave sa facebook stranice “TransformacijaSvijesti” odnosno svi koji žele da im se objave redovito prikazuju u novostima, sve što trebaju je otići na stranicu, kliknuti na “Pratim” te označiti “Sve uključeno” i “Prikaži prvo” kao što je prezentirano na slici…

 


OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.