DOKUMENTARNI FILM – BITKA ZA SJEME

bitka za sjeme GMO

 

Kupujete sjeme u trgovini? Nemojte to činiti jer nam nitko ne garantira je li to sjeme GMO ili ne. Kako ćete prepoznati GMO sjeme? E pa tako što od plodova ne možete sačuvati sjeme za slijedeću godinu! Zamislite da onaj tko nas snabdijeva sjemenom odluči ne dostaviti nijedno sjeme na police svojih trgovina? Što ćete posijati ako niste sačuvali svoje vlastito sjeme?

Pogledajte ovaj dokumentarac i shvatit ćete koliko je važno imati svoje sjeme da ne ostanete gladni! Shvatit ćete i zašto se uništava mali poljoprivrednik. Jednog dana će velike korporacije naprosto odlučiti ne posijati baš ništa pa ni na policama trgovačkih lanaca neće biti ništa za kupiti! A nećemo moći kupiti niti od malog čovjeka, od poljoprivrednika jer nije sačuvao svoje sjeme, jer je i on svake godine kupovao sjeme od velikih koncerna!

VAŽNO!

Facebook je još uvijek jedan od najjednostavnijih, najbržih i najmoćnijih alata za širenje informacija, stoga, još dok je moguće, taj alat treba koristiti.
Ne tako davno objave su na tjednoj razini dosezale i do TRI MILIJUNA ljudi!
Sekunda posla, klik na lajk ili podijeli i u trenu je informacija dostupna na cijelom teritoriju bivše juge. Ne trebamo biti vlasnici TV kuca ili novina, samo trebamo koristiti alate koji su nam dostupni. Iz tog razloga molimo sve koji nas prate putem Facebooka, a ukoliko nisu uključili opciju “prikaži prvo” (kao što je prikazano na slici) neka to obavezno učine ukoliko redovito žele pratiti naše objave. Naime, Facebook nam je uz pomoć raznih alata drastično smanjio doseg objava, stoga je velika vjerojatnost ukoliko nemate uključenu opciju “prikaži prvo” da vam naše objave nisu vidljive na zidu (u novostima).

Dakle, svi koji žele redovito pratiti objave sa facebook stranice “TransformacijaSvijesti” odnosno svi koji žele da im se objave redovito prikazuju u novostima, sve što trebaju je otići na stranicu, kliknuti na “Pratim” te označiti “Sve uključeno” i “Prikaži prvo” kao što je prikazano na slici…

 


OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.